Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(editaite @ 2012 10 20, 21:15)
per pertrauką vaikai išeina iš klasės, būna koridoriuje, bibliotekoje... aš išvėdinu klasę, pasiruošiu kitai pamokai, jeigu reikia ir pati išeinu smile.gif 
mes piešėme piešinius pagal Maironio eilėraščių posmelius, dabar eksponuojam, o paskui rišim į knygą smile.gif

Tai čia mintis 1-2 pamokoms, ačiukas 4u.gif . Dar reikia kažką mąstyti g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 10 20, 21:25)
Sveikutės,
Labai įdomu Jūsų nuomonę išgirsti. Ar pertraukų metu būnate klasėje ar išeinate į mokytojų kambarį atskvėpti? Ką vaikai veikia pertraukų metu?

Mes į savaitę vieną kartą budim ir griežtai turim būti koridoriuje- prižiūrėti vaikus. Jei kas atsitiks, būs atsakinga mokytoja, kuri budi. Esam pasirašę po įsakymu unsure.gif Koridoriuose pastatyti futbolo stalai, yra šokinėjimo kamuolių. Klasėje turim kilimus, tai kai kurie vaikai atsineša žaislų ir žaidžia ant jų.
Per pertraukas turim laiko nueit į mokytojų kambarį, paplepėt, sužymėt vaikus, atsinešt pieno produktus ir išdalint vaikams, per ilgąją pertrauką atsigeriam kavos (jei nebudim).
Atsakyti
Sveikutes,
radau internete nebloga zaidima. Šis mokomasis žaidimas padės vaikams lengviau išmokti skaityti, praplės žodyną. http://www.frepy.eu/part_lt.html

mano pirmokams labai patiko, nori ir per pertraukas zaisti. GAl patiks ir Jums smile.gif Pabandykite smile.gif
O as ir niekaip nespeju.. Kai testa reikia rasyti - tai kosmaras.. ne visi skaito, nesupranta, jei reikia nurasyti raso vis itek spausdintom raidem.. nezinau kada cia pageres .. laukiu atostogu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 20, 20:57)
Tai čia mintis 1-2 pamokoms, ačiukas  4u.gif . Dar reikia kažką mąstyti  g.gif ...

Dar galima sukarpyt atspauzdintą eilėraščio posmelį ir pasiūlyt sudėt.

QUOTE(rollick @ 2012 10 20, 21:54)
O as ir niekaip nespeju.. Kai testa reikia rasyti - tai kosmaras.. ne visi skaito, nesupranta, jei reikia nurasyti raso vis itek spausdintom raidem.. nezinau kada cia pageres .. laukiu atostogu  doh.gif

Pagerės, nesinervink tik. Čia mūsų pradinukių liga - maximalizmas.

Mums atostogos anksčiau prasidėjo: papildomas atkėlė į rudenį. Remontuoja šiluminius mazgus ir negali pradėt šildymo, tai bent mažiukus anksčiau paleido.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 20, 22:17)
Koridoriuose pastatyti futbolo stalai, yra šokinėjimo kamuolių. Klasėje turim kilimus, tai kai kurie vaikai atsineša žaislų ir žaidžia ant jų.
Per pertraukas turim laiko nueit į mokytojų kambarį, paplepėt, sužymėt vaikus, atsinešt pieno produktus ir išdalint vaikams, per ilgąją pertrauką atsigeriam kavos (jei nebudim).

drinks_cheers.gif Aš taip pat panašiai. Dar į valgyklą nueinu-ten įspėju dėl nevalgančių tą dieną vaikų.
Zuzanėle, tavo naujosios mokyklos turtinga materialinė bazė-kamuoliai, futbolo stalai...Tik, ar rūpesčių nepadaugėja budinčiosioms mokytojoms, kai vaikai pradeda siausti koridoriuose su kamuoliais? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 21 spalio 2012 - 08:51
QUOTE(rollick @ 2012 10 20, 23:54)
Sveikutes,
O as ir niekaip nespeju.. Kai testa reikia rasyti - tai kosmaras.. ne visi skaito, nesupranta, jei reikia nurasyti raso vis itek spausdintom raidem.. nezinau kada cia pageres .. laukiu atostogu  doh.gif

Mano irgi ne visi skaito, tad užduotis skaitau aš. O paskui patys daro. Nes kitaip, daugiau nei pusė sėdėtų. O nurašyt ir mano ne visi sugeba. Tad neimu per daug š galvą, nes dauguma supranta ir padaro taip kaip reikia. Pagerės. Tikrai pagerės situacija. Ne pirmi metai dirbu mokykoj, tad žinau mirksiukas.gif

