Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 18

QUOTE(triashne @ 2012 11 12, 21:20)
Sveiki,

prasau patarimo smile.gif Tema skaiciau, skaiciau, skaiciau ir.... pasiklydau smile.gif zodziu, kuo giliau i miska, tuo daugiau medziu... smile.gif

Perkam dviaukste lova chebrai... rasau tuomet papunkciui:

1. Kaunas
2. dviaukste lova 90x200 (lyg  g.gif  gal 80x200...)
3. chebra 4/16 kg ir 2.5/12 kg
4. iki siol dickis ant kazkokio banguoto miegojo...panasu, kad Mimi.
5. Kaina... but gerai kainos ir kokybes santykis.
6. Vidutinio kietumo...lentos nesinori, nes taip ir neprades miegot naktim biggrin.gif o jau noretusi smile.gif
7.Miega vaikinai vesiau...
8.prakaituojantys...
9.Lova ne prabangi, kazkokios groteles yra... kazkaip galvojam, kad gal investuosim i ciuzini daugiau, nei i lova  g.gif  nzn ar gerai cia sumastem, bet kazkaip logiskiau skamba... bent mum smile.gif

aciu  4u.gif

Pažiūrėkite šiuos modelius :

Herbal antibakterial, Natur Biogreen comfort, Swiss Magic.
Atsakyti
QUOTE(KRŪTA @ 2012 11 12, 13:59)
Gal galit patarti kuris geresnis, ar verti pirkti:
čiužinys COLTEX PRO  ir AERIAL PUR 1700

Jums dar turetu daug aiškumo suteikti apžvalga panašumus turinčius čiužinius
Coltex pro lygintinas su Darina, Maxim, Fyzio plius, Kombi Hr. Kaip matote jie visi yra pigesni.
Palyginti prabangesnių gamintojų Grosana ir metzeler ženkliai perforacija ir anatominių zonų išreikųtumas.
Bonaire, Rufina, Prestige tubes, Sinuflex s 16, Sinuflex s 18 , Airflex s 16. Skirtumas ženklus žiūrint į konstrukciją.

QUOTE(frunce @ 2012 11 12, 17:20)
Sveiki,
Gal galesite patari ka apie ciuzini:
gyvename telsiuose, nors daznai vaziuojam i klaipeda, siaulius.
ciuzinio noretumem 200x180
svoris 66/169 vyro 97/185
iki siol miegame ant sofos-lovos, ji greiciausiai yra ant drozliu plokstes ir kaip suprantu ten yra tik porolonas (Milda-2 is gintaro baldu).pavasariop laukiam seimos pagausejimo tai norim vientiso ciuzinio ir tikros lovos. 4u.gif
kaina apie 2000lt jei imanoma ka nors tinkamo isigyti. g.gif
gyvename nuosavam name bet dregna nebuna,nes namas murinis.
megstam miegot kieciau.
megstam miegot vesiau, neprakaituojam.
lovos dar neisrinkom pirmiausia manau apie ciuzinius pasidomet paskui lova, bet klausimelis ar tinka jei bus groteles(kiek zinau jos geriau megstant miegot vesiau) o po jom noriu patalynes stalciaus, tik ar tai galimas variantas ir suderinama? 4u.gif
Buciau labai dekinga jei patartumet kaip issrinkti ciuzini  4u.gif

Jei iš kietesnių Sinuflex s 16 rinktis H3 minkštumą. Oro pralaidumą užtikrina atvirų porų su papildoma perforacija konstrukcija. Čiužinyje anatominės zonos pagelbėja geriau atsipalaiduoti kūnui. Pas sinuflex s 16 yra į 7 anatomines zonas suskirstytas branduolys, kuris leis patogiai atsipalaiduoti ir užmigti be jokio vargo, nes pečių, nugaros bei kaklo srityse sumažės apkrova ir raumenų darbas. Specialiai perforuota pečių komforto zona taisyklingai priims petį ax.gif išvengsite persikreipimo. 3 Sluoksnių čiužinys yra stabilus ir tvirtas.
Kitas variantas iš gi 3 sluoksnių Prestige tubes su pagerintu oro pralaidumu, bet jau jo kaina. Toliau iš kitos firmos Tdi 145 irgi pagerinto oro tarpais. Dar kietesnių nereikia, nes nuo per kieto gali tirpimai atsirasti. Jei vis tik nuspręstumėte, kad labai norite kieto tai Fyzio plius h3, Darina, Maxim h3.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 11 12, 20:44)
Pažiūrėkite šiuos modelius :

Herbal antibakterial, Natur Biogreen comfort, Swiss Magic.

as gal bloga mama, bet man per brangu unsure.gif O 17 cm ciuzinys kazin ne per storas antram aukstui? nors neturiu dar lovos, reiktu pamatuoti koks ten tos apsaugines tvoreles aukstis... aciu uz rekomendacijas... vyras lengvam soke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(triashne @ 2012 11 12, 22:01)
as gal bloga mama, bet man per brangu  unsure.gif  O 17 cm ciuzinys kazin ne per storas antram aukstui? nors neturiu dar lovos, reiktu pamatuoti koks ten tos apsaugines tvoreles aukstis... aciu uz rekomendacijas... vyras lengvam soke biggrin.gif

