QUOTE(Diamona.lt @ 2012 12 08, 11:11)
Sveiki,
galu gale ir as prisiruosiau parasyti savo ispudzius apie isigyta ciuzini.
Mes su vyru esame skirtingu svoriu, todel is pradziu uzsidegeme imti atskirus ciuzinius, mus ikalbejo Lono atstovai isbandyti Harmonija ***. Labai dziaugemes, kad yra 14 d isbandymo laikotarpis, nes is tiesu musu atveju suviliojo ciuzinio aukstis, o ne patogumas. Man jis pasirode klampus, nors pirmas naktis miegojau pasakiskai. Vyras ilgai kankinosi, nepatiko jam klampumas, nusieme jis virsutini ale antciuzini. Tada isvis tragedija, per kieta, nors visa gyvenima ant kieto ir miegojome. Grazinome. Uzsisakeme daug diskusiju sukelusi Mybalance Comfort. Milziniski pinigai ir laukem apie 4-5 savaites. Ilgas terminas, uzsisakiau sau minkstesne puse, o vyrui kietesne. Atveze, pamiegojau man per minksta vyrui super. Aisku vyras is pat pradziu ir norejo pirkti si ciuzini, mane apakino sapnelio ir lono zinutes. Po keliu naktu visgi supratau, kad h2 man per minkstas, susisiekiau su atstovais, tai man pakeite i h3. As asmeniskai jau miegu tris naktis, na visikai normaliai, o vyrui labai patinka. Dziaugiuosi tik tuo, kad nebutinai girtina daikta isigyjus esu patenkinta. Malonumas brangus, bet tas ikirus kai kuriu nariu prekiu kisimas neirodo, kad preke gera. As esu lengvatike, bet labai gerai, kad vyro astrus protas nugalejo.
P.S. tikiuosi pades sie atsiliepimai ir daugiau konsultuotis nebeteks
Paprastai šitame forume galima TEORIŠKAI, PAGAL JŪSŲ PATEIKTUS DUOMENIS, REKOMENDUOTI čiužinį, o nė įkalbėti...
Niekas šiame forume iš diskutuojančių, ĮKYRIAI NEĮKALBINĖJA, negaliu to pasakyti nė apie vieną kolegą/konkurentą, to nematyti perskaičius ankstesnius psl...
Beje, keista, kai rašote, kad grąžinote čiužinį, nes 14 dienų bandymo laikotarpis yra skirtas ne grąžinimui, o kito čiužinio pakeitimui ( t.y. grąžinimo galimybė nėra numatyta).
Visi gamintojai/pardavėjai VISADA rekomenduoja prieš perkant išbandyti, pagulinėti nors kiek, pasižiūrėti, ar bent jau kažkiek tinkamas jis jums. Nes čiužinio pirkimas- 70proc. EMOCIJA, t.y. PATINKA, PATOGU ir t.t.
Na, šiuo atveju, HARMONIJA*** Jums netiko, kaip suprantu....tik tiek.
Smagu, kad išsirinkote tai, ko ieškojote.
Dar vienas žmogus šventes sutiks laimingas...
Papildyta:
QUOTE(*Camelia* @ 2012 12 08, 23:15)
Sveiki, ieškome ne čiužinio, bet gal ir dėl antčiužinio galės kas pagelbėti...
Miegam ant ištiesiamos sofos-lovos (140*190), bet jau darosi nebepatogu, miegamoji dalis gaunasi iš 3 dalių, ir vos ne visus sujungimus jaučiu, ir ilgai tenka ieškoti patogios padėties miegui
Pamiegojom pas tėvus ant Dormeo antčiužinio ir labai patiko, pasižiūrėjau, kad Roll up čiužinukas 140*200 kainuotų 440 Lt, (tie 10 cm į ilgį netrukdys, užkišim po atlošu), bet kažkaip dairausi ir kitokių variantų, gal kas esat girdėję ne ką prastesnės kokybės antčiužinių, bet gal ne tiek garsių firmų? nes galvoju tiek reklamos ėeina ir į kainą... tai vat esu apmąstymuose, ar verta ieškotis kažko kito, ar pasitikėti garsiu vardu bei 2 metų garantija?
tiesa, mum netiktų labai minkšti , viskoelastiniai (kaip Renew čiužinys, per minkštas jis, o norisi šiek tiek minkšto, bet tuo pačiu, kad nesijaustų, kad įkrenti visas į vidų, nes svoriai mūsų didesni nei vidutiniai
Jei viskoelasto minkštumas nepatina, bandykite LONO lateksinį. Jis standesnis, pralaidus orui (nesukels papildomo prakaitavimo), audinys-su bambuko pluoštu ( geriau sugeria drėgmę nei medvilnė).
Standartinis matmuo gautųsi pigiau apie 50 Lt ( 200*140) nei nestandartinis.
Papildyta:
QUOTE(Deimantukas @ 2012 12 09, 15:20)
Ieskom ir mes pirktis nauja ciuzini, nes vyrui nugara pradejo skaudeti nuo turimo. As visikai nieko nenusimanau, dar net nesidomejau, todel labai reikia jusu pagalbos:) vyras bando mane iklabeti tempuros ciuziniui, nes kazkas jam labai prigyre, bet tikiu, kad yra geresniu ir uz mazesne kaina.
1.vilnius
2. 2x2 ismatavimai
3. 174/53. 190/82
4. Lovos su ciuziniu
5. 3000-4000
6. Kietesnio
7. Silciau
8. Namuose normqlu, ir nelinke prakaituoti
9. Lova gaminsimes, nenusprendem kokia bus dar tiksliai.
10. Nugaros skausmai, man nuo vaiku nesiojimo, vyrui nuo ciuzinio.
Aciu
Jūs pati esate labai nedidelio svorio, tai abejotina, ar labai klampus viskoelastas Jums asmeniškai patiks...
pasibandykite du skirtingų pojūčių čiužinius: MŪZA** (su viskoelastinio latekso paviršiumi) ir MŪZA*** ( su viršutiniu TALALAY latekso antčiužiniu, vidutinio kietumo, reguliuojančiu temperatūros pokyčius).
Išbandę, būtų malonu, kad pasidalintumėte savo įspūdžiais (teigiamais/neigiamais)...