Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 18

QUOTE(sapniukas @ 2012 10 16, 22:21)
Nezinom is tikruju kas ten per antciuzinis yra, 3 cm, 5 ar 7 cm..
Plonu uzvalkalu (nedaigstyti) ir iki 4 cm visko antciuziniai nesugeba gi nieko uzmaskuoti, veikia beveik taip pat kaip ir higieninis uztiesalas.

Ką gi daugiau su kliente reikia išsiaiškinti prieš patariant konkretų. Šį kartą paskubėjote 6 cm aukščio pas klinntę. O dėl 4 cm dar padiskutuočiau ir praktiškai išbandyčiau. Čia iš kokios pozicijos pažiūrėsi. O nugaros prilaikymo, tai mažėja...
Jaučiuosi, kaip konkurse kas protingesnis ax.gif O šiaip čia kažkoks įdomus dalykas su antčiužiniais, jau penktas klientas kreipiasi, turiu antčiužinio noriu jam pagrindo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 16 spalio 2012 - 21:49
QUOTE(pempe1 @ 2012 10 16, 21:49)
Ką gi daugiau su kliente reikia išsiaiškinti prieš patariant konkretų. Šį kartą paskubėjote 6 cm aukščio pas klinntę. O dėl 4 cm dar padiskutuočiau ir praktiškai  išbandyčiau. Čia  iš kokios pozicijos pažiūrėsi. O nugaros prilaikymo, tai mažėja... 
Jaučiuosi, kaip konkurse kas protingesnis ax.gif O šiaip čia kažkoks įdomus  dalykas su antčiužiniais, jau penktas klientas  kreipiasi, turiu antčiužinio noriu jam pagrindo.

Ačiū visiems už patarimus! smile.gif

O tai kokį čiužinį Jūs parekomenduotumėt už tokią kainą?

Antčiužinis paprastas, 4 cm aukščio. Dovanotas, pasižiūrėtume, ne visą laiką miegotume ant jo, vyras nemėgsta šilumos.
O šiaip, pagalvojus tada, taip išreklamuoti Dormeo čiužiniai netenka savo vertės, pagal Jus, nes ten gi ir yra putų poliuretanas + 2 cm viskoelastas, o taip reklamuojami dėl geresnio miego kokybės, ir žmonės turintys nesiskundė, tai žmonės ir puolė pirkti tu antčiužinių ir aš gavau dovanų, bet ne Dormeo pas mane, matė, kad su nugara blogai, blogai miegu, pamanė bus geriau su juo. Gal jo ir nenaudosiu, reikia pasižiūrėti, kaip būtų patogiau. Aš nesu nei už , nei prieš, ypač, ne už relkamą, svarbu, kad tik padėtų.

Beje, dar norėjau pasiteirauti, jei vis dėlto apsispręsčiau pirkti Variolux Schaum, ar imti H3, bet jei bus per kietas, ar veiks nors kiek tos zonos, ar visgi geriau H2 pagal mūsų duomenis?
O kai jau kelsimės į savo būstą po kelių metų, nusipirksim daug rimtesnį čiužinį.

Dar kartą ačiū visiems už atsiliepimus ir patarimus smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2012 10 16, 22:49)
Ką gi daugiau su kliente reikia išsiaiškinti prieš patariant konkretų. Šį kartą paskubėjote 6 cm aukščio pas klinntę. O dėl 4 cm dar padiskutuočiau ir praktiškai  išbandyčiau. Čia  iš kokios pozicijos pažiūrėsi. O nugaros prilaikymo, tai mažėja... 
Jaučiuosi, kaip konkurse kas protingesnis ax.gif O šiaip čia kažkoks įdomus  dalykas su antčiužiniais, jau penktas klientas  kreipiasi, turiu antčiužinio noriu jam pagrindo.

Na, nesusirasineju as beveik per AZ, nebent reikalas rimtas prispiria arba zmones patys klausia smile.gif Tai ir nebuvo man aisku apie koki antciuzini mes cia kalbame.

Papildyta:

QUOTE(star80 @ 2012 10 17, 01:32)
Ačiū visiems už patarimus!  smile.gif

O tai kokį čiužinį Jūs parekomenduotumėt už tokią kainą?

Antčiužinis paprastas, 4 cm aukščio. Dovanotas, pasižiūrėtume, ne visą laiką miegotume ant jo, vyras nemėgsta šilumos.
O šiaip, pagalvojus tada, taip išreklamuoti Dormeo čiužiniai netenka savo vertės, pagal Jus, nes ten gi ir yra putų poliuretanas + 2 cm viskoelastas, o taip reklamuojami dėl geresnio miego kokybės, ir žmonės turintys nesiskundė, tai žmonės ir puolė pirkti tu antčiužinių ir aš gavau dovanų, bet ne Dormeo pas mane, matė, kad su nugara blogai, blogai miegu, pamanė bus geriau su juo. Gal jo ir nenaudosiu, reikia pasižiūrėti, kaip būtų patogiau. Aš nesu nei už , nei prieš, ypač, ne už relkamą, svarbu, kad tik padėtų.