Pasidomekite Fey&Co Selekta 10 ir Selekta 12 ciuziniais, o jei rinktumetes 90x200, tada galite Pasidometi Fey&Co Visco Pur ciuziniu, jis su 4 cm viskoelastines medziagos, kainuos apie 600 litu.
Selekta ciuzinukai yra pigesni, bet is patogaus ir gero HR poliuretano, virsuje galetumete deti plonesni Selekta 10 ciuzini, o apacioje storesni Selekta 12.
Atsakyti
Sveiki visi,

Susiklostė situacija, kad ir man prireikė čiužinio ant paveldėtos lovos. Perskaičiau nemažai šios diskusijos, prieš važiuojant matuotis į parduotuves norėtųsi rekomendacijų pagal žemiau mano surašytus parametrus (spyruokliniui arba viskoelastiniui čiužiniui, latekso variantą atmetu):

1. Vilnius
2. Lova 200x180
3. Vyras, 175/66
4. Pastaruosius du metus - ant minkštos sofos - buvo idealu. Paskutiniu metu miegu ant kietos sofos - pripratau per savaitę
5. Kadangi realiai galiu miegoti ant bet ko (apart grindų), norėčiau išleisti kuo mažiau - pvz. iki 1100 LTL, tačiau realiai galiu skirti ir iki 2000 LTL
6. Minkšto
7. Vėsiau - nuo čiužinio šilumos papildomai nereikia
8. Nedrėgna, neprakaituoju
9. Ant plokščių (lovoje dvi plokštės su 3,5cm tarpu centre, ant kurių dedasi čiužinys)
10. Standartiškai užmiegu atsigulęs ant pilvo su minimaliu pasvirimu ant šono - jokių sveikatos sutrikimų nėra

Neseniai "pasimatavau" Lonas TYLA®* čiužinį (pas patenkintą vartotoją) - norėtųsi šiek tiek minkščiau.

Iš anksto ačiū smile.gif
Atsakyti
O kaip suprasti Selecta10 išmatavimus? g.gif rašo tarkim 90 x 190/200 x 12 tai kaip žinot koks bus tikrasis čiužinio ilgis? unsure.gif Nes man reikia 90 x 190, tai jis man tinka ar ne?
Atsakyti

Mano duomenys 184/90, žmonos 167/63 ir abiems labiausiai patiko minkštas čiužinys. Gamintojo nurodytas svoris iki 80 kg, virš 170cm. ūgio žmogiukams. Tai kyla du klausimai : ar galios man garantija, a r neišsigulės čiužinys daugiau nei įprastai (gal ir kitokių problemū gali iškilti)?
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2012 11 12, 23:51)
O kaip suprasti Selecta10 išmatavimus?  g.gif rašo tarkim 90 x 190/200 x 12  tai kaip žinot koks bus tikrasis čiužinio ilgis? unsure.gif Nes man reikia 90 x 190, tai jis man tinka ar ne?

Kur Jus cia taip idomiai radote?

Siaip Selekta 10 yra 12 cm aukscio (HR poliuretano branduolys yra 10 cm aukscio, su uzvalkalu gaunasi 12 cm),
Gali buti 80, 90 arba 100 cm plocio,
190 arba 200 cm ilgio.

Jei Jums reikalinga 90x190, tai toks matmuo yra standartinis, o 190 arba 200 cm ilgio kaina nesiskiria.
Papildyta:
QUOTE(Swandze @ 2012 11 13, 08:35)
Mano duomenys 184/90, žmonos 167/63 ir abiems labiausiai patiko minkštas čiužinys. Gamintojo nurodytas svoris iki 80 kg, virš 170cm. ūgio žmogiukams. Tai kyla du klausimai : ar galios man garantija, a r neišsigulės čiužinys daugiau nei įprastai (gal ir kitokių problemū gali iškilti)?

Toki klausima, Jums gali atsakyti tik ciuzinio pardavejas, nes gamintojai sioje vietoje elgiasi skirtingai.
Papildyta:
QUOTE(autobanas @ 2012 11 12, 23:18)
Sveiki visi,

Susiklostė situacija, kad ir man prireikė čiužinio ant paveldėtos lovos. Perskaičiau nemažai šios diskusijos, prieš važiuojant matuotis į parduotuves norėtųsi rekomendacijų pagal žemiau mano surašytus parametrus (spyruokliniui arba viskoelastiniui čiužiniui, latekso variantą atmetu):

1. Vilnius
2. Lova 200x180
3. Vyras, 175/66
4. Pastaruosius du metus - ant minkštos sofos - buvo idealu. Paskutiniu metu miegu ant kietos sofos - pripratau per savaitę
5. Kadangi realiai galiu miegoti ant bet ko (apart grindų), norėčiau išleisti kuo mažiau - pvz. iki 1100 LTL, tačiau realiai galiu skirti ir iki 2000 LTL
6. Minkšto
9. Ant plokščių (lovoje dvi plokštės su 3,5cm tarpu centre, ant kurių dedasi čiužinys)
10. Standartiškai užmiegu atsigulęs ant pilvo su minimaliu pasvirimu ant šono - jokių sveikatos sutrikimų nėra

Neseniai "pasimatavau" Lonas TYLA®* čiužinį (pas patenkintą vartotoją) - norėtųsi šiek tiek minkščiau.

