Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 18

Reikalavimas nurodyti ūgį keistokas ir šiek tiek juokingas smile.gif kažkas paklausę ir masiškai pasiplatino smile.gif
Atsakyti
Buvau Rygoje ir užėjau į čiužinių parduotuvę. Jie ten daugiausia pardavinėja tik savo gamybos čiužinukus. Pagulėjau aš ant jų ir visai patiko. Ir kaina lyg ir nebloga, gal galite sukritikuoti ?
Ir dar jie naudoja super medžiagą - arklio plaukus.

http://www.matrac.lv/ru/products/
Atsakyti
QUOTE(Tatjanapro @ 2012 11 09, 02:57)
Reikalavimas nurodyti ūgį keistokas ir šiek tiek juokingas smile.gif kažkas paklausę ir masiškai pasiplatino smile.gif

Ko čia nesuprasti?
Geriausiai sužinoti žmogaus sudėjimą nematant jo tai svorio ir ūgio santykis, bent apytiksliai nusako.
Atsakyti
QUOTE(Tatjanapro @ 2012 11 08, 22:57)
Sveiki visi forumiečiai. Aš irgi ieškau čiužinio smile.gif
Nemažai aš čia perskaičiau, nemažai sužinojau, į nemažai klausimų radau atsakymų, bet dar daugiau iškilo. Paprasčiau noriu pasidalinti savo pastebėjimais (ir sužinoti Jūsų nuomone apie juos):

1. Šią forumo skiltį valdo suinteresuoti asmenys, pardavėjai (patys žinot apie kuriuos čia dažnai besireiškiančius asmenis aš kalbu). Savo suinteresuotomu jie įneša visišką sumaištį ir neaiškumą (laiks nuo laiko dar pasipjauna tarpusavyje smile.gif ). Jie suinteresuoti parduoti kuo brangesnį produktą. Man juokingiausi jų teiginiai, daugmaž kad vidutinio lygio groteles 90x200 kainuoja nuo 500 LT, bet čia lyrinis nukrypimas.
2. Aš neneigiu, kad už 4000 nusipirkti gerą čiužinį yra daugiau šansų nei už 2000 Lt. Bet esu tiktas, kad yra už 2000 Lt geresnių už kainuojančius 4000 Lt. Samsung irgi kažkada buvo dukart pigesni produktai nei Sony, nors kažin ar prastesnės kokybės. Dabar Sony nueina, o Samsungas išeina. Čia irgi lyrinis nukrypimas
3. Labai , labai, labai trūksta vartotojų, jau nusipirkusių čiužinių atsiliepimų. Jūsų atsiliepimai yra daug vertingesni už prekę siūlančių agentų nuomonę, nes Jūs čiužinį praktiškai išbandėte ir galite padėti kitiems, kai pardavėjams labiau rūpi procentas nuo parduodamo čiužinio.
4. Kol nebus vartotojų atsiliepimų, tol šis forumas neatliks savo funkcijos - suteikti maksimaliai teisingą informaciją būsimam pirkėjui.
5. Nieko neturiu asmeniškai prieš pardavėjus, bet vartotojams siūlyčiau pasieškoti objektyvesnės  informacijos rusų ar anglų kalbomis

P.S. man irgi reikia čiužinio gal kas galit patarti smile.gif

Visiems būna sveika išgirsti kritišką nuomonę iš šono...
Jūsų pastabose yra tiesos, kur visiems komentuojantiems reikėtų atkreipti dėmesį.

Forumo idėja - švietėjiška ir , kartu, komercinė, taip jau yra visose gyvenimo srityse ( pvz. vaistai, sveikas maistas, buitinė technika, visur teisinga info susipynusi su komercija).

