Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2012 10 29, 19:34)
Sveikutės 4u.gif
Ką tik grįžau iš Antro žingsnio seminaro.  thumbup.gif Labai patiko. Įdomiai organizuota. Nenusibodo. O dar ir pamaitino pietumis rolleyes.gif Plius kava per kavos pertraukėlę nemokamai mirksiukas.gif

Uch kaip aš mėgstu tokius seminarus thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 10 29, 19:49)
Uch kaip aš mėgstu tokius seminarus  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

sveikos mergaitės, va kur mūsų darbo minusas, net ir per atostogas apie darbus... g.gif
Mes kelis metus iš eilės vis kur nors važiuodavome. Praėjusiais metais ėjome į mūsų miesto kultūros namų statytą spektaklį. Nuostabaus grožio spektaklis, dar ne visada didmiesčiuose tokius pamatysi.
Aš jau rašiau, kad labai neblogas aprašymas ,,Kalėdos tarp lėktuvų" Aviacijos muziejus organizuoja vaikams edukacinę pamokėlę.
Aš šiais metais noriu mamas supažindinti su kalėdų papročiais, tradicijomis. Tėvai vaikų jauni, gal ne visi žino tas tradicijas. Turiu tokią mintį su patiekalais, prie stalo, su žaidimais, burtais. Gal pavyks. Labai noriu, kad ir mamos įsitrauktų į stalo ruošimą.
Bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 10 29, 19:59)
sveikos mergaitės, va kur mūsų darbo minusas, net ir per atostogas apie darbus... g.gif
Mes kelis metus iš eilės vis kur nors važiuodavome. Praėjusiais metais ėjome į mūsų miesto kultūros namų statytą spektaklį. Nuostabaus grožio spektaklis, dar ne visada didmiesčiuose tokius pamatysi.
Aš jau rašiau, kad labai neblogas aprašymas ,,Kalėdos tarp lėktuvų" Aviacijos muziejus organizuoja vaikams edukacinę pamokėlę.
Aš šiais metais noriu  mamas supažindinti su kalėdų papročiais, tradicijomis. Tėvai vaikų jauni, gal ne visi žino tas tradicijas. Turiu tokią mintį su patiekalais, prie stalo, su žaidimais, burtais. Gal pavyks. Labai noriu, kad ir mamos įsitrauktų į stalo ruošimą.
Bandysiu.

Labai gera mintis thumbup.gif Man buvo kilusi šiek tiek kitokia linkme - pasiruošimas kalėdoms, adventinio laukimo smagumas - dovanėlių pakavimas, sausainėlių-meduolių-namukų kepimas, eglutės puošimas ir pan. Bet ištikrųjų tai mane gąsdina ta baisi atsakomybė, didelis pasiruošimas ir tada toks tėvų abejingumas.. Kad nusivili daugiau negu gali unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 10 29, 20:08)
Labai gera mintis  thumbup.gif  Man buvo kilusi šiek tiek kitokia linkme - pasiruošimas kalėdoms, adventinio laukimo smagumas - dovanėlių pakavimas, sausainėlių-meduolių-namukų kepimas, eglutės puošimas ir pan. Bet ištikrųjų tai mane gąsdina ta baisi atsakomybė, didelis pasiruošimas ir tada toks tėvų abejingumas.. Kad nusivili daugiau negu gali  unsure.gif

Bandysim, tikybos mokytoja nori paruošti vaizdelį apie kalėdų dvasią, aplamai kodėl švenčiamos kalėdos, o aš po to vaizdelio temą bandysiu rutulioti toliau. Aišku baisiausia mintis, kad gal niekam nereikalinga šita tema, o gal kartais pasiseks. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2012 10 29, 17:08)
labai aciu  4u.gif

Ar pavyko??

QUOTE(zuzanele @ 2012 10 29, 18:34)
Sveikutės 4u.gif
Ką tik grįžau iš Antro žingsnio seminaro.  thumbup.gif Labai patiko. Įdomiai organizuota. Nenusibodo. O dar ir pamaitino pietumis rolleyes.gif Plius kava per kavos pertraukėlę nemokamai mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif Man irgi labi sis seminaras patiko, thumbup.gif O ir vaikams labai patinka AZ pamokeles. Ypac vaidinti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gabija4 @ 2012 10 29, 18:59)
Aš šiais metais noriu  mamas supažindinti su kalėdų papročiais, tradicijomis. Tėvai vaikų jauni, gal ne visi žino tas tradicijas. Turiu tokią mintį su patiekalais, prie stalo, su žaidimais, burtais. Gal pavyks. Labai noriu, kad ir mamos įsitrauktų į stalo ruošimą.
Bandysiu.

