Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 18

QUOTE(AlfaBeta5773 @ 2012 12 07, 09:17)
140x200 matmenų, tai jau dvigulė lova. Kiek suprantu iėškote čiužinuko į ateitį, o ne trumpam. Vaikui jokie  netinka nei pocket, nei bonell spyruoklių tipo čiužiniai. Iššokinės spyruokles, be to dėl sveikatos vaikučio netinka (dulkių erkutės nuo kurių gali būti alergija, susirgti astma ir t.t). Geriau rinkitės iš Materasso kolekcijos: "Premier plus", "Maršal" ar kitų gamintojų poliuretaninius čiužinius  4u.gif

Taip jau nupirkome dvigule lova, ziurim i ateiti ax.gif
Nu daug tiesos cia parasete, Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 12 06, 23:59)
Na va, o mes vis dar laukiam savo ciuzinio  ir lauksim dar pora savaiciu (tikiuosi tik tiek). Siuo metu jau 7ta savaite eina. Pirkom is selene, kazkas ten nutiko tai va toks ir rezultatas  doh.gif

o mums vakar iš Selene paskambino, kad jau čiužinys atkeliavęs 4u.gif užsisakėm lapkričio 13 d.
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 12 07, 13:21)
o mums vakar iš Selene paskambino, kad jau čiužinys atkeliavęs  4u.gif užsisakėm lapkričio 13 d.

jums gerai, mes uzsisakem spalio paciame gale unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,
galu gale ir as prisiruosiau parasyti savo ispudzius apie isigyta ciuzini.
Mes su vyru esame skirtingu svoriu, todel is pradziu uzsidegeme imti atskirus ciuzinius, mus ikalbejo Lono atstovai isbandyti Harmonija ***. Labai dziaugemes, kad yra 14 d isbandymo laikotarpis, nes is tiesu musu atveju suviliojo ciuzinio aukstis, o ne patogumas. Man jis pasirode klampus, nors pirmas naktis miegojau pasakiskai. Vyras ilgai kankinosi, nepatiko jam klampumas, nusieme jis virsutini ale antciuzini. Tada isvis tragedija, per kieta, nors visa gyvenima ant kieto ir miegojome. Grazinome. Uzsisakeme daug diskusiju sukelusi Mybalance Comfort. Milziniski pinigai ir laukem apie 4-5 savaites. Ilgas terminas, uzsisakiau sau minkstesne puse, o vyrui kietesne. Atveze, pamiegojau man per minksta vyrui super. Aisku vyras is pat pradziu ir norejo pirkti si ciuzini, mane apakino sapnelio ir lono zinutes. Po keliu naktu visgi supratau, kad h2 man per minkstas, susisiekiau su atstovais, tai man pakeite i h3. As asmeniskai jau miegu tris naktis, na visikai normaliai, o vyrui labai patinka. Dziaugiuosi tik tuo, kad nebutinai girtina daikta isigyjus esu patenkinta. Malonumas brangus, bet tas ikirus kai kuriu nariu prekiu kisimas neirodo, kad preke gera. As esu lengvatike, bet labai gerai, kad vyro astrus protas nugalejo.
P.S. tikiuosi pades sie atsiliepimai ir daugiau konsultuotis nebeteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamona.lt @ 2012 12 08, 12:11)
Sveiki,
Mes su vyru esame skirtingu svoriu, todel is pradziu uzsidegeme imti atskirus ciuzinius, mus ikalbejo Lono atstovai isbandyti Harmonija ***. Labai dziaugemes, kad yra 14 d isbandymo laikotarpis, nes is tiesu musu atveju suviliojo ciuzinio aukstis, o ne patogumas. Man jis pasirode klampus, nors pirmas naktis miegojau pasakiskai. Vyras ilgai kankinosi, nepatiko jam klampumas, nusieme jis virsutini ale antciuzini. Tada isvis tragedija, per kieta, nors visa gyvenima ant kieto ir miegojome. Grazinome. Uzsisakeme daug diskusiju sukelusi Mybalance Comfort. Milziniski pinigai ir laukem apie 4-5 savaites. Ilgas terminas, uzsisakiau sau minkstesne puse, o vyrui kietesne. Atveze, pamiegojau man per minksta vyrui super. Aisku vyras is pat pradziu ir norejo pirkti si ciuzini, mane apakino sapnelio ir lono zinutes. Po keliu naktu visgi supratau, kad h2 man per minkstas, susisiekiau su atstovais, tai man pakeite i h3. As asmeniskai jau miegu tris naktis, na visikai normaliai, o vyrui labai patinka. Dziaugiuosi tik tuo, kad nebutinai girtina daikta isigyjus esu patenkinta. Malonumas brangus, bet tas ikirus kai kuriu nariu prekiu kisimas neirodo, kad preke gera. As esu lengvatike, bet labai gerai, kad vyro astrus protas nugalejo.

