Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(rityte @ 2012 10 23, 16:10)
Gal būtų galima tuos koriukus pamatyti?  4u.gif
Papildyta:

Įdomu, kiek ta sutartis kainuoja?  smile.gif Jei gerai supratau, tai priemonės yra parengtos tik pirmokams  g.gif

Yra pirmokams ir antrokams. Pirmokams 20 pamokų, o antrokams 17. Šiaip skirta interaktyviai lentai, bet galima ir per multimediją rodyti ir pasinaudoti pele. Pirmai klasei komplektas kainuoja 200 Lt, antrai - 170. Nusipirkai, parsisiuntei ir visam gyvenimui turi, nereikia daugiau mokėti. Bėda ta, kad parduoda tik juridiniams asmenims, privačiam asmeniui neparduoda unsure.gif . Šiandien buvau seminare apie tas priemones ir tikrai patiko. Tai integruotos pamokos pagal Pupą, Gilę ir Riešutą. Nors dirbu ne su šiais vadovėliais, bet prisitaikyti galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 23 spalio 2012 - 16:53
AČIŪ, smilgele1972, kad pagyrei. Anksčiau ir aš norėjau visus išmokyt... Bet patirtis rodo ką kitą. Tai ir nusiraminau. Tegul tėvai pergyvena dėl savo vaikų, o mano reikalas jiems duot ką galiu. Neimi - tavo problemos.

Turėjau tokį konfliktą su viena mama. Vaikas parėjo ir pasiskundė, kad mokytoja jo nemyli, nes nedavė lapo, kai jis neturėjo dailei. O kad jis chroniškai kiekvieną pamoką ko nors neturi, tai nieko.
Griežtai atsakiau mamytei, kad jos reikalas vaiką mylėt, o mano reikalas - mokyt.
Bendrai aš griežta mokytoja. Bet ir amžius jau leidžia griežčiau su tėvais kalbėt, kai jie nežino ko norėt. Anksčiau ir aš kinkas drebinau, kol neturėjau savo vaikų... kol tie neužaugo.

QUOTE(rityte @ 2012 10 23, 14:53)
Aš irgi maksimalistė, bet pats gyvenimas parodo, kad plėšytis nereikia, reikia tik stengtis kokybiškai atlikti savo darbą. O mokysis tik tie, kurie to norės. Kiti - tik laiką leis mokykloje.

Super thumbup.gif . Visuomet tėvų klausiu, ko Jūsų vaikas eina į mokyklą? Mokytis ar tik pabūt?

QUOTE(rityte @ 2012 10 23, 15:10)
Įdomu, kiek ta sutartis kainuoja?  smile.gif Jei gerai supratau, tai priemonės yra parengtos tik pirmokams  g.gif

Jei ir pirmokams, tai galima kažką pritaikyt vyresniems. Aš va tavo tai naudoju. Vaikai jau ir tavo vardą ir pavardę žino, kad tavo puslapiuose būna linksma.

QUOTE(eda77 @ 2012 10 23, 16:33)
teko prie šio reikalo prisiliest...ir išbandyt. LAAAAAAAAAAAAAAAAAABAI PATIKO! Mano net trečiokai sužavėti buvo. Tos pamokos parengtos su activinspire programa. Skirtos darbui su Prometejo lenta, bet aš ir be lentų šauniai naudojau. Svajonė būtų tokią lentą klasėj turėt, deja...  verysad.gif

Gerai, kad pasakei, kad tai tik Prometėjui. jau būčiau sukus galvą, kur rast.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Jau Aurutės žodžiai visada pakelia nuotaiką thumbup.gif wub.gif

Pas mus šiandien svečiavosi Flintas. Kadangi seniai buvau mačius, tai labai knietėjo sužinot, ar pasikeitus programa ar ta pati. Pradėjo ir baigė žinomom dainom. Kitos man buvo negirdėtos. Pažaidė pora žaidimų. Vaikams labai patiko, nes visą laiką jie buvo užimti. Visi vaikai buvo apdovanoti lipdukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Naršau interneto platybes. Labai reikia eilėraštuko apie sportą ar mankštą. Gal galite pagelbėti?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 10 23, 20:35)
Sveikutės,
Naršau interneto platybes. Labai reikia eilėraštuko apie sportą ar mankštą. Gal galite pagelbėti?