Gabija, gal ir scenariju turi?? Man tai labai patinka advento vainiko pinimas. As irgi siemet noreciau tevam tokia vakarone padaryt. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(gabija4 @ 2012 10 29, 19:14)
Bandysim, tikybos mokytoja nori paruošti vaizdelį apie kalėdų dvasią, aplamai kodėl švenčiamos kalėdos, o aš po to vaizdelio temą bandysiu rutulioti toliau. Aišku baisiausia mintis, kad gal niekam nereikalinga šita tema, o gal kartais pasiseks. smile.gif

Visada atsiranda tokiu, kurie ziuri i tave kaip i d..... doh.gif ir nori greiciau lekt savo reikalais. Bet tikrai bus kam tikrai patiks (tikekim tuo) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 29 spalio 2012 - 19:24
Gal kartais žinot ar įmanoma ir kaip nustatyti tikslų laiką jimdo tinklalapio forume? Nes dabar- tai pieno riebumą rodo - nežinia kada rašyta g.gif Ir dar... kaip pasidaryti kitokį tinklalapio foną- iš mano kompiuterio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 29 spalio 2012 - 19:32
QUOTE(gabija4 @ 2012 10 29, 20:59)

Bandysiu.

Praėjusiais metais darėm viską liaudiškam stiliuj. Kadangi visus metus darėm projektą "Keliaujam po Lietuvą", tai liaudiškoj dvasioj statėm spektaklį V.Landsbergio "Tarnaitė pamokė"(pas mus dailės klasės visos stato spektaklius, o muzikinės koncertą), tada atėjo Kalėda (buvo studentai, kaip tikriem studentam pritrūko vienos nakties, kad viskas būtų gerai lotuliukas.gif ) tada klasėj buvo stalas su liaudiškom vaišėm, pakalbėjom apie burtus, kažką pabandė.
Eglutę klasėj visada puošiam savo rankų žaisliukais. Tėvai papuošė virš stalo. Kadangi pas mus yra pamoka Liaudies kūryba, tai visi tėvai pažiūrėjo kaip į mokomąjį dalyką. Manau kad buvo viskas gerai, tik Kalėdą reikėtų paegzaminuoti prieš ateinant lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 29, 21:29)
Ir dar... kaip pasidaryti kitokį tinklalapio foną- iš mano kompiuterio?

Foną galima įsikelti atsidarius šoninę juostą, antras yra A raidė ir užrašas Style, ant jo paspaudus, atsidaro juosta, pasirenki custom background. Tada - pasirinkti failą ir parsisiunti.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 29, 20:29)
Gal kartais žinot ar įmanoma ir kaip nustatyti tikslų laiką jimdo tinklalapio forume? Nes dabar- tai pieno riebumą rodo - nežinia kada rašyta g.gif Ir dar... kaip pasidaryti kitokį tinklalapio foną- iš mano kompiuterio?

Labas, viršutiniame kampe dešinėje pusėje atsidaryk Jimdo open. Tada Layout arba Style.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 10 29, 19:54)
Foną galima įsikelti atsidarius šoninę juostą, antras yra A raidė ir užrašas Style, ant jo paspaudus, atsidaro juosta, pasirenki custom background. Tada - pasirinkti failą ir parsisiunti.

O ką su tuo failu daryt? Aš jį atsisiunčiau. Kaip uždėt fonui? rolleyes.gif

O kaip laiką nustatyt? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 29 spalio 2012 - 20:12
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 29, 22:10)
O ką su tuo failu daryt? Aš jį atsisiunčiau. Kaip uždėt fonui? rolleyes.gif

O kaip laiką nustatyt? doh.gif

Su laiku padėt negaliu. nežinau.
Tada reikia spausti upload image. man atrodo tada ir turi pritaikyt. Seniai keičiau nebepamenu.

Čia klaipėdiškėms noriu pristatyti My Webpagehttp://klaipedospradinukai.jimdo.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 29 spalio 2012 - 20:16
Labukas, na pagaliau ir aš čia. Mes dvi dienas atostogaujam savo sąskaita verysad.gif , pirmas kartas kiek mokykla gyvuoja. Bet ką darysi. Šiandien valdžia atnešė prisijungimo duomenis prie Tamo ir reikia viską užpildyti nuo rugsėjo 1. Nežinau kaip tai padarysiu, nes dabar tai žalias miškas tas Tamo. Gal galit ,,atverti akis"? doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kalėdinę vakaronę(burtai, papročiai) esame darę, visi liko patenkinti. Stalus ruošė mamos su Kūčių valgiais.
Atsakyti