Sveiki,
Skaičiau šioje temoje tikrai daug ir visai tapo niekas nebeaišku renkantis nebrangų (iki 1000 Lt), bet neblogą čiužinį, o kai paskambini į parduotuves, tai konsultantai/ės kalba visai skirtingus dalykus apie tą patį modelį
, o konkrečių vartotojų atsiliepimų praktiškai nelabai yra, tik pasiūlymai.
160x200, ant kurio galima būtų uždėti žiemą atskirą viskoelastinį antčiužinį, o vasarą miegoti be jo
170/59 ir 176/68
Kodėl VARIOLUX TFK yra geriau, nei VARIOLUX SCHAUM, turint stuburo disko problemų, ir kokio kietumo turėčiau pasirinkti, nes neturiu galimybės gyvai pabandyti jų, o vienoje int. parduotuvėje rašo, kad H2-vidutinio kietumo, o kitoj-minkštas, atitinkamai H3-kietas, kitoj-vidutinio kietumo, niekas neaišku
Vieni rašė, kad H2 per mikštas, nors svorio kategorija buvo tų žmonių panaši, kalbu konkrečiai apie Variolux Schaum, o to paties spyruoklinio man atrodo, kad H2 jau apibūdinamas, kaip minkštas, o ne vid. kietumo, konkrečiam modeliui, koks kietumas geriausias būtų?
Žinoma, turbūt geriausia, kai čiužinio abi pusės skirtingų kietumų, tai galima bemiegant surast geriausią variantą, bet tokių vertų dėmesio iki 1000 neradau, ar nempamačiau, o PALERMO sakė pardavėja, kad labai kietas ir Variolux geresnės kokybės.
Esu labiau pratusi miegoti ant tvirtesnio čiužinio, bet palyginimui galiu pasakyti, kad teko porą naktų pamiegoti ant paprasto 25kg/kub.m tankio porolono ir man gėlė visus šonus, atrodė, kad ant lentos guliu. O taip pastaruoju metu miegojome ant išskleidžiamos sofos-lovos, todėl dėl tų čiužinio kietumo lygių sunku nuspręsti, svarbiausia man kad būtų nugarai tvirta atrama, o pečiams nors kiek minkščiau ir neįsitemptų stuburas ir kaklas miegant. Man nesvarbu dėl prakaitavimo, svarbu, kad būtų nugarai geriau, nei ant sofos, nes labai tirpsta rankos, skauda pečių juostą bei nugarą atsikėlus.
Ar paminėtasis Premier plus turi prieš juos daugiau pranašumų? Ar AIR LUX, ar dar kokie kiti variantai už pan. sumą?
Svarbiausia tai, kad norėtųsi objektyvios, profesionalios nuomonės iš visų išmanančių ir galinčių rimtai patarti, o ne tik tam tikrų prekės ženklų modelių.
Būčiau labai dėkinga