Beje, dar norėjau pasiteirauti, jei vis dėlto apsispręsčiau pirkti Variolux Schaum, ar imti H3, bet jei bus per kietas, ar veiks nors kiek tos zonos, ar visgi geriau H2 pagal mūsų duomenis?
O kai jau kelsimės į savo būstą po kelių metų, nusipirksim daug rimtesnį čiužinį. 

Dar kartą ačiū visiems už atsiliepimus ir patarimus  smile.gif  smile.gif

Variolux Schaum H2 Jusu sudejimui yra tinkamas,
Variolux Schaum H3 yra laaabai kietas kol prasinesioja, su minkstesniu antciuziniu gal ir pamanomas variantas Jusu svoriams, bet as sio eksperimento nerekomenduoju, tada jau geriau Variolux TFK H3, nes jis gaunasi net elastiskesnis.
Atsakyti
Labai noreciau suzinoti nuomone apie Sleepwell BLACK Zoned Multipocket TempSmart™ čiužini. Pliusai, minusai. Dekoju 4u.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2012 10 15, 14:56)
Beja, labai noriu pagyrt konsultantes Kauno Miego centre  thumbup.gif

As taip pat noriu pagirti thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2012 10 16, 21:58)
Su viskoelasto sluoksniu Jūs anatominių zonų naudą tiesiog užmaskuojate. Kokia nauda pirkti tokį čiužinį ir permokėti?

Papildyta:
Patarinėtojams
O kada  Jūsų gydytojai  paskutinį kartą  atnaujino žinias,  dalyvavo  užsienio seminaruose ? Praktikoj rimti tyrimai Lietuvoj jokie neatliekami šioj sritį.
Ar pagal 20 metų senumo vadovėlius jie dirba, jei rekomenduoja taip, kaip teigiate?Dėl to yra minkštumai  skirtingi 4 , o ne visiems vienas ir tas pats . Tai pats ir zonos išreiškiamos skirtingai kiekvieno modelio čiužinį. Vienos dėl akių, o kitos efektyviai. Neklaidinkite žmonių.

Kas nežino:
Lietuvoje yra Neurologų asociacija (Lietuvos neurologų asociacija
Įmonės adresas:
Santariškių g. 2, LT-08406, Vilniaus m. sav., Vilnius), kuriai priklauso neurologai ir nuolat tobulinasi savo žinias.
Keli pavyzdžiai kur dalyvavo:
1) šių metų pradžioje dalyvavo Maroko kongrese, kuris vyksta kas du metai,
2) šių metų gegužės mėn. vykusioje Respublikinėje neurologų konferencijoje,
3) šių metų gegužės mėn. Lietuvoje vykusioje 4- oje Baltijos šalių osteoporozės kongrese,
4) šių metų rugsėjį Lietuvoje Baltijos neurochirurgų ir medicinos slaugytojų kongrese.

Rašiau, pasikartosiu - šiuo išskirtiniu ir rimtu atveju aš nerekomenduočiau viskoelastinio antčiužinio, bet kadangi jau jį turi ir biudžetas apie 1000 Lt, rekomendavau padėčiai taisyti kietą pagrindą iš Materasso kolekcijos čiužinį "Premier plus". Jeigu reikėtų rimto čiužinio ir biudžetas būtų didesnis rekomenduočiau iš Materasso kolekcijos "Antibacterial antidekubit".

Tema primena turgaus lygį smile.gif

QUOTE(pempe1 @ 2012 10 16, 22:49)

Protingiems komentarų nereikia smile.gif

QUOTE(fenk-ju @ 2012 10 17, 10:56)
Labai noreciau suzinoti nuomone apie Sleepwell BLACK Zoned Multipocket TempSmart™ čiužini. Pliusai, minusai. Dekoju  4u.gif
As taip pat noriu pagirti  thumbup.gif

Gal galite parašyti savo ir vyro duomenis. Multipocket tipo čiužiniai yra skirti pilnesnio sudėjimo žmonėms mirksiukas.gif
Šios kainos kategorijoje yra geresnių ir patogesnių. Bet kad galėčiau patarti ir rekomenduoti reikėtų daugiau informacijos apie Jus. Klausimynas yra pirmame puslapyje, tad nesikartosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta5773: 17 spalio 2012 - 10:10
MV 188/90 mano 164/52 Siaip pats kietumas tai mums abiems tiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 10 17, 11:09)
MV 188/90 mano 164/52 Siaip pats kietumas tai mums abiems tiko  ax.gif

Issibandykit dar Selenes kolekcijos Vita Multi H2, kaina tikrai gera, su kokybe irgi be priekaistu.
O jei norisi minkstesnio, tada Fey&Co gamintojo labai fainas yra Auriga ciuzinys, sita galit ir H3 issibandyti.
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 10 17, 11:09)
MV 188/90 mano 164/52 Siaip pats kietumas tai mums abiems tiko  ax.gif