MANKŠTA

Labas rytas, tau galvyte,
Ausis, nosis ir burnyte,
Labas rytas jums pečiai,
Būkit tiesūs kaip kariai.

Rankos būkit visad stiprios,
Pirštai, būkit visad miklūs.
Į svečius keliaukit
Kojų pirštus pagaukit.

Tu, liemuo lankstykis,
Kojos, patrepsėkit
Ir linksmai pas mamą
Judvi paskubėki.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 23, 15:01)
Gal kas nors turite parsisiuntę "Šviesos" paruoštas interaktyvias pamokas pirmokams? Žinau, kad jas reikia pirkti ir abejoju, kad mums jas pirks, o būtų smagu jomis pasinaudoti  blush2.gif .

QUOTE(rityte @ 2012 10 23, 15:10)

Papildyta:

QUOTE(eda77 @ 2012 10 23, 16:33)
teko prie šio reikalo prisiliest...ir išbandyt. LAAAAAAAAAAAAAAAAAABAI PATIKO! Mano net trečiokai sužavėti buvo. Tos pamokos parengtos su activinspire programa. Skirtos darbui su Prometejo lenta, bet aš ir be lentų šauniai naudojau. Svajonė būtų tokią lentą klasėj turėt, deja...  verysad.gif

Papildyta:

Taip, bet manau, kad sukurs ir kitoms klasėms

QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 23, 16:52)
Yra pirmokams ir antrokams. Pirmokams 20 pamokų, o antrokams 17. Šiaip skirta interaktyviai lentai, bet galima ir per multimediją rodyti ir pasinaudoti pele. Pirmai klasei komplektas kainuoja 200 Lt, antrai - 170. Nusipirkai, parsisiuntei ir visam gyvenimui turi, nereikia daugiau mokėti. Bėda ta, kad parduoda tik juridiniams asmenims, privačiam asmeniui neparduoda  unsure.gif . Šiandien buvau seminare apie tas priemones ir tikrai patiko. Tai integruotos pamokos pagal Pupą, Gilę ir Riešutą. Nors dirbu ne su šiais vadovėliais, bet prisitaikyti galima.

Labas. Gal galima bendrai visom vieną komplektą nusipirkti ir pasidalintumėme? Ar yra tokia galimybė? Gal kas žinot? Manau būtų naudinga.
Atsakyti
Zuzanėle, labai labai labai ačiū, tu tikras aukas. Kuriu scenarijų ir reikėjo apie sportą.
Atsakyti
4u.gif Sveikutes, gal kuri dalyvausite 30d. litexpo rūmuose vykstančiuose metod. užsiėmimuose
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 10 23, 20:19)
Labas. Gal galima bendrai visom vieną komplektą nusipirkti ir pasidalintumėme? Ar yra tokia galimybė? Gal kas žinot? Manau būtų naudinga.

Taigi ir sakau, kad parduoda tik mokykloms su konkrečių mokytojų pavardėmis. Mokytojos gauna tam tikrą kodą, su kuriuo gali parsisiųsti pamokas. Mokykla aišku gali prirašyti nors ir 30 mokytojų, visai tas nesvarbu, bet viena pati nenusipirksi schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 10 23, 20:19)

Būtų šaunu

QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 23, 20:42)
Taigi ir sakau, kad parduoda tik mokykloms su konkrečių mokytojų pavardėmis. Mokytojos gauna tam tikrą kodą, su kuriuo gali parsisiųsti pamokas. Mokykla aišku gali prirašyti nors ir 30 mokytojų, visai tas nesvarbu, bet viena pati nenusipirksi  schmoll.gif .

Ar tikrai. Tuoj pasikonsultuosiu...
Atsakyti

QUOTE(janiku @ 2012 10 23, 19:31)
4u.gif Sveikutes, gal kuri dalyvausite 30d. litexpo rūmuose vykstančiuose metod. užsiėmimuose

aš dalyvausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2012 10 23, 20:04)
Būtų šaunu
Ar tikrai. Tuoj pasikonsultuosiu...

clap.gif lauksim naujienų
Atsakyti