Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(janiku @ 2012 10 24, 15:05)
4u.gif Sveikos, mane atpažinsite iš ūgio ir plepumo. Aukšta bet ne liekna lotuliukas.gif

Mane taip pat iš ūgio ir plepumo mirksiukas.gif : maža ir neliekna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 10 23, 23:04)
Turbūt mes visos turime "topinių" atvejų. Manęs tai paprašo, kad asmeniškai kasdien namų darbus parašyčiau, kas užduota, nes nėra laiko į el.dienyną pasižiūrėti smile.gif O aš tai turiu turėti viskam laiko smile.gif Ir dar tie tėvų telefoniniai skabučiai per paskutinę pamoką  doh.gif  Namie tėvai niekaip negali pasakyti vaikui, kur jam eiti po pamokų, tai skambina paskutinės pamokos pabaigoje ir aiškina garsiai pas kokią tetą jam eiti. Prašiau ne kartą per tėvų susirinkimą, kad nebūtų tokių atvejų, bet... Ir vėl skamba telefonai, girdžiu kaip klausia savo vaiko :"ar jau baigėsi pamokos?". Vaikas atsako :"dar ne". Tai ragelio nepadeda, visvien dėsto savo reikalus  doh.gif
Gal turite "vaistų" nuo tokios problemos? Nesinori liepti vaikams išjungti telefonus, imsiu ir pažeisiu jų teises smile.gif O garsų irgi neišsijungia, nes nemoka arba užmiršta...

Pas mus mokyklos taisyklėse parašyta, kad telefonas per pamokas turi būti išjungtas. Mano klasėj visi begarsę aplinką pasidaro, ir nėra problemų.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 23, 20:24)
Mums taip šiandien aiškino konsultantė  ax.gif . Nebent turit labai gerą direktorių, kuris apsiimtų forminti jūsų asmeninį pirkinį, bet labai daug baderio  ax.gif

šiandien eisiu į tą seminarą, užklausiu ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 10 23, 17:10)
Gal būtų galima tuos koriukus pamatyti?  4u.gif
Papildyta:
Aš tuos koriukų nuotraukas esu išsiuntus į el. paštą pradinuke "Pradinuke Mama" <pradinukeirmama1@gmail.com>, ,  jūs ten galit pažiūrėt.
Įdomu, kiek ta sutartis kainuoja?  smile.gif Jei gerai supratau, tai priemonės yra parengtos tik pirmokams  g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(alaizy @ 2012 10 24, 22:11)
Sveikos,

Ar laukiate atostogų? ...

mes jau nuo vakar atostogaujam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mindojur @ 2012 10 25, 10:47)
Aš tuos koriukų nuotraukas esu išsiuntus į el. paštą pradinuke "Pradinuke Mama",  jūs ten galit pažiūrėt.

Ačiū, jau radau pašte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 10 25, 08:12)
šiandien eisiu į tą seminarą, užklausiu ir aš smile.gif

išklausinėjau konsultantę, taip, jiems reikia mokyklos duomenų, mes bandysim susikooperuoti "PUPOS" asociacijoje, siūlysim šį variantą ir žiūrėsim ką dauguma nuspręs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editaite: 25 spalio 2012 - 13:55
Svekutės 4u.gif . Nusiunčiau į paštą filmuko apie Maironį nuorodą, tik gerai būtų, kad kuri parsisiuntusi įkeltų video. Juk internetas gali kada nors ir sustreikuoti smile.gif
Atsakyti
įmečiau į Jūsų paštą nuorodą, įdomių dalykėlių yra. Tik tiek, kad anglų kalba, bet prisitaikyti tikrai galima. Ten labiau mažiukams.
Atsakyti
Sveikutės, noriu pasidalinti pasiūlymu kalėdinei šventei.Lietuvos Aviacijos muziejus organizuoja edukacinę pamokėlę su Kalėdų seneliu, kuris turėtų atskristi lėktuvu, eglutės puošimą, vaišinimąsi arbata. Žodžiu aprašymas visai neblogas, gal kas pasinaudosite.http://www.lam.lt/lt/naujienos.html smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Labai reikia pagalbos. Gal kas turite Gilės 2 kl. mokytojo knygą ir galite atskanuoti pagal vadovėlį 36-37 psl nes parašėme testą (iš pratybų sąsiuvinio)ir reikia truputį pažiūrėti, nes tikiu, kad ten yra atsakymai. Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
sveikos mergikes, spaudziu paskutine sunka is saves, mirtinai reik atostogu.

Gal kas turite kokios medziagos apie Velines? ax.gif
Atsakyti