QUOTE(Snaudale @ 2012 10 23, 21:16)
Oi, kaip, Aurut, tu čia protingai kalbi.
Kaip man taip sugebėt tėvam atsišaut. Nebegaliu su šia laida bedirbti - mamelės nenustoja smegenų sukti, priekaištauti, moko, ko turiu mokyti, ko neturiu. Kažkoks košmaras. Kartais nieko nebenoriu - tik užtrenkt mokyklos duris po visam ir ten daugiau nebegrįžt.
QUOTE(naminukė @ 2012 10 23, 21:34)
Aš irgi turiu vieną "topinę" mamytę... kartą per susirinkimą tėvai pradėjo apie kažką diskutuot, tai tiesiai šviesiai garsiai pareiškė: "Nu man čia neįdomu visai. Gal jau baigiam, aš laiko neturiu".. Ir dukra panaši, ką galvoja, tą ir drebia, ir iš kitų dažnokai šaiposi..
paprastai tokiems tėvams į akis pasakau, su Jūsų vaiku man dirbti reikės keturis metus, o Jums dar visas gyvenimas prieš akis... Paprastai tėvai susimąsto.
QUOTE(Zydrune @ 2012 10 23, 21:53)
Ateinu ir aš pasiguosti. Šiandien vienas tėvelis atlėkė pasikalbėti, vakar jo merginą išleidau namo, nes gyvena tam pačiam miestelyje ir į mokyklą autobusiuku nevažiuoja, o prailginta grupė yra tik tiem vaikams, kurie važiuoja mokykliniu. Sako, ką čia padarius, kad situacija nepasikartotų, galvoju žmogelis puikiai mąsto, bet deja, pagal jo išplėtotą mintį scenarijus turėtų būti toks, kad po pamokų mokytoja skambina jam namo ir pasiteirauja, kaip ir kada jis žada iš mokyklos pasiimti savo vaiką.
Sakau, žinote aš neuždirbu tiek kad galėčiau skambinėti visų vaikų tėvams. Jis apsisuko ir išlėkė.
dėl telefonu - pirmo susirinkimo metu susitariam, kad aš pamajakinu, jie perskambina
QUOTE(rityte @ 2012 10 23, 22:04)
Turbūt mes visos turime "topinių" atvejų. Manęs tai paprašo, kad asmeniškai kasdien namų darbus parašyčiau, kas užduota, nes nėra laiko į el.dienyną pasižiūrėti
O aš tai turiu turėti viskam laiko
Ir dar tie tėvų telefoniniai skabučiai per paskutinę pamoką
Namie tėvai niekaip negali pasakyti vaikui, kur jam eiti po pamokų, tai skambina paskutinės pamokos pabaigoje ir aiškina garsiai pas kokią tetą jam eiti. Prašiau ne kartą per tėvų susirinkimą, kad nebūtų tokių atvejų, bet... Ir vėl skamba telefonai, girdžiu kaip klausia savo vaiko :"ar jau baigėsi pamokos?". Vaikas atsako :"dar ne". Tai ragelio nepadeda, visvien dėsto savo reikalus
Gal turite "vaistų" nuo tokios problemos? Nesinori liepti vaikams išjungti telefonus, imsiu ir pažeisiu jų teises
O garsų irgi neišsijungia, nes nemoka arba užmiršta...
pas mus sutarta, kad įėjo į mokyklą, telefoną išjungia ir pasisdeda į spintelę, įsijungia pasibaigus pamokoms.