Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 18

QUOTE(delecta @ 2012 11 14, 23:38)
Sveiki,

Domina čiužinys.
Patarimus ir pasiūlymus rašykite čia arba PM.

1. Išmatavimai čiužinio: 180x200( būtų idealu 210). Lova/ grotas derinsime prie čiužinio.
2. Svoriai: 184/95, 170/65.
3. Kaina iki 3500 lt.
4. Vyras turi stuburo priblemų( 5 slankstelio osteochondropatija). Prioritetas čia.
5. Veiksmas Vilniuje.
6. Anksčiau miegota ant sofų....
7.Ar minkšto ar kieto- sunku pasakyti. Labiau vidutinio ir link kietumo( svoris 95kg visgi).
8. Čiužinį planuojame pirkti iki gruodžio pradžios, tad laukiame patarimų ir pasiūlymų smile.gif

p.s. Lono harmonija visai patogi pasirodė, Tempur pasirodė pasakiškas, bet čia kita kainų grupė.... Dar bandėm miego cenre Dunlopillo Aerial senso premiuim, tai nepasirodė, kad vertėtų tiek mokėti, nes Harmonija visai patiko.

Dėkui už bet kokius komentarus.

Na Harmonijai toli iki vokiečio kokybės ir galimybių. Tempuras gal pradžioje pasirodė pasakiškas, po to keiktumėtės, kai reiktų iš duobės verstis, o gal tai smarkiai ir nemaišytų, kas žino.
Swiss Magic, Pilatis pažiūrėkit, jie kitokie ir prisitaiko momentaliai. Jeigu norite kokybiškai veikiančio viskoelasto tai Rayon, bet čia minkščiausias modelis.
Papildyta:
QUOTE(Alancius @ 2012 11 15, 18:33)
Turiu klausimėlį profesionalams

Ar galima naudoti poliuretaninį čiužinį kai lova uždaro tipo ("dėžė" be stalčių) su grotelėmis. Grotelės pasikelia iš šono, kad būtų galima po lova kažką pasidėti?

Dėkui

Galima.
Papildyta:
QUOTE(Ruthaja @ 2012 11 15, 19:05)
sveiki,

turiu klausima,turbut pabodusi visems,bet man laba aktualu, norm su vyru keisti berniukui lovyte i lova, negano to kad neapsisprendziam koki imti lovos ilgi,jei vaikui kolkas tik 2metai, o didziausias galvaskausmis yra ciuzinys,nes sba baldai siulo estiskus sleep idea,audejas siulo liono miege,dormeo nieko ner 80plocio lovai,daugiau nebeznau kur ieskot,patarkt,bet man tas paralonas kazkaip neatrodo gerai

Žiūrėti 200x90 lovas su grotelėmis ir stalčiais, jai tokių reik. Groteles greičiausiai teks pirkti atskirai, nes lovose bus lentos.

O kas atrodo gerai? Guma (lateksas)? Berūdijančio metalo ir dulkių krūva (spyruoklės)?
Gal šienas su krūva gyvunėlių?
Atsakyti
nenoriu nei latekso nei spyruokliu,vyras aiskina kad reik imt 35-40 kg./m3 tankio HR atvirų porų poliuretaną,ca geras variantas butu? Asmeniskai as ciuziniuose nieko neraukiu,mes patys miegam ant dormeo ciuzinio,stebuklo jame nepajauciau,bet geriau nei miegant pries tai ant isskleidziamos parolonines lenkiskos pigios lovos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2012 11 14, 18:30)
Minkstas ciuzinys Jums netinka, taip pat, netiks ciuziniai su ypac paminkstinta peciu sritimi, nes didziausios problemos yra auksciau juosmens, miegate greiciausiai pagrinde ant nugaros (jei klystu, pataisykite).
Galite issibandyti Elegance MDI 85 H3 kietumo, Superior TDI 155 (Superior TDI 145) H3 kietumo, Metzeler Platinium H4+H3.
Kadangi esate skirtingu sudejimu pora, galite rinktis skirtingu kietumu branduolius po vienu uzvalkalu.
Bandykite neskubedami issibandyti ciuzinius parduotuvese, nebandzius jokiais budais nepirkite, nes viena yra musu rekomendacija, o visai kas kita gali buti realybeje. Svarbiausia Jusu atvejui, nesusizavekite minkstais ciuziniais (jie tikrai gali pasirodyti pirmuju bandymu metu labai smagus net ir Jums), nes bet koks netolygus sukritimas i ciuzini Jusu problemas tik dar labiau paastrins.

ant minksto ciuzinio net neuzmigciau smile.gif
Dekoju Jums uz rekomendacijas, reiks atvaziuoti ir prisimatuoti smile.gif
Man tik nelabai aisku kaip su tom zonom: pvz. kaip jos pasiskirsto, kai vienas 163 ugio, kitas 190, juk ciuzinio ilgis standartas 200 cm. vieno kojos ties puse lovos, kito beveik kaba???? Nu cia kiek su ironija, bet nelabai suprantu....
Atsakyti
QUOTE(delecta @ 2012 11 14, 23:38)
Sveiki,

Domina čiužinys.
Patarimus ir pasiūlymus rašykite čia arba PM.

