Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(eda77 @ 2012 10 23, 21:04)

Ar tikrai. Tuoj pasikonsultuosiu...

Mums taip šiandien aiškino konsultantė ax.gif . Nebent turit labai gerą direktorių, kuris apsiimtų forminti jūsų asmeninį pirkinį, bet labai daug baderio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 10 23, 19:23)
Vaikai jau ir tavo vardą ir pavardę žino, kad tavo puslapiuose būna linksma.

Smagu, jei mokymasis dar kažkiek vaikams ir linksmumo teikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2012 10 23, 19:23)
Gerai, kad pasakei, kad tai tik Prometėjui. jau būčiau sukus galvą, kur rast.

Aš supratau, kad jas kaip skaidres galima demonstruoti, jei tos lentos neturi. Vadinasi, visvien pasinaudotum smile.gif

Čia yra nufilmuoti ir į youtube įdėti pamokų pavyzdžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rityte: 23 spalio 2012 - 20:35
QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 23, 21:24)
Mums taip šiandien aiškino konsultantė  ax.gif . Nebent turit labai gerą direktorių, kuris apsiimtų forminti jūsų asmeninį pirkinį, bet labai daug baderio  ax.gif

Kai aš praėjusiais metais klausiau tai sakė, kad gali. Tai dabar matyt jau nebe...
Pasiskambinau ir aš vienai pažįstamai, sako - greičiausiai ne.
Matyt taip ŠVIESA bando užsidirbti ir Promėtėjo lentas reklamuoja. O gal bijo, kad nesąžiningai bus platinama. unsure.gif
Tos pamokos tikrai šaunios, ir ne tik pradinukėms.
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2012 10 23, 20:49)
Kai aš praėjusiais metais klausiau tai sakė, kad gali. Tai dabar matyt jau nebe...
Pasiskambinau ir aš vienai pažįstamai,  sako - greičiausiai ne. 
Matyt taip ŠVIESA bando užsidirbti ir Promėtėjo lentas reklamuoja. O gal bijo, kad nesąžiningai bus platinama.  unsure.gif
Tos pamokos tikrai šaunios, ir ne tik pradinukėms.

Ačiū už informaciją. O šią medžiagą galima įsigyti tik turint (perkant) Promėtėjo lentas?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 10 23, 21:51)
Ačiū už informaciją. O šią medžiagą galima įsigyti tik turint (perkant) Promėtėjo lentas?

Manau, kad nebūtinai, bet jie siūlo. Tada galimybės žyyymiai didesnės.
Šiaip šias pamokas galima rodyt ir per multimediją, reikia tik turėti aktivinspire programą.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 23, 15:48)
Labutis  4u.gif

Nu jau kaip man patinka aurutes požiūris į darbą  drinks_cheers.gif . Aš kai tokia karštakošė, tai tik spirgu visur ir visada, dėl visko pergyvenu, paskui einu drebuliu  doh.gif . O čia sau žmogus ramiai, be jokių nervų  thumbup.gif . Kad man taip išmokus  g.gif  thumbup.gif ...

Nu man irgi... jau seniau norėjau pasakyt... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės,

norėjau pasiteiraut antrokių, kaip skaičiuojat Riešuto papildomų užduočių riešutėlius? Ar pasiekimų knygelėse rašot tik pagrindinio testo rezultatus, ar pridedat ir papildomų užduočių riešutus?
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 10 23, 17:23)
...Tegul tėvai pergyvena dėl savo vaikų, o mano reikalas jiems duot ką galiu.  Neimi - tavo problemos.
...
Griežtai atsakiau mamytei, kad jos reikalas vaiką mylėt, o mano reikalas - mokyt.

Oi, kaip, Aurut, tu čia protingai kalbi. good.gif Kaip man taip sugebėt tėvam atsišaut. Nebegaliu su šia laida bedirbti - mamelės nenustoja smegenų sukti, priekaištauti, moko, ko turiu mokyti, ko neturiu. Kažkoks košmaras. Kartais nieko nebenoriu - tik užtrenkt mokyklos duris po visam ir ten daugiau nebegrįžt. verysad.gif

Tos priekaištaujančios mamelės nesubrendusios jauniklės, matyt, pačios mokėsi nekaip, jaučia pagiežą mokytojams iš senų laikų, tai stato visus ant blakstienų. Iš vyresnių mamų niekad nesu girdėjusi nieko panašaus. Pačios dar paprašo, kad būčiau griežtesnė, palikčiau po pamokų, užduočiau daugiau darbo.
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 10 23, 23:15)
Sveikutės,

norėjau pasiteiraut antrokių, kaip skaičiuojat Riešuto papildomų užduočių riešutėlius? Ar pasiekimų knygelėse rašot tik pagrindinio testo rezultatus, ar pridedat ir papildomų užduočių riešutus?

Kai apie Riešutą kalba vyksta, aš tyliu, nes mokomės pagal Kiseliovą smile.gif
Atsakyti
Taip, ir man nejauku darosi žiūrint į kai kurias mamytes jaunas. Ateina į susirinkimą su kramtoma guma dantyse. Vienai mobilusis telefonas skambėjo gal 10 kartų. Tikrai ne verslininkė... Vos ištvėriau neišvariusi lauk iš klasės... schmoll.gif Dar žadėjau paklaust, gal garso išsijungt nemoki...
Papildyta:
smile.gifP.s. Pastebėjau, kad ryt jau bus 2 metai, kai ,,sėdžiu" šiame forume... Yra proga pašvęst... Kaip gerai, kad jūs esat ...

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 23 spalio 2012 - 21:23
Aš irgi turiu vieną "topinę" mamytę... kartą per susirinkimą tėvai pradėjo apie kažką diskutuot, tai tiesiai šviesiai garsiai pareiškė: "Nu man čia neįdomu visai. Gal jau baigiam, aš laiko neturiu".. Ir dukra panaši, ką galvoja, tą ir drebia, ir iš kitų dažnokai šaiposi.. doh.gif
Atsakyti
Dėl Riešuto papildomų užduočių, tai aš tap darau. Pasiekimų knygelėje rašau tik testo įvertinimą, o papildomus riešutėlius skaičiuoju ir mokslo metų gale daugiausia vaikui surinkusiam riešutėlių laukia prizas ( iš mokytojos kišenės).
Atsakyti