Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 18

QUOTE(zmogelis @ 2012 11 07, 00:17)
Reikia pagalbos,ieskau ciuzinio vaikui 2 metu su trupuciu ,norim perkelti i didesne lova.
ciuzinio reikia 90 cm *195cm ,storio neisivaizduoju kokio, bus ant groteliu. o visa kita net nezinau ,siandien buvau parduotuvej, kurioj prekiauja gemega ciuzinais ir net nezinau ar pirkti brangesni ilgaamziskesni,ar pigesni amadeo ,nes paziurejus kietuma jis atrode kietas kaip vaikui,dar turim 5 cm angliskai vadinama memory foam antciuzini ,galvojom kloti ant virsaus. nuo mazumes miegojo ant kazkokio nefirminio ciuzinuko su spiruoklem ir paralonu ,bet jau matosi kaip isgulejimas . gyvename mazeikiuose .aciu is anksto padejusiems ir patarusiems.

Pasidomekite Royal De Luxe arba Prestige TFK 100 P, sie ciuziniai gali buti ir standartinio 195 ilgio.
Atsakyti
QUOTE(Lonas @ 2012 11 07, 08:17)
[size=1][/size]
Vaikučiams paprastai siūlome čiužinukus MORTA (su gera oro ventiliacija, geru prisitaikymu, kietesnis) ir JONĖ (su viskoelastu, minkštesnė pusė).
Medžiagos praleidžiančios orą, audiniai-skalbiami, nuvelkami atskirai per 4 kraštines (viršus/apačia atskirai), trikotažiniai.
Čiužiniuose vaikams akcentuojame tvirtesnę atramą, oro pralaidumą, patogią priežiūrą (skalbti), medžiagų nekenksmingumą (sertifikatai).
Visa kita sprendžiate Jūs (patogumas, kaina, kiek greitai reikia).

Čiužinuką MORTA galite rasti LAUMĖS BALDAI, Tirkšlių g. 5B, prie SENUKŲ, o čiužinuką JONĖ- LAUMĖS BALDAI, Ventos g.49, (PC ĄŽUOLAS).

Kiek ilgai vienas ,kuris nors is siu ciuziniu mums tarnaus,kaina musu kisenei prieinama sakyciau.

QUOTE(Zoran @ 2012 11 07, 08:50)

Papildyta:
Rayon, Swiss Magic, Herbal antibakterial, Natur Biogreen comfort, Premier plus...
Pasižiūrėkite pagal kainą į kurį labiau telpate, tai vieni geriausių atstovų savo klasėse ir visi tinkantys vaikams, kuo brangesnis modelis, tuo minkštesnis.

Kas vėl patarė vaikui pirkti spyruoklinius, nejau dulkių pasiilgote?

Jei teisingai suprantu vaikams kaip tik kietesnis turi buti ,ar as klystu.

QUOTE(sapniukas @ 2012 11 07, 08:52)
Pasidomekite Royal De Luxe arba Prestige TFK 100 P, sie ciuziniai gali buti ir standartinio 195 ilgio.

ar kur nors gyvai mazeikiuose galima paciupineti siuos ciuzinius?o kaip del selekta 10 ir 12.
Atsakyti
QUOTE(zmogelis @ 2012 11 07, 10:18)
ar kur nors gyvai mazeikiuose galima paciupineti siuos ciuzinius?o kaip del selekta 10 ir 12.

Selekta 10 ir 12 yra zinoma geriau, bet 195 ilgiui reikes jau priskaiciuoti nestandartinio ismatavimo antkaini.
Pasidometi siais ciuziniais galite Laumes balduose, pas Baldini arba pas Stepono baldus.
Atsakyti
QUOTE(zmogelis @ 2012 11 07, 09:18)
Kiek ilgai vienas ,kuris nors is siu ciuziniu mums tarnaus,kaina musu kisenei prieinama sakyciau.
..................

Patikėkit, ilgai..... smile.gif
Šių čiužinių svorio apkrovimo rekomendacija iki 100kg, o vaikučiui...
Jiems suteikiama 2 metų garantija, bet nelabai įsivaizduoju, ką vaikas darytų čiužiniui, kad susidėvėtų branduolys...
Tikrai, nebijokite trumpo tarnavimo laiko, nes sudėtos medžiagos pagal patvarumą, naudojamos ir suaugusiųjų čiužiniuose, sporto prekėse ir t.t.
O vaikams rekomenduojami tokie čiužiniai, kurie gerai prisitaiko ir truputį kietesni nei suaugusiems dėl to, kad vaikučiui augant, tvirtėjant kaulams, raumenims, reikalinga tvirtesnė atrama, kad raumenukai dirbtų, stiprėtų...

Atsakyti
Kai ieskojau patarimu koki ciuzinuka rinktis, pasigedau cia atsiliepimu tu, kurie pagaliau issirinko. Nusprendziau sugrizt ir padekot uz pagalba, bei pasidalint patirtim smile.gif
Miegojom ant senuko, paprasto spiruoklinio Marso, kai vis dazniau atsibusdavau kaip sulauzyta, nusprendziau, kad viskas, reikia naujo. Nusipirkom - Prestige KS 55. Miegam ant jo jau tris menesius. Pasirinkima uzskaitau, nugaros skausmas rytais jau praeitis. Zodziu mums tinka.