Iš anksto ačiū smile.gif

Galeciau pasiulyti pasidometi Vital Pur arba Prestige KS55 ciuziniais, ir turekite omenyje, kad minksto ir gero uz norima kaina nebus lengva surasti.
Pigesniuose ciuziniuose buna sudetos kietesnes medziagos, kad ne taip greitai issiguletu...
Atsakyti
Gal ką gero pasakysite apie šį daiktą
http://uogos.lt/viln...mpaign=kartu.lt

čiužinys.. ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(triashne @ 2012 11 12, 20:20)
Sveiki,
Perkam dviaukste lova chebrai... rasau tuomet papunkciui:
1. Kaunas
2. dviaukste lova 90x200 (lyg  g.gif  gal 80x200...)
3. chebra 4/16 kg ir 2.5/12 kg
4. iki siol dickis ant kazkokio banguoto miegojo...panasu, kad Mimi.
5. Kaina... but gerai kainos ir kokybes santykis.
6. Vidutinio kietumo...lentos nesinori, nes taip ir neprades miegot naktim biggrin.gif o jau noretusi smile.gif
7.Miega vaikinai vesiau...
8.prakaituojantys...
9.Lova ne prabangi, kazkokios groteles yra... kazkaip galvojam, kad gal investuosim i ciuzini daugiau, nei i lova  g.gif  nzn ar gerai cia sumastem, bet kazkaip logiskiau skamba... bent mum smile.gif

Tai jūsų chebrai rekomenduotina žemesni čiužiniai, nes dviaukštė lova, bortelis neaukštas...
Ir, svarbu , čiužinio oro pralaidumas, ypač II-ame aukšte, kur, paprastai būna šilčiau.

13cm storio, su geru oro pralaidumu ir vidiniu išpjaustymu (pagerina oro pralaidumą ir suminkština viršutinį sluoksnį) yra čiužinys MORTA (į II-ą aukštą) ir čiužinys JONĖ (su 2cm viskoelastiniu sluoksniu, kuris yra minkštesnis; daugiau viskoelasto vaikui nerekomenduojame, gali per giliai pasinerti).

Arba imkite abu neaukštus MORTA.

Bet kokiu atveju, pasižiūrėkite ekspozicijose abu.

O dėl investavimo į vaiko čiužinį, tai Jūsų vaikučiai dar per maži, kad pajustų visus čiužinių privalumus (per mažai įspaus ), reikės ilgokai dar palaukti... smile.gif

Geriau rinkitės vidutinius, kurie atitinka būtent vaikučio poreikius:
elastingas paviršius, geras oro pralaidumas, skalbiami audiniai, nekenksmingos medžiagos.
Atsakyti
Sveiki,

Ieškome ir mes čiužinio 160x200. 168/70 ir 178/88. Dabartiniu metu miegame ant išskleidžiamos sofos, kurios čiužinys yra su "pocket" spyruoklėmis (Minijos baldų "Komfortas") ir miegame gerai. Esame bandę Gemegos Amadeo super ir manome gal jis yra truputį per kietas. Dabar tik pradedame rinktis. Apie spyruoklinius kažkiek žinome, latekso nenorime, viskoelastinis ir poliuretaninis tamsus miškas smile.gif. Kiek pinigų tam skirti žadame dar nežinome. Spyruoklinis gal nekainuos daugiau kaip 2000lt o kiek kitokie gali kainuoti tai reikia čia ir išsiaiškinti smile.gif

Rašyti galima ir į AŽ smile.gif

Dėkui
Atsakyti
QUOTE(autobanas @ 2012 11 12, 22:18)
Sveiki visi,

1. Vilnius
2. Lova 200x180
3. Vyras, 175/66
6. Minkšto

Keistas Jūsų atmetimo principas, nes:
esate lengvesnio svorio (puikiai tinka viskoelastiniai);
galite miegoti ant bet ko- visi čiužiniai tinkami;
neprakaituojate, namie nedrėgna - kodėl atmesti visus pilnavidurius (kombinuotus, lateksinius), išskyrus putų poliuretaną?
norite vėsesnio čiužinio-atmetate spyruoklinius?
Jūsų lovoje-dugnas iš plokštės, tai pasirinkimas-tik spyruokliniai!

Labai jau daug prieštaravimų, gal vistik patikslinkite, ko konkrečiai norite?
Dabar sunku kažką pasiūlyti iš jūsų pageidavimų... smile.gif

Atsakyti