sveikos
QUOTE(Zydrune @ 2012 10 21, 16:19)
Noriu paklausti tų, kurios pildote elektroninius dienynus, kaip rašote kokie namų darbai pirmokams? Mano klasėje vaikai yra skirtingų lygių, todėl eidama per klasę pažymiu kam kokias užduotis reikia atlikti namuose, kur skaityti. O dienyne rašau pabaigti pažymėtas užduotis. O ką rašote jūs?
Jokiu būdu nerašyk dienyne
QUOTE(Aurute @ 2012 10 21, 16:21)
Man tiesiog pavyko sudrausmint per vieną kartą visoms likusioms pamokoms.
Pasakiau, kad jei negirdės, ką sakau, baigsis pamoka visiems. Aišku niekas nepatikėjo. Ir kai tik keli neišgirdo komandos, pabaigiau pamoką ir nuėjome rengtis.
Daugiau nebereikia niekam nieko primint. Vieni kitus drausmina, nes nori, kad kūno kultūra vyktų.
Esu praėjusioje laidoje panašiai dariusi. Pavyko eksperimentas. Šioje laidoje neprireikė kol kas.
QUOTE(lamur @ 2012 10 21, 17:54)
Labukas,
Pas mus administracija draudžia užduoti namų darbus 1-kams, tai jokiu būdu negali būti įrašų el. dienyne. Su tėvais mes taip pat susitarę, kad jie pabaigs darbus namuose. Mano vaikai tiesiog pasižymi ką turi pabaigti, o su skaitymu, tai namuose skaito. Antrokams ir trečiokams el. dienyne rašo, kad pabaigti klasės darbą (ir ką konkrečiai), oficialūs namų darbai pas mus rašomi 4 klasėje.
O dėl skaitymo pas mane pertraukų metu, tai vaikai skaito man Pupos tuos skaitinukus, kurie nori arba kviečiu tuos, kurie neturi nė vieno lipduko. Tkiuosi iki švietimo nenuskambėsiu
Už perskaitytas knygeles vaikai atsiskaitinėja per pertraukas.