Jei gamintojas sako tiesą apie savo gaminį, tai kelia vartotojui nepatogumų?
Jei forume gaunate info apie 8-10 gamintojų gaminius, tai daug ar mažai?
Jei kalbama ne tik apie čiužinius, bet ir žaliavas, tai neteisinga info?
Jei vartotojas, niekada nesusidūręs su miego prekėmis, čia gauna pradinę info, kurią po to gali naudoti kaip nori, ar tai kenkia?
Kai minite, kad "siūlyčiau pasieškoti objektyvesnės informacijos... ", tai čia kas, objektyvus pasiūlymas?
Ar vartotojo atsiliepimas "man patiko...", "man patogu...", "mane apgavo..." ir t.t. jums yra objektyvesnis būdas pasirinkti gaminį nei gamintojo/pardavėjo pateikta oficiali info, sertifikatai?

Vienintelis pagrindinis klausimas, ką vartotojas daro su čia gauta info? Tik tiek.

O dėl neetiškų pasikalbėjimų, netiesos sakymo, sutinku, to negali būti niekur. Jei manote, kad Jus kažkas forume apgaudinėja, paminėkite faktus ir tam komentatoriui tikrai bus, manau, nepatogu toliau čia dalyvauti.

Daugeliu atveju, vartotojas čia gauna pradinę info, o po to renkasi, nes vien čia forume yra iš ko rinktis. O kai išeini į gatvę, tave pasitinka dar mažiausiai 20 prekinių ženklų...

Tai kaip vartotojui nepasiklysti tarp tokios gausos pasiūlymų Lietuvos rinkoje? Ieškoti info rusiškuose ir angliškuose portaluose...
Gal.
Latvijoje ir Estijoje paprasčiau. Ten čiužinių pasirinkimas 5-8 kartus mažesnis.
Vietiniai gamintojai-silpni, o importo-nedaug.
Lietuvoje- daug sudėtingiau. Ir Lietuvos gamintojų pakankamai daug, ir importo-laaabai daug.

Tai tiek .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lonas: 09 lapkričio 2012 - 09:22
QUOTE(Tatjanapro @ 2012 11 09, 02:57)

Jusu pastabos ir i tema ir laiku ir savo vietoje. Kai issirinksite, bent jau Jus po kurio laiko brukstelekite savo atsiliepimus.

Bet pastaba del ugio ir svorio yra jau nukrypimas i neteisybe...
Svoris ir ugis reikalingi tam, kad nematant zmogaus gyvai, butu lengviau jam pasiulyti tinkamos grimzles ciuzini, nes jei zmogus lieknas, jam pakanka ir zemesnio ciuzinio, jei zmogus stambesnis ir nedidelio ugio, jam reikalingas storas ciuzinys, jei zmogus ir stambus ir aukstas, jam rekomenduotume vel kitokius ciuzinius ir t.t.
Visada pabreziame, kad reikia eiti i parduotuves ir gyvai bendrauti su pardavejais bei bandytis ciuzinius, bet sis ziniu kanalas irgi padeda susiorentuoti, nes konkurencine aplinka tiek Lietuvoje tiek kitose salyse, informacija tiek angliskai tiek rusiskai irgi yra visur pateikiama tendensingai, visada visos nuomones yra ir bus subjektyvios, nes kiekvienas gamintojas turi skirtingus ciuziniu kokybes vertinimo kampus.
Bet to, parduotuvese, pateikiama informacija yra dar labiau subjektyvi, nei cia pas mus forume, kur kaktomusa susiduria daug gamintoju. Parduotuvese tokio malonumo nerasite smile.gif

Kiekvienas zmogus gali rasti sau tinkama ir nebrangu ciuzini, bet daug lengviau yra prisitaikyti ta brangesni, nes jie yra is pazangesniu medziagu ir universalesni, galima priderinti didesniam zmoniu kontingentui.

