Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(daivajazz @ 2012 10 19, 21:04)
dar nebandžiau, nespėjau. Tik vakar šitą nuorodą gavau.

Aš bandžiau pažaisti su šia programa, tai galutiniame variante galima nusikopijuoti kodą ir įdėti pvz.: į savo svetainę. Tada klasės svetainėje būtų galima visiems skaityti vaikų kūrinius. Bet man vistiek norisi pačių vaikų iliustracijų rolleyes.gif Kažkaip nelabai žiūrisi vaiko kurta pasaka su kažkokio dėdės piešiniais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(RegR @ 2012 10 19, 20:53)
ir dar klausimelis kaip butu galima gauti ta elektroninio pasto adresiuka kur dalinamasi informacija, aciu 4u.gif

Apie tai parašyta pirmojoje temos žinutėje smile.gif
Atsakyti
Rityte, parašiau tau į dėžutę. Savo ,,prasišlaviau" smile.gif

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 10 19, 21:20)
Rityte, parašiau tau į dėžutę. Savo ,,prasišlaviau"  smile.gif

Jau nusiunčiau atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 10 19, 21:18)
Aš bandžiau pažaisti su šia programa, tai galutiniame variante galima nusikopijuoti kodą ir įdėti pvz.: į savo svetainę. Tada klasės svetainėje būtų galima visiems skaityti vaikų kūrinius. Bet man vistiek norisi pačių vaikų iliustracijų   rolleyes.gif Kažkaip nelabai žiūrisi vaiko kurta pasaka su kažkokio dėdės piešiniais smile.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif Man irgi, bet šiandien darėm su ta mintim, kad mokosi dirbti su klaviatūra ir t.t. Žiūrėsiu, kai baigs, kaip gausis.
Atsakyti
Sveikutės. Jau jūs naujuose namučiuose, o aš nieko nespėju, tiek darbo su pirmokais verysad.gif O kaip sekasi kitoms pirmokėlėms, ar čia tik aš taip nieko nespėju? Kur šiais metais planuoja važiuoti su vaikais? Mes buvome Lietuvos nacionaliniame muziejuje, buvo edukacinė pamoka apie senovinius žaislus. Vaikams patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2012 10 19, 21:04)
Sveikutės. Jau jūs naujuose namučiuose, o aš nieko nespėju, tiek darbo su pirmokais verysad.gif O kaip sekasi kitoms pirmokėlėms, ar čia tik aš taip nieko nespėju? Kur šiais metais planuoja važiuoti su vaikais? Mes buvome Lietuvos nacionaliniame muziejuje, buvo edukacinė pamoka apie senovinius žaislus. Vaikams patiko thumbup.gif

Nedidukai mes dar keliauninkai. rolleyes.gif Buvome planetariume,o kitą savaitę suplanuota išvyka į lėlių teatrą. Lapkričio mėn. pradžioje užsakyta edukacinė išvyka į "Pasakos" dirbtuves.

Išmėginkite savo jėgas šiame konkurse:
http://www.ulac.lt/n...riu-ranku-soki-
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 19 spalio 2012 - 22:06
QUOTE(tigruole @ 2012 10 19, 21:04)

Labutis 4u.gif . Aš irgi nieko nespėju, dėl to ir čia pasirodau kaip jaunas mėnulis doh.gif . Pareinu namo išsunkta kaip citrina, o dar laukia penktokų adaptacijos aptarimas, tai ruošiu "kalbą" cool.gif . Keliausim tik pavasarį su pirmokais, nes kolkas dar maži. Buvom savo miesto muziejuje, bet jiems sunku ilgiau klausyti pasakojančio žmogaus, tai nebent kažkur ten, kur nereikia gido mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 10 19, 15:17)
Šiandien su savo peliautojai (informatikos būrelis) išbandėm naują programą. Labai patiko. Gal ir jums patiks. http://storybird.com/

Kol įsikirtau kas ten yra. Bet labai įdomu. Reiks ir man pažaist su vaikais ....

Ir vėl aš pagalbos ieškau. Pradėjau nuotolinius su 2007 Office. Niekada nebuvau dirbus. Nebesusitvarkau su automatika. Namų darbui teikia automatizuoti turinį. Nu niekai nesusivedu. Gal kuri turir pamokėles 2007 Offiso žingsneliais. Nes paprastas teorijos aprašymas man nepadeda. Galiama ir tiesiai į paštą AurelijaOK@gmail.com .
Bijau jau ir pagalvot, kad kitą savaitę reiks su exeliu prakaituot...
Papildyta:
QUOTE(rityte @ 2012 10 18, 20:23)
Gal ir bus taip, niekas nežino smile.gif

Papildyta:
O kiek tas malonumas kainavo?

O, kad tavo žodžius dievui į ausį bigsmile.gif

Kainavo po 10Lt nuo vaiko. Kadangi vyko mūsų patalpose, tai leido po porą soc. remtinų įsivest nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 10 20, 10:45)
Ir vėl aš pagalbos ieškau. Pradėjau nuotolinius su 2007 Office. Niekada nebuvau dirbus. Nebesusitvarkau su automatika.

Nusiunčiau laiškelį į asmeninį paštą, gal kiek pagelbėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2012 10 19, 22:04)

Sveikutės 4u.gif
Su pirmokais dirbam išsijuosę, tai beveik viską padarom, bet atsikvėpti ar kokiam žaidimui laiko neturim doh.gif O labai gaila... Jei tik kur užtrunku, tai jau viskas- lieka pratybose nedaryta doh.gif
Niekur nevažiavom, nes tvarkos ir drausmės dar su jais labai trūksta. Galvojam, gal vėliau, aplankyti Saugaus eismo mokyklėlę. Bet jau po vakarykščios dienos pradedu abejoti. Po pertraukos klasėje radau bardaką- nuversta spinta, kur stovi po lenta. Gerai, kad ant kojos neužkrito doh.gif Kaip aiškino man, ėjo pro šalį ir pati spinta nusivertė rolleyes.gif Negana to- vieno vaiko oranžinis guašas nukrito ant grindų, o kiti jį ištrypė po visą klasę. Teko didelė dozė ir kilimui. O kilimas naujas- vos kelios savaitės doh.gif Puoliau kilimą plauti, o vaikams liepiau klasę valyti. Kol susitvarkėm ir pamoka pasibaigė- liko nesportavę unsure.gif Oi buvau supykus... Bet gal bus pamoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 20, 13:17)
Po pertraukos klasėje radau bardaką- nuversta spinta, kur stovi po lenta. Gerai, kad ant kojos neužkrito doh.gif Kaip aiškino man, ėjo pro šalį ir pati spinta nusivertė rolleyes.gif Negana to- vieno vaiko oranžinis guašas nukrito ant grindų, o kiti jį ištrypė po visą klasę. Teko didelė dozė ir kilimui. O kilimas naujas- vos kelios savaitės doh.gif Puoliau kilimą plauti, o vaikams liepiau klasę valyti. Kol susitvarkėm ir pamoka pasibaigė- liko nesportavę unsure.gif Oi buvau supykus... Bet gal bus pamoka g.gif

Tai kad su antrokais viskas labai panašiai, atrodo, kad jie pirmoje klasėje net nebuvę, iškart į antrą atėjo doh.gif
Atsakyti
Tai kad dabar ateina tokios kartos, ked kartais nežinai kur vaikus dėt....

AČIŪ, Rityte. Einu studijuot.
Atsakyti