1. Išmatavimai čiužinio: 180x200( būtų idealu 210). Lova/ grotas derinsime prie čiužinio.
2. Svoriai: 184/95, 170/65.
3. Kaina iki 3500 lt.
4. Vyras turi stuburo priblemų( 5 slankstelio osteochondropatija). Prioritetas čia.
5. Veiksmas Vilniuje.
6. Anksčiau miegota ant sofų....
7.Ar minkšto ar kieto- sunku pasakyti. Labiau vidutinio ir link kietumo( svoris 95kg visgi).
8. Čiužinį planuojame pirkti iki gruodžio pradžios, tad laukiame patarimų ir pasiūlymų smile.gif

p.s. Lono harmonija visai patogi pasirodė, Tempur pasirodė pasakiškas, bet čia kita kainų grupė.... Dar bandėm miego cenre Dunlopillo Aerial senso premiuim, tai nepasirodė, kad vertėtų tiek mokėti, nes Harmonija visai patiko.

Dėkui už bet kokius komentarus.

Labiausiai Jums rekomenduotinas butu is mano puses Famous KS 175 (dvipusis, viena puse su viskoleastu) arba net Famous KS 185 (4 skirtingos puses, galima atsitaikyti taip, kaip patogiausia), bet pastaruosius issibandyti galetumete kol kas tik Kaune pas Selene, Vilniuje galite pasidometi Elegance MDI 65 arba Elegance MDI 85 ciuziniais, rastumete Baldu Rojuje pas Alksnio baldus.

Viskoelastine medziaga ir malonesnis paminkstintas ciuzinio pavirsius Jusu atveju yra tinkami (svarbu tik, kad per daug nepersispaustu), tik zinoma, reikia atsizvelgti ir i vyro svori, kuris jau lenkia link kietesnio pagrindo ciuziniu.
Tempur ciuziniai Jums turetu irgi tikti, ypac Tempur Cloud ciuzinys, sukritimas i ji yra pakankamai malonus ir kolegu paminetos duobes is kuriu sunku islipti susiformuoja minimaliai.
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2012 11 15, 21:23)
ant minksto ciuzinio net neuzmigciau smile.gif
Dekoju Jums uz rekomendacijas, reiks atvaziuoti ir prisimatuoti smile.gif
Man tik nelabai aisku kaip su tom zonom: pvz. kaip jos pasiskirsto, kai vienas 163 ugio, kitas 190, juk ciuzinio ilgis standartas 200 cm. vieno kojos ties puse lovos, kito beveik kaba???? Nu cia kiek su ironija, bet nelabai suprantu....

Zonos yra plius minus pratampytos taip, kad ir trumpas ir ilgas pataikytu ten kur reikia. Jei ugis jau virs 190, tada jau realu, kad nepataikymo (ironizuoju) daznis bus didesnis, nes jis jau yra didesnis nei statistinis Europos pilietis...

Atkreipkite demesi, nesvarbu kokio ugio esate Jus ar Jusu antroji puse, Jusu abieju peciai atsigulus pasideda panasiai i ta pacia vieta smile.gif
O toliau jau statistikos pagalba (imami zmoniu ugio/svorio vidurkiai, ir kitu kuno daliu ilgio vidurkiai ir svoriai) yra issaiciuojama ties kuria vieta turetu prasideti sekancios zonos ir koks turetu buti zonu kietumu santykis.
Papildyta:
QUOTE(Ruthaja @ 2012 11 15, 20:01)
nenoriu nei latekso nei spyruokliu,vyras aiskina kad reik imt 35-40 kg./m3 tankio HR atvirų porų poliuretaną,ca geras variantas butu? Asmeniskai as ciuziniuose nieko neraukiu,mes patys miegam ant dormeo ciuzinio,stebuklo jame nepajauciau,bet geriau nei miegant pries tai ant isskleidziamos parolonines lenkiskos pigios lovos biggrin.gif

Vyras teisus 4u.gif

80 plotis ciuziniuose yra standartinis (o koks ilgis), nematau cia jokios problemos.
Selekta ciuzinukais pasidomekit, jie ir 40 tankio, ir HR poliuretano.
Atsakyti
QUOTE(Lonas @ 2012 11 15, 12:33)
Pats nesveikiausias maistas yra pats skaniausias... biggrin.gif
Na, jūs paėmėte kraštutinumą.
Nepatogu šiandien, kol Jūsų kūnas adaptuosis prie teisingai parinkto čiužinio, nes, galbūt, anksčiau miegojote ant netinkamo Jūsų sudėčiai pagrindo ir kūnas pritapo prie jo...
Vistik mes akcentuojame, pirmausia fiziologinius dalykus, teisingai parinktą pagrindą ir po to -Jūsų emocija (patogu, patinka, komfortabilu).