smile.gif nepaminejote nei vieno is mano rekomenduotuju ciuzinuku. Bet svarbiausia, kad radote tai, ant ko gera ir patogu miegoti. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, ieškome ne čiužinio, bet gal ir dėl antčiužinio galės kas pagelbėti... ax.gif Miegam ant ištiesiamos sofos-lovos (140*190), bet jau darosi nebepatogu, miegamoji dalis gaunasi iš 3 dalių, ir vos ne visus sujungimus jaučiu, ir ilgai tenka ieškoti patogios padėties miegui doh.gif Pamiegojom pas tėvus ant Dormeo antčiužinio ir labai patiko, pasižiūrėjau, kad Roll up čiužinukas 140*200 kainuotų 440 Lt, (tie 10 cm į ilgį netrukdys, užkišim po atlošu), bet kažkaip dairausi ir kitokių variantų, gal kas esat girdėję ne ką prastesnės kokybės antčiužinių, bet gal ne tiek garsių firmų? nes galvoju tiek reklamos ėeina ir į kainą... tai vat esu apmąstymuose, ar verta ieškotis kažko kito, ar pasitikėti garsiu vardu bei 2 metų garantija? g.gif tiesa, mum netiktų labai minkšti , viskoelastiniai (kaip Renew čiužinys, per minkštas jis, o norisi šiek tiek minkšto, bet tuo pačiu, kad nesijaustų, kad įkrenti visas į vidų, nes svoriai mūsų didesni nei vidutiniai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2012 12 09, 00:15)
Sveiki, ieškome ne čiužinio, bet gal ir dėl antčiužinio galės kas pagelbėti...  ax.gif Miegam ant ištiesiamos sofos-lovos (140*190), bet jau darosi nebepatogu, miegamoji dalis gaunasi iš 3 dalių, ir vos ne visus sujungimus jaučiu, ir ilgai tenka ieškoti patogios padėties miegui  doh.gif Pamiegojom pas tėvus ant Dormeo antčiužinio ir labai patiko, pasižiūrėjau, kad Roll up čiužinukas 140*200 kainuotų 440 Lt, (tie 10 cm į ilgį netrukdys, užkišim po atlošu), bet kažkaip dairausi ir kitokių variantų, gal kas esat girdėję ne ką prastesnės kokybės antčiužinių, bet gal ne tiek garsių firmų? nes galvoju tiek reklamos ėeina ir į kainą... tai vat esu apmąstymuose, ar verta ieškotis kažko kito, ar pasitikėti garsiu vardu bei 2 metų garantija?  g.gif tiesa, mum netiktų labai minkšti , viskoelastiniai (kaip Renew čiužinys, per minkštas jis, o norisi šiek tiek minkšto, bet tuo pačiu, kad nesijaustų, kad įkrenti visas į vidų, nes svoriai mūsų didesni nei vidutiniai blush2.gif

Prastesnių už Dormeo nėra, nes niekas tokių pigių ir mažo tankio medžiagų nededa į savo produktus. O už reklamą daugiausiai moka būtent Dormeo ir todėl 2-2,5 karto kažkur permokate už gaminius.
Normalių tankių antčiužiniai, kurie skirti tarnauti ilgėliau ir duoti geresnį efektą kainuoja nuo 500-800Lt reikiamo dydžio. Storis antčiužinio turi būti jūsų atveju minimalus 5-6cm.
Atsakyti
Ieskom ir mes pirktis nauja ciuzini, nes vyrui nugara pradejo skaudeti nuo turimo. As visikai nieko nenusimanau, dar net nesidomejau, todel labai reikia jusu pagalbos:) vyras bando mane iklabeti tempuros ciuziniui, nes kazkas jam labai prigyre, bet tikiu, kad yra geresniu ir uz mazesne kaina.
1.vilnius
2. 2x2 ismatavimai
3. 174/53. 190/82
4. Lovos su ciuziniu
5. 3000-4000
6. Kietesnio
7. Silciau
8. Namuose normqlu, ir nelinke prakaituoti
9. Lova gaminsimes, nenusprendem kokia bus dar tiksliai.
10. Nugaros skausmai, man nuo vaiku nesiojimo, vyrui nuo ciuzinio.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantukas: 09 gruodžio 2012 - 15:34
QUOTE(Zoran @ 2012 12 09, 11:03)
Prastesnių už Dormeo nėra, nes niekas tokių pigių ir mažo tankio medžiagų nededa į savo produktus. O už reklamą daugiausiai moka būtent Dormeo ir todėl 2-2,5 karto kažkur permokate už gaminius.
Normalių tankių antčiužiniai, kurie skirti tarnauti ilgėliau ir duoti geresnį efektą kainuoja nuo 500-800Lt reikiamo dydžio. Storis antčiužinio turi būti jūsų atveju minimalus 5-6cm.

o galima bent keletą konkrečių pvz? kurie būtų tikrai geresni už Dormeo? Biudžetas mūsų ne guminis, max 500 lt, jei daugiau tai tikrai nematau prasmės tiek išleisti antčiužiniui, jau tada geriau prisidėti ir pagalvoti apie naują lovą...
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2012 12 09, 16:20)
Ieskom ir mes pirktis nauja ciuzini, nes vyrui nugara pradejo skaudeti nuo turimo. As visikai nieko nenusimanau, dar net nesidomejau, todel labai reikia jusu pagalbos:) vyras bando mane iklabeti tempuros ciuziniui, nes kazkas jam labai prigyre, bet tikiu, kad yra geresniu ir uz mazesne kaina.
1.vilnius
2. 2x2 ismatavimai
3. 174/53. 190/82
4. Lovos su ciuziniu
5. 3000-4000
6. Kietesnio
7. Silciau

