Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Jaša @ 2012 10 25, 18:40)
Gal kas turite kokios medziagos apie Velines?  ax.gif

Aš kalbėjau apie artimųjų kapų lankymą, apie šviesą, šilumą, po to kalbėjome apie žvakes ir žiūrėjome skaidres „Žvakės monologas“. Gal yra ir mūsų pašte, aš turėjau iš anksčiau parsisiuntusi.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 10 25, 18:05)
Sveikutės,
Labai reikia pagalbos. Gal kas turite Gilės 2 kl. mokytojo knygą ir galite atskanuoti pagal vadovėlį 36-37 psl  nes parašėme testą (iš pratybų sąsiuvinio)ir reikia truputį pažiūrėti, nes tikiu, kad ten yra atsakymai. Būčiau labai dėkinga.

turiu knyga namuose
tuoj nuskenuosiu

Papildyta:
QUOTE(gabija4 @ 2012 10 25, 19:48)
turiu knyga namuose
tuoj nuskenuosiu

jau išsiunčiau. Jei viskas gerai, tai turėjo puslapiai būti pašte.
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2012 10 25, 19:04)
Aš kalbėjau apie artimųjų kapų lankymą, apie šviesą, šilumą, po to kalbėjome apie žvakes ir žiūrėjome skaidres „Žvakės monologas“. Gal yra ir mūsų pašte, aš turėjau iš anksčiau parsisiuntusi.

Apie Vėlines medžiagos yra knygutėje ,,Gerumo mokyklėlė" Sena knygutė, bet ten yra visai neblogos medžiagos įvairioms šventėms. Įtariu kad mokykloje tikrai kas nors turi tą knygutę.
Atsakyti
Gabija, labai ačiū už pagalbą.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 10 25, 20:05)
Gabija, labai ačiū už pagalbą.

nėra už ką, svarbu, kad tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 10 25, 17:05)
Sveikutės,
Labai reikia pagalbos. Gal kas turite Gilės 2 kl. mokytojo knygą ir galite atskanuoti pagal vadovėlį 36-37 psl  nes parašėme testą (iš pratybų sąsiuvinio)ir reikia truputį pažiūrėti, nes tikiu, kad ten yra atsakymai. Būčiau labai dėkinga.

Tuoj išsiųsiu - jau iškepiau mirksiukas.gif
Nežinau, ar gerai supratau, kurių puslapių reikia. Jei vadovėlio 36-37 psl. , tai mokytojo knygos bus 54-55 psl? Šiaip juos ir išsiunčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 25 spalio 2012 - 19:33
Sveikos 4u.gif
Laukiau atostogų ir jau tryniau rankas, bet šiandien sužinojau, kad nuo pirmadienio varysiu į seminarą "Antro žingsnio" rolleyes.gif Taigi, trys dienos nuo ryto iki vakaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 25, 20:42)
Sveikos 4u.gif
Laukiau atostogų ir jau tryniau rankas, bet šiandien sužinojau, kad nuo pirmadienio varysiu į seminarą "Antro žingsnio" rolleyes.gif Taigi, trys dienos nuo ryto iki vakaro doh.gif

Mums irgi darbas paruoštas - seminaras mokykloje baisiai neįdomus (savižudybių prevencija), posėdis ir t.t. doh.gif Jaučiu šildymas bus prisuktas, tai sėdėsim šaltyje kaip kokios sniego karalienės doh.gif
Atsakyti
Snaudale, labai ačiū už pagalbą.
Atsakyti
Sveikos mergaitės , sveikinu visas spalio mėnesį gimtuvininkes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif

Taip pat su artėjančiom atostogom smile.gif smile.gif smile.gif Jūs tiek priplepėjot, kad nebespėju iš paskos Jūsų.
O čia atostogoms biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

http://100dienu.blog...us-ne-savo.html

http://100dienu.blog...ukiskiu-uz.html

Gero skaitymo
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 10 24, 22:11)

O gal žinot, kiek turi 1-2 klasėj būti žodžių per minutę. Ar čia rezultatas  imamas iš tų skaitymo testų ,kurie prieš kelis metus pasirodė?

Neprisimenu, kuriais metais buvau seminare apie skaitymą. Ten pristatinėjo įvairius tyrimus. Užsirašiau, kad pirmokai pavasarį skaito apie 30 žodžių, baigdami antrą klasę apie 50 žodžių. Bet aš manau, kad tempas mažiukams nėra toks svarbus, o svarbiau skaitymo sąmoningumas, tad ir neskaičiuoju tų žodžių. O gal reiks pabandyt, koks gi tas skaitymo tempas mano antrokėlių.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 10 25, 21:20)
Neprisimenu, kuriais metais buvau seminare apie skaitymą. Ten pristatinėjo įvairius tyrimus. Užsirašiau, kad pirmokai pavasarį skaito apie 30 žodžių, baigdami antrą klasę apie 50 žodžių. Bet aš manau, kad tempas mažiukams nėra toks svarbus, o svarbiau skaitymo sąmoningumas, tad ir neskaičiuoju tų žodžių. O gal reiks pabandyt, koks gi tas skaitymo tempas mano antrokėlių.

Yra sudaryti skaitymo testai. Mano klaseje beveik visis skaito labai gerai, vidutiniu tempu (cia tyrimo rezultatai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 10 25, 21:20)

reikės pabandyti, sužinosiu.

QUOTE(simba3 @ 2012 10 25, 21:24)
Yra sudaryti skaitymo testai. Mano klaseje beveik visis skaito labai gerai, vidutiniu tempu (cia tyrimo rezultatai) 4u.gif

kaip gerai, net pavydžiu... bet iš gerosios pusės. thumbup.gif
Atsakyti