Jei Jums ant minkšto pagrindo miegoti patogu, nelaužo kaulų, kodėl ne?
Tik dar kartą pasikartosiu, kad jei jūs esate didesnio svorio nei rekomendacijose, tai susiję su garantiniais dalykais.
Gal Jūs geriau patikslinkite, ką turite omeny, t.y. kokį čiužinį išsirinkote ir kokie Jūsų svoriai...

Mano duomenys 184/90
Atsakyti
QUOTE(Swandze @ 2012 11 15, 22:12)
Mano duomenys 184/90

Svoris gi Jusu ugiui normalus, jei ir butu galima izvelgti virssvori, tai jau reiketu ir man akinius uzsideti... biggrin.gif

Nezinia, koks ciuzinys Jums yra minkstas, Jus gi neparasete net ciuzinio pavadinimo,
o praktika rodo, kad kietuma-minkstuma zmones suvokia labai skirtingai, tai kas man yra tikrai kieta, daugeliui lietuviu kazkodel atrodo labai minsta....
Diskusija beprasme, kol nezinome apie ka diskutuojame.
Atsakyti
del ilgio neapsisprendem,nezinau ar verta pirkti kaip cia sakoma visam gyvenimui,ta prasme lova 2metru su tokiu ciuziniu ar kaip cia man vienas lovu gamintojas sake atsibos jum ta lova,darykit kaip visi 80/160 po to pasikeisit vel viska naujai,ta va ir zinok zmogus kaip dabar geriau cia padaryt..
Atsakyti
QUOTE(Ruthaja @ 2012 11 15, 22:30)
del ilgio neapsisprendem,nezinau ar verta pirkti kaip cia sakoma visam gyvenimui,ta prasme lova 2metru su tokiu ciuziniu ar kaip cia man vienas lovu gamintojas sake atsibos jum ta lova,darykit kaip visi 80/160 po to pasikeisit vel viska naujai,ta va ir zinok zmogus kaip dabar geriau cia padaryt..

Gamintojas suineresuotas, kad klientas dazniau keistu baldus, jei turite atliekamu pinigu, nematau tame jokios problemos.
Viskas priklauso nuo lovos, jei desite kazkokia su vaikiskomis aplikacijomis, tada paauglys i ta lova tikrai negales ziureti, bet jei pirksite ar gaminsite normalia niekuo neissiskiriancia lova, tai jei ji bus gera, tai kazi ar skubesit ja keisti ir po 10 metu. Jei pasidarysit trumpesne, tada jau noresit to ar nenoresit, turesit atliekamu pinigu ar neturesit, vis tiek teks verstis per galva ir gamintis ar pirkti nauja lova.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 15 lapkričio 2012 - 21:44
QUOTE(sapniukas @ 2012 11 15, 22:44)
Gamintojas suineresuotas, kad klientas dazniau keistu baldus, jei turite atliekamu pinigu, nematau tame jokios problemos.
Viskas priklauso nuo lovos, jei desite kazkokia su vaikiskomis aplikacijomis, tada paauglys i ta lova tikrai negales ziureti, bet jei pirksite ar gaminsite normalia niekuo neissiskiriancia lova, tai jei ji bus gera, tai kazi ar skubesit ja keisti ir po 10 metu. Jei pasidarysit trumpesne, tada jau noresit to ar nenoresit, turesit atliekamu pinigu ar neturesit, vis tiek teks verstis per galva ir gamintis ar pirkti nauja lova.

na taip tas tiesa, mes norim paprastos medines lovos,man tokios labiausiai patinka,tai tuomet reik imt 80/200 lova ir ciuzini issirinkt, kur prekiaujama jusu minetais ciuziniais? kokio storio jie buna? esu is vilniaus
Atsakyti
QUOTE(Ruthaja @ 2012 11 15, 23:20)
na taip tas tiesa, mes norim paprastos medines lovos,man tokios labiausiai patinka,tai tuomet reik imt 80/200 lova ir ciuzini issirinkt, kur prekiaujama jusu minetais ciuziniais? kokio storio jie buna? esu is vilniaus

Fey&Co atstovu Vilnuje yra daug, ir Nemuno baldu centre, ir Skrajoje ir Dubingiuose ir Baldu rojuje ir Akropolyje. Specializuotai prekiauja Miego centras, kazkiek specializuotis bando Alksnio baldai, visi kiti dirba su ciuziniais kaip baldininkai.
Papildyta:
QUOTE(Ruthaja @ 2012 11 15, 23:20)
kokio storio jie buna?

Ploniausia Selekta 10, aukstis 12 cm , Jusu dvimeciui dabar jos tikrai pakanka, gales miegoti iki gilios paauglystes.
Selekta 12, yra 14 cm aukscio, tinka ir jusiskiui ir paaugliams ir net suaugusiems.
Selekta 12 universalesnis, gales prigulti ir patogiai issimiegoti ir suauge sveciai.
Atsakyti
aciu labai,dabar bent zinosiu kur man pavazinet, nes iki tol kaip is medzio iskritus,asortimentas didziulis,o nesinori bet ko pirkt,vis tik pramiega vaikas puse paros,tai ta kokybe reikalinga miego uztikrint, na dabar po apziuru jei kas neiasku klausiu jusu vel smile.gif
Atsakyti