Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(studija @ 2012 10 30, 19:16)
Labai smalsu, kas per nykščio metodas:) ax.gif

nykštis į viršų- gerai,į apačią-blogai, į šoną-šiaip sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2012 10 30, 18:16)
Labai smalsu, kas per nykščio metodas:) ax.gif

QUOTE(linastri @ 2012 10 30, 18:47)
nykštis į viršų- gerai,į apačią-blogai, į šoną-šiaip sau biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 10 28, 22:28)

Dabar klausimas visoms el.dienyno vartotojoms ..........................- ar dienyne rašote ką vaikai pasieks per savaitę, kaip kad reikėjo popieriniame?

4u.gif 4u.gif
Taip, rašome savaitinėje veikloje
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 10 30, 18:17)
4u.gif Sveikutės visos, o ypač tos, kurios šiandien buvot LITEXPO rūmuose.
Gavau 2 gerus dalykus - pietus ir popieriuką  lotuliukas.gif
Na, gėda taip sakyti, bet taip yra. Nežinau kaip jums, bet tokiam šlamšte senokai nebuvau mad.gif Vienoj vietoj apie 300 pradinukių (sąrašinių buvo 324) blink.gif

Teko kalbėtis su pačia Jakavonyte, tai ji minėjo, kad buvo gauti europiniai pinigai, už kuriuos turėjo mus pamaitinti, tai reikėjo kažką dar sugalvoti šalia maitinimo. Absurdo teatras doh.gif

O šiaip tai atostogos thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif Sveikutes, nes iš litexpo tik dabar grįžau gavau bet popieriuko dar negavau g.gif dar internete Tavęs napažinau
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 10 30, 18:17)
4u.gif Sveikutės visos, o ypač tos, kurios šiandien buvot LITEXPO rūmuose.
Gavau 2 gerus dalykus - pietus ir popieriuką  lotuliukas.gif
Na, gėda taip sakyti, bet taip yra. Nežinau kaip jums, bet tokiam šlamšte senokai nebuvau mad.gif Vienoj vietoj apie 300 pradinukių (sąrašinių buvo 324) blink.gif

Teko kalbėtis su pačia Jakavonyte, tai ji minėjo, kad buvo gauti europiniai pinigai, už kuriuos turėjo mus pamaitinti, tai reikėjo kažką dar sugalvoti šalia maitinimo. Absurdo teatras doh.gif

Planavau,planavau,bet patingėjau ir nevažiavau. Tai kokį ten absurdo teatrą praleidau? mirksiukas.gif vISAI NIEKO NAUDINGO?
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 10 30, 19:31)
4u.gif Sveikutes, nes iš litexpo tik dabar grįžau gavau bet popieriuko dar negavau g.gif dar internete Tavęs napažinau

Popieriuką sakė el. paštu atsiųs. Juk neįmanoma tokiai masei išdalinti vietoj smile.gif
QUOTE(lutute1 @ 2012 10 30, 19:35)
Planavau,planavau,bet patingėjau ir nevažiavau. Tai kokį ten absurdo teatrą praleidau? mirksiukas.gif vISAI NIEKO NAUDINGO?

Na bent jau man VISAI nieko naudingo. Tikrai nieko nepraradai. Nebesam "alkanos" europinių seminarų, tad galim jau atskirti pelus nuo grūdų. Gaila man tik mūsų kolegių, atvykusių iš tolimų kampelių ( Akmenė, Jurbarkas, Biržai...) Geriau jau būtų po Akropolį pasivaikščiojusios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na bet čia tik mano nuomonė, gal kam ir patiko. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 30 spalio 2012 - 19:30
QUOTE(Vildinga @ 2012 10 30, 20:30)
Popieriuką sakė el. paštu atsiųs. Juk neįmanoma tokiai masei išdalinti vietoj smile.gif
Na bent jau man VISAI nieko naudingo. Tikrai nieko nepraradai. Nebesam "alkanos" europinių seminarų, tad galim jau atskirti pelus nuo grūdų. Gaila man tik mūsų kolegių, atvykusių iš tolimų kampelių ( Akmenė, Jurbarkas, Biržai...) Geriau jau būtų po Akropolį pasivaikščiojusios lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Na bet čia tik mano nuomonė, gal kam ir patiko. ax.gif

lotuliukas.gif labaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii net galva ūžiaaaaaa, nes jau toks pradinuku mentalitetas kad žodžių nerasta.Naudingumo gal kiek galima rasti bet minimaliai, bet kai aplinkui plepa koleges ir negali girdėti ką lektorės kalba tai atsiprašau. Įdomu per jų pamokas ir taip mokiniai plepa kai mokytjas aiškina.
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 10 30, 20:36)
lotuliukas.gif labaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii net galva ūžiaaaaaa, nes jau toks pradinuku mentalitetas kad žodžių nerasta.Naudingumo gal kiek galima rasti bet minimaliai, bet kai aplinkui plepa koleges ir negali girdėti ką lektorės kalba tai atsiprašau. Įdomu per jų pamokas ir taip mokiniai plepa kai mokytjas aiškina.

O aš tai sakyčiau, kad jei nemoki sudominti vaikų - tai jie per pamokas ir plepa smile.gif Lygiai taip pat ir mokytojai (kaip vaikai) - neįdomu - plepa. Na nesudomino. Aš taip pat tikėjausi bent lašelio kažko naudingo, o išėjo.....ką aš žinau.... Ypač diskusija apie vertinimą smile.gif wink.gif wink.gif wink.gif nesąmonė kažkokia....
Atsakyti
QUOTE(Nerami1 @ 2012 10 30, 21:00)
O aš tai sakyčiau, kad jei nemoki sudominti vaikų - tai jie per pamokas ir plepa smile.gif Lygiai taip pat ir mokytojai (kaip vaikai) - neįdomu - plepa. Na nesudomino. Aš taip pat tikėjausi bent lašelio kažko naudingo, o išėjo.....ką aš žinau.... Ypač diskusija apie vertinimą smile.gif wink.gif wink.gif wink.gif nesąmonė kažkokia....

4u.gif Bet gi mes ne vaikai ir jei jau negerbiame aplinkinių gerbkime save. Neįdomu - išeikime, pasivaikščiokime ir visai išvažiuokime
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 10 30, 21:20)
4u.gif Bet gi mes ne vaikai ir jei jau negerbiame aplinkinių gerbkime save. Neįdomu - išeikime, pasivaikščiokime ir visai išvažiuokime

Bet juk lauki - o gal dar bus kažkas įdomaus smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerami1 @ 2012 10 30, 20:22)
Bet juk lauki - o gal dar bus kažkas įdomaus smile.gif smile.gif smile.gif

Jei reikia laukti, kol kažkas bus įdomaus- tai jau negerai.
Jau antra diena grįžtu iš AŽ seminaro. Minučių neskaičiuoju. Laikas bėga šuoliais. Nenuobodu, klausom išsižioję, pačios aktyviai dalyvaujam. Va čia tai bent mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 30 spalio 2012 - 20:44
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 30, 20:43)
Jei reikia laukti, kol kažkas bus įdomaus- tai jau negerai.
Jau antra diena grįžtu iš AŽ seminaro. Minučių neskaičiuoju. Laikas bėga šuoliais. Nenuobodu, klausom išsižioję, pačios aktyviai dalyvaujam. Va čia tai bent mirksiukas.gif  thumbup.gif

Kas veda seminarą? Gal Žydrė?
Atsakyti