Atsakyti
QUOTE(Tatjanapro @ 2012 11 08, 23:57)
Sveiki visi forumiečiai. Aš irgi ieškau čiužinio smile.gif
Nemažai aš čia perskaičiau, nemažai sužinojau, į nemažai klausimų radau atsakymų, bet dar daugiau iškilo. Paprasčiau noriu pasidalinti savo pastebėjimais (ir sužinoti Jūsų nuomone apie juos):

1. Šią forumo skiltį valdo suinteresuoti asmenys, pardavėjai (patys žinot apie kuriuos čia dažnai besireiškiančius asmenis aš kalbu). Savo suinteresuotomu jie įneša visišką sumaištį ir neaiškumą (laiks nuo laiko dar pasipjauna tarpusavyje smile.gif ). Jie suinteresuoti parduoti kuo brangesnį produktą. Man juokingiausi jų teiginiai, daugmaž kad vidutinio lygio groteles 90x200 kainuoja nuo 500 LT, bet čia lyrinis nukrypimas.
2. Aš neneigiu, kad už 4000 nusipirkti gerą čiužinį yra daugiau šansų nei už 2000 Lt. Bet esu tiktas, kad yra už 2000 Lt geresnių už kainuojančius 4000 Lt. Samsung irgi kažkada buvo dukart pigesni produktai nei Sony, nors kažin ar prastesnės kokybės. Dabar Sony nueina, o Samsungas išeina. Čia irgi lyrinis nukrypimas
3. Labai , labai, labai trūksta vartotojų, jau nusipirkusių čiužinių atsiliepimų. Jūsų atsiliepimai yra daug vertingesni už prekę siūlančių agentų nuomonę, nes Jūs čiužinį praktiškai išbandėte ir galite padėti kitiems, kai pardavėjams labiau rūpi procentas nuo parduodamo čiužinio.
4. Kol nebus vartotojų atsiliepimų, tol šis forumas neatliks savo funkcijos - suteikti maksimaliai teisingą informaciją būsimam pirkėjui.
5. Nieko neturiu asmeniškai prieš pardavėjus, bet vartotojams siūlyčiau pasieškoti objektyvesnės  informacijos rusų ar anglų kalbomis

P.S. man irgi reikia čiužinio gal kas galit patarti smile.gif

1. Šiame forume konsultuoja ir siūlo suinteresuoti žmonės. Matau apie groteles nieko neraukiate o rašote, prieš tai net nebandę ir net neįsivaizduojate kaip jos dirba ir atrodo.
2. Teisingas teiginys, tik jį reikia suprasti, kad yra dalis brangesnių čiužinių, kurie padaryti prastai ir reikia mokėti juos atskirti.
3. Siūlyčiau paskaityti Dormeo skiltį, ten krūva vartotojų atsiliepia labai gerai. Taip, kad siūlau tiesiu taikymu važiuoti ir negalvojus jį įsigyti, po to patys galėsit rašyti savo nuomonę ir spręsti apie jos kompetenciją. Taip kad iš kliento nuomonės nustatyti gerą daiktą retai išeina, juolab, kad visi skirtingo sudėjimo ir skirtingai jaučia. Galima ir žmonas rinktis pagal draugų atsiliepimus.
4. Visi to nori, bet...
5. Užsienyje objektyvios informacijos dar mažiau ir ji labai žemo lygmens. Jeigu taip rašai, reiškia pats neieškojai.
Atsakyti
QUOTE(Swandze @ 2012 11 09, 09:15)
Buvau Rygoje ir užėjau į čiužinių parduotuvę. Jie ten daugiausia pardavinėja tik savo gamybos čiužinukus. Pagulėjau aš ant jų ir visai patiko. Ir kaina lyg ir nebloga, gal galite sukritikuoti ?

Jei paklaustumėte bet kurio čiužinių importuotojo ar gamintojo Lietuvoje apie Latvijos rinką, visi sutartinai Jums pasakytų, kad ten ši sritis smarkiai atsilieka nuo Lietuvos.

