Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(lutute1 @ 2012 10 22, 14:18)
Krypavo ir žąsele, ropojo ir voriuku... Bet tada jau prasideda tikrasis cirkas. Visa klasė miršta iš juoko nuo šių dviejų artistų išsidirbinėjimo. O kol visi nurimsta- vėl kiek pamokos sugaištama doh.gif

Pritariu smile.gif Juk tie "cirkininkai" vien todėl ir cirkinasi, kad atkreiptų į save dėmesį. O gavę užduotį pakrypuoti, gauna dar geresnę galimybę pademonstruosi savo "sugebėjimus". Tad "cirkams" nėra galo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 10 22, 09:22)
Aš irgi paklausau, kaip skaito visą tekstuką, o po to rodau žodžius ir turi perskaityti (1 klasė).
Mano kita bėda, kad niekaip nesutelpu į tas nelemtas 35 min. blush2.gif Nu niekaip.

drinks_cheers.gif sunku tilpti į 35 minutes, aplamai 1 klasėje, dirbant pagal Šok, tikras bėgimas per temas, o va 2 klasėje jau smagu... ramiai, lėtai pasiaiškinam ir dirbam, dar net pamokų atlieka padirbėti ten kur neaišku smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Gal kas is jusu dalyvausite Antras zingsnis programoje spalio 29 - 31 d. susitiktumem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 10 22, 15:14)
Sveikos mergaites. Gal kas is jusu dalyvausite Antras zingsnis programoje spalio 29 - 31 d.   susitiktumem mirksiukas.gif

Kur , kada ?? As nieko nezinau. g.gif\

Cia naujokams, ar jau dirbusiems su sia programa??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 22 spalio 2012 - 14:26
Gal čia naujokams.
Antrus metus "Antro žingsnio" pamokėles vedu, vaikams patinka.
Atsakyti
QUOTE(mindojur @ 2012 10 22, 13:16)
Aš dirbu su ketvirtokais. Bet mano ketvirtokai skaito kaip išprotėję užklasinį skaitymą. Jie pildo koriukus, vienas koriukas - 50 psl. O pirmo pusmečio pabaigoje renkame tris pirmąsias vietasd ir su nugalėtojais einam į kavinę valgyti ledų. Tai taip visi nori tų ledų.....

Puiki mintis su ledais. Reiks išbandyt. mirksiukas.gif Praejusiais metais trys geriausieji gavo pakvietimus į kiną. Buvo labai patenkinti. Dabar reikės pakviesti ledų.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 10 22, 16:10)
Gal čia naujokams.
Antrus metus "Antro žingsnio" pamokėles vedu, vaikams patinka.

O as dar neturiu medziagos antriems metams unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 10 22, 10:22)
Mano kita bėda, kad niekaip nesutelpu į tas nelemtas 35 min. blush2.gif Nu niekaip.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man tas pats...
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 10 22, 15:33)

Medžiagą visada duoda prieš mokslo metus. Ją gavome rugpjūčio pabaigoje. O tai kaip jums čia įdomiai, ar jau vienus metus dalyvavote AŽ programoje?
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 10 22, 17:33)

Ir aš dar neturiu medžiagos antriems metams. Pranešė, kad vėluos ir nuramino, kad temų yra mažiau, spėsime jas išeiti.
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 10 21, 22:00)
Tie, kurie skaito namie, skaitymo kokybė visai nebloga. Ir į klausimus sugeba atsakyti. Na, o tie, kurie namie neskaito, tai skaitymas taip ir liko, kaip pirmokų, dėlioja skiemenimis. Perskaito ir nežino apie ką skaitė.

pas mane tokia pati situacija.
Per pamoką gerai skaitantiems mokiniams duodu papildomai skaityti tekstus iš teksto suvokimo knygos, o daugiau dirbu su silpniau skaitančiais, nes jei nei klasėje nepaskaitys, tai namuose knygos visai neatsivers... Tėvai tik pirmoje klasėje labiau vaikams padėjo, o dabar atsipalaidavo ... čia mokytojos darbas, už ką pinigus mes imam:)
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 10 22, 18:20)
O tai kaip jums čia įdomiai, ar jau vienus metus dalyvavote AŽ programoje?

Mes jau vienus metus mokėmės, o šiemet medžiaga vėluoja smile.gif
Atsakyti