QUOTE(leliuko_mama @ 2012 10 29, 17:08)
labai aciu
Ar pavyko??
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 29, 18:34)
Sveikutės
Ką tik grįžau iš Antro žingsnio seminaro.
Labai patiko. Įdomiai organizuota. Nenusibodo. O dar ir pamaitino pietumis
Plius kava per kavos pertraukėlę nemokamai
Man irgi labi sis seminaras patiko,
O ir vaikams labai patinka AZ pamokeles. Ypac vaidinti
Papildyta:
QUOTE(gabija4 @ 2012 10 29, 18:59)
sveikos mergaitės, va kur mūsų darbo minusas, net ir per atostogas apie darbus...
Mes kelis metus iš eilės vis kur nors važiuodavome. Praėjusiais metais ėjome į mūsų miesto kultūros namų statytą spektaklį. Nuostabaus grožio spektaklis, dar ne visada didmiesčiuose tokius pamatysi.
Aš jau rašiau, kad labai neblogas aprašymas ,,Kalėdos tarp lėktuvų" Aviacijos muziejus organizuoja vaikams edukacinę pamokėlę.
Aš šiais metais noriu mamas supažindinti su kalėdų papročiais, tradicijomis. Tėvai vaikų jauni, gal ne visi žino tas tradicijas. Turiu tokią mintį su patiekalais, prie stalo, su žaidimais, burtais. Gal pavyks. Labai noriu, kad ir mamos įsitrauktų į stalo ruošimą.
Bandysiu.
Gabija, gal ir scenariju turi?? Man tai labai patinka advento vainiko pinimas. As irgi siemet noreciau tevam tokia vakarone padaryt.
Papildyta:
QUOTE(gabija4 @ 2012 10 29, 19:14)
Bandysim, tikybos mokytoja nori paruošti vaizdelį apie kalėdų dvasią, aplamai kodėl švenčiamos kalėdos, o aš po to vaizdelio temą bandysiu rutulioti toliau. Aišku baisiausia mintis, kad gal niekam nereikalinga šita tema, o gal kartais pasiseks.
Visada atsiranda tokiu, kurie ziuri i tave kaip i d.....
ir nori greiciau lekt savo reikalais. Bet tikrai bus kam tikrai patiks (tikekim tuo)