Aciu 4u.gif

Swiss Magic pirmoje eilėje ateina į galvą, jis bus geras kaip pradinis čiužinys 10 metų apsiprasti su rimtesniu komfortu, o po to kažkas panašaus kaip Pilatis turėtų būti.
Svoris jūsų nedidelis, todėl reikėtų minkščiausių egzempliorių, bet matosi, kad nepratę dar prie tokio lygio čiužinių, todėl manau atsargus pasirinkimas čia turėtų nugalėti kartu su įpročiais.
Atsakyti
O ka galit pasakyt apie Metzeler - Süperb trio cell?
Atsakyti
QUOTE(Diamona.lt @ 2012 12 08, 11:11)
Sveiki,

Paprastai šitame forume galima TEORIŠKAI, PAGAL JŪSŲ PATEIKTUS DUOMENIS, REKOMENDUOTI čiužinį, o nė įkalbėti... smile.gif Niekas šiame forume iš diskutuojančių, ĮKYRIAI NEĮKALBINĖJA, negaliu to pasakyti nė apie vieną kolegą/konkurentą, to nematyti perskaičius ankstesnius psl... 4u.gif
Beje, keista, kai rašote, kad grąžinote čiužinį, nes 14 dienų bandymo laikotarpis yra skirtas ne grąžinimui, o kito čiužinio pakeitimui ( t.y. grąžinimo galimybė nėra numatyta).
Visi gamintojai/pardavėjai VISADA rekomenduoja prieš perkant išbandyti, pagulinėti nors kiek, pasižiūrėti, ar bent jau kažkiek tinkamas jis jums. Nes čiužinio pirkimas- 70proc. EMOCIJA, t.y. PATINKA, PATOGU ir t.t.

Na, šiuo atveju, HARMONIJA*** Jums netiko, kaip suprantu....tik tiek.
Smagu, kad išsirinkote tai, ko ieškojote.
Dar vienas žmogus šventes sutiks laimingas...
Papildyta:
QUOTE(*Camelia* @ 2012 12 08, 23:15)
Sveiki, ieškome ne čiužinio, bet gal ir dėl antčiužinio galės kas pagelbėti...  ax.gif Miegam ant ištiesiamos sofos-lovos (140*190), bet jau darosi nebepatogu, miegamoji dalis gaunasi iš 3 dalių, ir vos ne visus sujungimus jaučiu, ir ilgai tenka ieškoti patogios padėties miegui  doh.gif Pamiegojom pas tėvus ant Dormeo antčiužinio ir labai patiko, pasižiūrėjau, kad Roll up čiužinukas 140*200 kainuotų 440 Lt, (tie 10 cm į ilgį netrukdys, užkišim po atlošu), bet kažkaip dairausi ir kitokių variantų, gal kas esat girdėję ne ką prastesnės kokybės antčiužinių, bet gal ne tiek garsių firmų? nes galvoju tiek reklamos ėeina ir į kainą... tai vat esu apmąstymuose, ar verta ieškotis kažko kito, ar pasitikėti garsiu vardu bei 2 metų garantija?  g.gif tiesa, mum netiktų labai minkšti , viskoelastiniai (kaip Renew čiužinys, per minkštas jis, o norisi šiek tiek minkšto, bet tuo pačiu, kad nesijaustų, kad įkrenti visas į vidų, nes svoriai mūsų didesni nei vidutiniai blush2.gif

Jei viskoelasto minkštumas nepatina, bandykite LONO lateksinį. Jis standesnis, pralaidus orui (nesukels papildomo prakaitavimo), audinys-su bambuko pluoštu ( geriau sugeria drėgmę nei medvilnė).

Standartinis matmuo gautųsi pigiau apie 50 Lt ( 200*140) nei nestandartinis.

Papildyta:
QUOTE(Deimantukas @ 2012 12 09, 15:20)
1.vilnius
2. 2x2 ismatavimai
3. 174/53. 190/82
4. Lovos su ciuziniu
5. 3000-4000
6. Kietesnio
7. Silciau

Aciu 4u.gif

Jūs pati esate labai nedidelio svorio, tai abejotina, ar labai klampus viskoelastas Jums asmeniškai patiks... smile.gif
pasibandykite du skirtingų pojūčių čiužinius: MŪZA** (su viskoelastinio latekso paviršiumi) ir MŪZA*** ( su viršutiniu TALALAY latekso antčiužiniu, vidutinio kietumo, reguliuojančiu temperatūros pokyčius).

Išbandę, būtų malonu, kad pasidalintumėte savo įspūdžiais (teigiamais/neigiamais)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lonas: 10 gruodžio 2012 - 09:10