Latvijoje dominuoja spyruokliniai POCKET, BONEL čiužiniai su įvairiomis perdangomis, tame tarpe ir arklio ašutais, jūros dumbliais, kokosu, kaktusu, braškėm, slyvom ir agurkais... smile.gif

Ką dar būtų galima įdėti į čiužinį?
Pasiūlykit... 4u.gif

O jei rimtai, tai ten pasiūla daug mažesnė ir paprastesnė, vartotojų suvokimas apie čiužinius atsilieka kokias 5-7 metais nuo mūsų vartotojų žinių. Todėl ir pasirinkimas skurdesnis...

pas mus vartotojai klausia kodėl?, o Latvijoje daugeliu atveju KIEK?

Atsakyti
QUOTE(Swandze @ 2012 11 09, 10:15)

Vieni praščiausių čiužinių. Paskaityk mano straipsnį pirmame puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(karakster @ 2012 11 09, 02:21)
1. Vilnius
2. 160x200
3. 192cm/110kg ir 170cm/80kg
4. Miegama ant išskleidžiamos sofos.
Ieškomas antčiužinis, nes sofa jau išgulėta ir norisi miegoti geriau, bei minkščiau, nes dabar kieta.

Kadangi vienas is Jusu sveriate 110 kg, reikalingas storesnis nei 20 cm ciuzinys. Minksti gali buti ivairus ciuziniai, nes pas daugeli jau yra galimybe isigyti ta pati ciuzinio modeli, bet kitokio kietumo.
Nepaminejote kokie kiti jusu pomegiai, dregnos ar sausos patalpos, todel realios rekomendacijos negaliu pateikti.
Papildyta:
QUOTE(Swandze @ 2012 11 09, 10:15)

Siulyciau neuzkibti ant kvailysciu kabliuko, tokiu kaip kokosas, arklio plaukai, ivairios kilmes sienas ir taip toliau.
Sios medziagos gal ir tinkamos sienu arba grindu siltinimui, is bedos, bet tikrai nepageidautinos zmoniu lovose... na, nebent katino arba suns guolyje.

Esu tikras, kad ir Latvijoje galite rasti normalios sudeties kiseniniu spyruokliu ciuziniu, pas si gamintoja irgi maciau keleta modeliu be siu "superiniu" gerybiu.
Atsakyti

Siulyciau neuzkibti ant kvailysciu kabliuko, tokiu kaip kokosas, arklio plaukai, ivairios kilmes sienas ir taip toliau.
Sios medziagos gal ir tinkamos sienu arba grindu siltinimui, is bedos, bet tikrai nepageidautinos zmoniu lovose... na, nebent katino arba suns guolyje.

Esu tikras, kad ir Latvijoje galite rasti normalios sudeties kiseniniu spyruokliu ciuziniu, pas si gamintoja irgi maciau keleta modeliu be siu "superiniu" gerybiu.
[/quote]

smile.gif pralinsminot ir įtikinot.
Dar turiu klausimėlį, nesupykit, aišku jau jis buvo užduotas, bet aš atsakymo per paiešką greitai neradau. Kur galima Šiauliuose (ar bent jau 100km spinduliu) pačiupinėti normalius čiužinius (1500 -2500Lt diapazone)
Atsakyti
QUOTE(Swandze @ 2012 11 09, 10:52)
Dar turiu klausimėlį, nesupykit, aišku jau jis buvo užduotas, bet aš atsakymo per paiešką greitai neradau. Kur galima Šiauliuose (ar bent jau 100km spinduliu) pačiupinėti normalius čiužinius (1500 -2500Lt diapazone)

Siauliuose arciausiai vaziuojant nuo Joniskio puses Jums butu Tilzes prekybos centras, kuriame rasite nemaza kieki ivairiu gamintoju.
Atsakyti
QUOTE(Swandze @ 2012 11 09, 09:52)

Didelis ekspozicijoje esančių čiužinių, kuriuos galite išbandyti, pasirinkimas yra PC MIGDOLAS, Gumbinės g.33c ir PC TILŽĖ.
Atsakyti