QUOTE(lutute1 @ 2012 10 21, 10:50)
Zuzanėle, tavo naujosios mokyklos turtinga materialinė bazė-kamuoliai, futbolo stalai...Tik, ar rūpesčių nepadaugėja budinčiosioms mokytojoms, kai vaikai pradeda siausti koridoriuose su kamuoliais? mirksiukas.gif

Taip. Mokykloj per pertraukas stengiamasi vaikus užimti. Gal todėl, kad renkami pinigai į mokyklos fondą mirksiukas.gif Iš pradžių, kai pamačiau tuos kamuolius, už galvos susiėmiau- bus košmaras doh.gif Bet patikėkit- jokių problemų schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 21 spalio 2012 - 10:55
QUOTE(rollick @ 2012 10 20, 22:54)

drinks_cheers.gif Analogiška doh.gif
QUOTE(Aurute @ 2012 10 21, 09:09)
Dar galima sukarpyt atspauzdintą eilėraščio posmelį ir pasiūlyt sudėt.

Mano pirmokai neskaitantys (bent jau didžioji dauguma), tai nelabai pasisektų manau schmoll.gif . Čia gal antrokams tiktų g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 21 spalio 2012 - 11:17
Sveikutės,

Pas mus pradinukės taip pat turi būti klasėje. Budi dalykininkai ir soc. pedagogai koridoriuose.
Per pertraukas mano pirmokiukai ruosiasi pamokoms ir užsiima stalo žaidimais, kiti valo lentą ir pan. Pertraukų metu dirbu su tais, kurie nesuprato kažko, tingėjo judinti rankytę per pamoką, kitus kviečiu skaityti. Pas mane praktiškai visi daugiau mažiau skaitantys, yra tik viena mergaitė , kuriai sunkiau. Užduotis per testus skaitau aš, o kas perskaito ir supranta daro patys savarankiškai. Su jais tikrai daug darbo, kai palenki nugarą ryte, tai po pamokų tik atsitiesi. Me skažkaip daug dirbam, mažai žaidžiam. Kartais pagalvoju, akd reikėtų pažaisti, bet pagal marcelionienę nelabai ką primąstau tiems žaidimams, o jei pradėsiu su žaidimais, tai nespėsiu atlikti užduočių, o namuose paruošti nesinori daug darbų palikti.

O Diarchy tikrai patiko ne tik vaikams, bet ir mokytojoms.

Dar gal pasikartosiu; kaip vaikus drausminat per kūno kultūros pamokas?

Atsakyti
aciu, paraminit, labai tikiuosi kad pageres del rasymo.. O siandien pradejau mastyt apie kaledas.. jau pats laikas gal pradet dairytis kur ir ka idomiau but ir butu padaryt.. ar kokia isvyka.. pasmus dar kaskokia zolininke zada atvykt , kaip gamint zaisliukus..
nu gal ir toli.. pirma reik atostogas gal praleist.. as kraunuos jau italijon lagaminus clap.gif (siaip jau tokios padrikos mintys - tikrai reik atostogu kol insultas neistiko cool.gif - nuo padriku minciu )
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2012 10 21, 16:04)
pirma reik atostogas gal praleist.. as kraunuos jau italijon lagaminus  clap.gif

O Italijon savo lėšom ar su edukacine programa, kurią organizuoja įstaiga, švietimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2012 10 21, 13:22)
Pertraukų metu dirbu su tais, kurie nesuprato kažko, tingėjo judinti rankytę per pamoką, kitus kviečiu skaityti.

Oi, kiap nukentejo musu viena mokytoja, kuri per pertrtauka liepe atsiskaitinet uz skaityma doh.gif Iki svietimo skyriaus nuejo kalbos, ir buvo pasakyta- pertrauka yra pertrauka doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 21, 16:53)
O Italijon savo lėšom ar su edukacine programa, kurią organizuoja įstaiga, švietimas? g.gif

Ir mane domintu blush2.gif Musu mokykla pavasari oragnizuoja edukacine kelione, uzpernai visi vykom i Paryziu, o pernai, deja, per velai sumastem, i Italija, tai kadangi nesusidare pilnas autobusas, tai nevaziavom. Siemet planuosim is anksciau isvyka, kad galetu prijungt kita grupe. As noriu i Italija. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 21, 16:53)

dar pernai trupute denge, siiemet - savo verysad.gif
Atsakyti