Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(leliuko_mama @ 2012 10 14, 22:18)
prasau pagalbos  4u.gif
gal kuri po ranka turite tevu paaiskinimo del praleistu pamoku pavyzdi? jei galite atsiuskite i p.lijana@gmail.com

Turiu. Įmesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 10 14, 20:32)
Turėjo būti šį rudenį, bet nėra pinigų, tai nukėlė į kitus metus. Tikslios datos nežinau smile.gif
Papildyta:
O kokia proga kartu ėjo?  blink.gif
Papildyta:
O prie pamokos dalių nesikabinėjo? Viskas tiko ir patiko?  smile.gif Jei vaikai judrūs ir nelabai drausimingi, tai gal jau nelabai gerai?  g.gif Mes trys klasės vienu metu salėje būname, tai maniškiai mėgsta užsižiūrėti, ką kitos klasės veikia ir ne visada mane girdi smile.gif

judrūs- tai nereiškia nedrausmingi. Čia ta prasme, labai sportiški ir noriai dirba šioje pamokoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 10 14, 22:36)
judrūs- tai nereiškia nedrausmingi. Čia ta prasme, labai sportiški ir noriai dirba šioje pamokoje  biggrin.gif

Būtų gerai, kad taip interpretuotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 10 14, 16:53)
Mergaitės, kurios dirbat su ŠOK vadovėliais ir popieriniais dienynais,

Gal turit pasidarę kiekvienai savaitei kokios yra integruojamos temos ir problemos? Man reikia 2, 3 ir 4 klasėms. Sėdau pildyt dienyno, bet labai nesigalvoja, sakau, gal kuri turit jau pasidarę blush2.gif

Dirbu su ŠOK ir popieriniu dienynu 2 kl. Neturiu pasidariusi planelio, o darau taip: integruojama temą rašau pagal PUPĄ, pvz. šią savaitę buvo Dovana ir Duona, o integracines problemas nurašau iš Gilės temų, ten jos klausimo formos. Nežinau, ar gerai darau.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 14, 21:34)
Turiu. Įmesiu mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Neturiu interneto tai retai prisedu, tik darbe kiek speju verysad.gif Del FLINTO tai jis turi dvi programas. Tai jie viena matet tai prasykite kitos. Mes jau jau mate abi tai dabar kelis metus nekviesim, bet siaip tai visai linksma su juo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif .
QUOTE(Aurute @ 2012 10 14, 18:51)
Va tai ir guodžia...
Duok dieve, kad tik klasėje.
Labiausiai tai bijau kūno kultūros. Priemonių jokių, sąlygos tragiškos... doh.gif  O kaip kūno kultūroj temas skelbiat ir apibendrinat?  g.gif

Mums pasisekė, nes turim atskirą kūno kultūros mokytoją, tai nereikėjo bent dėl šitos pamokos drebėti lotuliukas.gif . Šiaip tai komanda buvo labai geranoriška, malonios auditorės beveik visos ax.gif . O smagiausia buvo sužinoti gale, kad pradinukės ištempė visą mokyklą su savo pamokomis thumbup.gif , dalykininkės sustabarėję. Taip kad nesinervink, viskas bus tikrai gerai mirksiukas.gif . Jau kaip aš bijojau, tai gal niekas taip nebijo lotuliukas.gif , o tikrai neverta mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 15 spalio 2012 - 14:34
QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 15, 16:33)
Labutis visoms  4u.gif .

Mums pasisekė, nes turim atskirą kūno kultūros mokytoją, tai nereikėjo bent dėl šitos pamokos drebėti  lotuliukas.gif . Šiaip tai komanda buvo labai geranoriška, malonios auditorės beveik visos  ax.gif . O smagiausia buvo sužinoti gale, kad pradinukės ištempė visą mokyklą su savo pamokomis  thumbup.gif , dalykininkės sustabarėję. Taip kad nesinervink, viskas bus tikrai gerai  mirksiukas.gif . Jau kaip aš bijojau, tai gal niekas taip nebijo  lotuliukas.gif , o tikrai neverta  mirksiukas.gif .

Panašu, kad pradinukės visose mokyklose gauna mažiausia pastabų iš auditorių, juos visada giria, bet savi tai priešingai. tai neišmokom, tai neparuošti gyvenimui.
Jūs mokykloje pradinukės atidavę kūno kultūros pamokas? Po kiek jums lieka kontaktinių valandų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slapta_mintis: 15 spalio 2012 - 15:10
QUOTE(slapta_mintis @ 2012 10 15, 16:09)
Panašu, kad pradinukės visose mokyklose gauna mažiausia pastabų iš auditorių, juos visada giria, bet savi tai priešingai. tai neišmokom, tai neparuošti gyvenimui.
Jūs mokykloje pradinukės atidavę kūno kultūros pamokas? Po kiek jums lieka kontaktinių valandų?

Su neformaliu ugdymu ir klasės valandėle 21 mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri patekot į projektą ,,Pradinio ugdymo tobulinimas''. Jau ryt pirmi seminarai, kažkaip norisi rasti savų... ax.gif
Atsakyti
Labas mergikės, gal kas pamokytų mane, kaip reikia sumažinti foto, kad būtų iki 1 Mb? Labai reikia siųsti, o aš nemoku ax.gif
Atsakyti
Labas mergaitės,
Visoms su gimtadieniais!
Su prašymu. Pagelbėkit man. Dirbu su e. dienynu- Mano dienynas. Jame yra vertinimo lentelė. Ar kas naudojat ją testams, kontroliniams darbams? Kas dirbat, prašau atsiliepkit, kaip jūs vertinat?

Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2012 10 15, 16:14)
Labas mergikės, gal kas pamokytų mane, kaip reikia sumažinti foto, kad būtų iki 1 Mb? Labai reikia siųsti, o aš nemoku  ax.gif

Nuotraukas sudėkit į skaidres, tada įrašykit JPEG formatu į kompiuterį. Taip daug nuotraukų galima sudėti.
Papildyta:
Pamiršau, kai nori išsaugoti, būtinai pasirinkite formatą kurį nurodžiau.
Atsakyti