QUOTE(rityte @ 2012 10 24, 00:04)
Turbūt mes visos turime "topinių" atvejų. Manęs tai paprašo, kad asmeniškai kasdien namų darbus parašyčiau, kas užduota, nes nėra laiko į el.dienyną pasižiūrėti
O aš tai turiu turėti viskam laiko
Ir dar tie tėvų telefoniniai skabučiai per paskutinę pamoką
Namie tėvai niekaip negali pasakyti vaikui, kur jam eiti po pamokų, tai skambina paskutinės pamokos pabaigoje ir aiškina garsiai pas kokią tetą jam eiti. Prašiau ne kartą per tėvų susirinkimą, kad nebūtų tokių atvejų, bet... Ir vėl skamba telefonai, girdžiu kaip klausia savo vaiko :"ar jau baigėsi pamokos?". Vaikas atsako :"dar ne". Tai ragelio nepadeda, visvien dėsto savo reikalus
Gal turite "vaistų" nuo tokios problemos? Nesinori liepti vaikams išjungti telefonus, imsiu ir pažeisiu jų teises
O garsų irgi neišsijungia, nes nemoka arba užmiršta...
Pas mus dabar ramu. Mokykloje politika, kad pamokų metu telefonu nesinaudojama, turi būti išjungti arba išjungtas garsas. Įjungtas tik mano, jei kartais ekstra atveju prireikia, tėvai skambina man. Jei suskamba pamokos metu, paimu. dar truputį draugiškai pajuokaujam, kad turėsiu atliekamą (bet vaikai jumorą supranta). Pertraukų metu jokių žaidimų negali būti. Tėvai supratingi, kai maniškiai buvo antrokai, tėvai buvo ištrynę visus žaidimus iš telefonų. Dabar net nežinau kaip yra, nes neturim problemos.