Pagal Jūsų ir vyro kūno sudėjimą galima ir ne Multipocket tipo čiužinį rinktis. Įdomu dar dėl ko būtent renkatės spyruoklinį čiužinį. Reikėtų, kad parašytumėte ir lovos pagrindą ant kurio bus padėtas čiužinys.
Papildyta:
QUOTE(AlfaBeta5773 @ 2012 10 17, 11:15)
Pagal Jūsų  ir vyro kūno sudėjimą galima ir ne Multipocket tipo čiužinį rinktis. Įdomu dar dėl ko būtent renkatės spyruoklinį čiužinį. Reikėtų, kad parašytumėte ir lovos pagrindą ant kurio bus padėtas čiužinys.

Papildymas:
Jeigu renkatės gerą čiužinį, o ne kainą tada reikėtų išbandyti iš Materasso naujos kolekcijos "Antibacterial antidekubit", taip pat geras rekomendacijas jau turintį "Swiss magic". Jeigu norite gero Multipocket su vokiškomis AGRO spyruoklėmis tada iš tos pačios Materasso kolekcijos "Amerika" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta5773: 17 spalio 2012 - 10:18
Musu lova yra su deze ir retom grotelem. Deze bus naudojama ne kiekviena diena, tik retais atvejais. Mums ji patare del retu groteliu.
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 10 17, 10:56)
Labai noreciau suzinoti nuomone apie Sleepwell BLACK Zoned Multipocket TempSmart™ čiužini. Pliusai, minusai. Dekoju  4u.gif
As taip pat noriu pagirti  thumbup.gif

Materasso kolekcijos spyruokliniuose čiužniuose naudojamos tik patikimos vokiškos AGRO spyruoklės, o Sleepwell panašiai kaip SBA baldai.
Papildyta:
QUOTE(fenk-ju @ 2012 10 17, 11:59)
Musu lova yra su deze ir retom grotelem. Deze bus naudojama ne kiekviena diena, tik retais atvejais. Mums ji patare del retu groteliu.

Kaip tik Multipocket dėti čiužinį ant retų grotelių yra bogiau, nei dėti su pocket tipo spyruoklėmis. Tada šiuo atveju jums tiktų su geru oro prlaidumu Clima antibacterial, kadangi jo paviršius nėra smulkiai profiliuotas.
Atsakyti
QUOTE(AlfaBeta5773 @ 2012 10 17, 13:05)
Sleepwell panašiai kaip SBA baldai.
Papildyta:
Kaip tik Multipocket dėti čiužinį ant retų grotelių yra bogiau, nei dėti su pocket tipo spyruoklėmis.

Del SBA baldu tai nelabai supratau, cia tipo nekokybiska? smile.gif
O del multipocket ir groteliu, tai ten eina dar nemazas latekso sluoksnis, tai kaip ir nera labai blogai g.gif Ta prasme jos nesigauna visiskai ant oro kabancios tos spyruokles.
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 10 17, 12:35)
Del SBA baldu tai nelabai supratau, cia tipo nekokybiska? smile.gif
O del multipocket ir groteliu, tai ten eina dar nemazas latekso sluoksnis, tai kaip ir nera labai blogai  g.gif Ta prasme jos nesigauna visiskai ant oro kabancios tos spyruokles.

Dalmana vartotojo atsiliepimai apie Jūsų klausiamą čiužinį:
Mano lovą sudaro trys aukštai, iš apačios į viršų:

1. Dvi kušetės 90*200
2. Spyruoklinis čiužinys 180*200

http://www.sleepwell...ltipocket-temps

3. Antčiužinis 180*200 http://www.sleepwell...latex-sensity-2

Bėda ta, kad ir viršutinis antčiužinis ir vidurinis čiužiniai deformavosi- įlinko ties tomis vietomis, kur aš ir žmona miegame. Kai nuimi palkodę- aiškiai matosi kur mes miegame Nuimi antčiužinį, jis beje lateksinis, ir čiužinyje taip pat matosi duobės. Atrodo panašiai kaip atsikėlus po miego smėlyje. Aš miegu savo duobėje, o žmona savo. Galvojome, kad duobės atsiranda dėl didelio mano svorio, bet žmonos niekaip nepavadintum stora, o po ja irgi gaunasi įdubimai. Ir su laiku tie įdubimai didėja ir aiškiai matosi net kai perverti čiužinį iš apačios į viršų.
Kušetės vizualiai liko nepakitusios

Ar galima Lietuvoje gauti ką nors panašaus į tokią sukomplektuotą lovą? Nesvarbu miestas, parsivežčiau iš bet kur.

Paskaityti galima Čiužiniai 17 - 44psl. vartojo komentaras Dalmana
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta5773: 17 spalio 2012 - 13:04