Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(agė-melagė @ 2012 10 27, 22:36)
Jei dar reikės, tai primink ketvirtadienį.

Bandysiu priminti, jei pati neužmiršiu blush2.gif Mes tai dirbame, dar kažkaip išsiverčiame be neapmokamų atostogų.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 10 27, 21:36)
Pasiėmiau nemokamas atostogas. Mūsų mokykloj per metus reikia pasiimt 3 dienas, nes kitaip neišsilaikom...

doh.gif Siaubas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 28, 09:30)
doh.gif  Siaubas  blink.gif

Prieš kelis metus ir mes turėjom imti nemokamas 4 dienų atostogas. Bet tada rizika, nes esi nedraustas tom dienom ir negali sirgti doh.gif O dar kažkas kalbėjo, kad stažas trūksta, bet nežinau ar tai tiesa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2012 10 26, 21:38)
Jeigu  dirbsim iki 65 metų...

LAIŠKAS DRAUGEI
Rašau, kad nelaikytum mirusia,
nes dar gyva esu,
nors vis dažniau užsimirštu
ir klaidžioju klampynėje minčių.
Va, stovint apačioj prie laiptų,
man kartais visiškai neaišku,
ar lipti ketinu aukštyn,
ar ką tik nulipau žemyn.
Kai prieinu prie šaldytuvo,
dažnai sunku man prisimint,
ar jau pavalgiusi esu,
ar atėjau ko pasiimt.
Tie akiniai mano mielieji
taip nuolat dingsta, net graudu,
kai kokį pusdienį ieškojus,
ant nosies galo surandu.
O kai tamsa apgaubia žemę
ir aš naktiniuos marškiniuos,
staiga man daros nebeaišku,
ar aš keliuosi, ar guluos.
Manau, kad man eilė rašyti,
nepyk, jei kartais sumaišiau,
gal vakar išsiunčiau Tau laišką,
o gal pati aš jį gavau.
Bet tu žinok, Tave aš myliu,
sakau sudie ir lik sveika.
Skubu, nors paštas ne už mylių,
čia pat - pasiekiamas ranka.
Ir nuskubėjusi į paštą
jaučiuos lyg kuo nusikaltau:
užuot išsiuntusi Tau laišką,
pati atplėšiu ir skaitau.

Pagaliau ir apie mane kažkas sukūrė eilėraštį drinks_cheers.gif ačiū, ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=studija,2012 10 28, 11:01]
Pagaliau ir apie mane kažkas sukūrė eilėraštį drinks_cheers.gif ačiū, ačiū drinks_cheers.gif

Man irgi labai tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2012 10 28, 12:01)

Nors tuo dar galiu pasidžiaugt, kad dar ne apie mane lotuliukas.gif Tik klausimas ar daug iki tokios būsenos liko...
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 10 26, 19:55)
Skaitymo apimtis: 1 klasė - 25-30 žodžių, 2 klasė - 40-50 ž., 3 klasė - 60-80 ž., 4 klasė - 90-110 ž.

Ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Eilėraštis tikrai superinis biggrin.gif
Atsakyti
Grįžtu ir aš. Nebuvau čia jau kokią savaitėlę, tai dabar pora valandų skaičiau apie ką plepate.

O nemokamų atostogų einame ir mes. Per rudens atostogas vieną dieną, tada skaičiuos ir jeigu dar truks pinigėlių atlyginimams išmokėti, reiks imti nemokamą ir per žiemos atostogas.
Atsakyti
Tiesa, Aurute, ačiū už lapinuką rudeninuką. Mes irgi pasidarėm per rudeninę šventę visos klasės. Tik supaprastintą variantą. Įkelsiu į savo blog'ą kai turėsiu laiko..
Atsakyti
Valio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Išmokau pakeisti jpg formatą į pdf ir galėjau nuskanuotą knygelę "Teksto suvokimo testai II klasei" J. Banytė ir kt nusiųsti į paštą. Yes! Yes! Yes! thumbup.gif
Štai, ką reiškia atostogos (tai kas, kad tik vaikams)! Galvelė iš kart šviežesnė.
Žinoma, ačiū jums, kurios labai aiškiai išdėstėte kaip tai padaryti. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2012 10 28, 19:35)
Valio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Išmokau pakeisti jpg formatą į pdf ir galėjau nuskanuotą knygelę "Teksto suvokimo testai II klasei" J. Banytė ir kt nusiųsti į paštą. Yes! Yes! Yes!  thumbup.gif
Štai, ką reiškia atostogos (tai kas, kad tik vaikams)! Galvelė iš kart šviežesnė.
Žinoma, ačiū jums, kurios labai aiškiai išdėstėte kaip tai padaryti.  4u.gif

o man vis dar nepavyksta. neišmokau šios pamokos. blush2.gif
Atsakyti
Turiu klausima ax.gif Ar buvo siusti teksto suvokimo uzduotys 4 kl.? Radau tik 2 kl.Gal ne ten ieskau.
Atsakyti