Sekmes renkantis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 11 07, 08:50)
Įdomu nuo kada sapniukas žino daugumos šio forumo dalyvių nuomonę, matyt ektrasensas pasidarė.

kad jau kalba apie tai, tai nepatingesiu pasisakyti ir as. Skaitinejau cia nemaza laiko tarpa, visgi ciuzinio issirinkimas - nemazas darbas. rasyt i tema nerasiau, parasiau tiems gamintojams kuriems norejau. Jums nerasiau, nes jus esate labai netaktiskas. Tyciojates is pirkeju, jau nekalbant apie konkurentus. Jei galvojate, kad tokiu budu darote save kaip pardaveja protingesni, tai labai klystate. Jusu pardavinejamiems ciuziniams taip pat nedarote reklamos. Sekmes toliau draskant akis 4u.gif
Atsakyti
Savaitgali teko siek tiek skirti laiko ciuziniams Nemuno baldu centre.
Isbandem isgirtaji Pilatis, Swiss magic ir dar keleta kitu.
Supratom, kad po musu senojo ciuzinio visi jie puikus ir pajusti dideli skirtuma sunku. Siai dienai apsistome ties swiss magic nes nepajautem 900lt verto skirtumo nuo Pilatis.
Dar sia savaite karta planuojame nuvykti ir jau normaliai pagulineti biggrin.gif
kas sukele sypsena, tai puikus Pilatis uzvalkalo audinys su silko siulais kurie labai gerai veikia oda. teks miegoti be paklodes, kad pajusti silko poveiki odai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkexx @ 2012 11 07, 11:12)
kad jau kalba apie tai, tai nepatingesiu pasisakyti ir as. Skaitinejau cia nemaza laiko tarpa, visgi ciuzinio issirinkimas - nemazas darbas. rasyt i tema nerasiau, parasiau tiems gamintojams kuriems norejau. Jums nerasiau, nes jus esate labai netaktiskas. Tyciojates is pirkeju, jau nekalbant apie konkurentus. Jei galvojate, kad tokiu budu darote save kaip pardaveja protingesni, tai labai klystate. Jusu pardavinejamiems ciuziniams taip pat nedarote reklamos. Sekmes toliau draskant akis  4u.gif

Jei patinka šiknalaižiai ir makaronų kabintojai, tai taip ir sakykit.
Papildyta:
QUOTE(zmogelis @ 2012 11 07, 10:18)

1. Vaikui tarnaus bet koks čiužinys kelis kart ilgiau nei suaugusiam dėl svorio kategorijos skirtumo.
2. Vaikams visi čiužiniai yra kietoki, nes jų svoriai maži, o kuo minkštesnis čiužinys, tuo vaikas ramiau miega ir gali miegoti patogiai tiek ant nugaros ar ant šono. Ant per kietų čiužinių pas nemažą kiekį žmonių formuojasi pomėgis miegoti ant pilvo ar pusiau ant pilvo persikreipus, kas yra nesveika.
Atsakyti
QUOTE(Salmeja @ 2012 11 05, 21:29)
Sveiki, ieškau nebrangaus, iki 1000 lt čiužinio, 1400 - 1600 cm pločio. Esam su vyru  170/55 ir 175/65 ūgio/svorio smile.gif

Iki šiol miegojom ant seno spyruoklinio čiužinio, bet man kadangi jis buvo minkštokas, tai ryte pabudus skaudėdavo visus šonus. Taigi norėčiau, kad būtų vidutinio kietumo ar kietesnis čiužinys. Turiu iškrypusį stuburą.

Apie čiužinius daug žinių neturiu, tesuprantu, kad reikėtų rinktis kišeninių spyruoklių čiužinį. Patarkite prašau, man tai būtų labai naudinga prieš važiuojant pirkti naujo čiužinio smile.gif dėkoju

Esu labai dėkinga už patarimus smile.gif tikrai atsižvelgsiu rinkdamasi čiužinį. Tik keista, kad vieni rekomenduoja kišeninių spyruoklių už tokią kainą, o kiti spyruokliniams sako griežtai ne, ir pataria viskoelastinį čiužinį smile.gif tai kuris vis tik geriau? man tai baisu, kad ant viskoelastinio/putų poliuretaninio, bus karšta miegoti ir jis greitai išsigulės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salmeja @ 2012 11 07, 21:00)
Esu labai dėkinga už patarimus smile.gif tikrai atsižvelgsiu rinkdamasi čiužinį. Tik keista, kad vieni rekomenduoja kišeninių spyruoklių už tokią kainą, o kiti spyruokliniams sako griežtai ne, ir pataria viskoelastinį čiužinį smile.gif tai kuris vis tik geriau? man tai baisu, kad ant viskoelastinio/putų poliuretaninio, bus karšta miegoti ir jis greitai išsigulės  g.gif

Perkant, nurodyto biudzeto ribose, yra ypac menkas geru poliuretaniniu ciuziniu pasirinkimas, butu vos keletas, kurie jau daugybe kartu yra analizuoti siame forume. Todel ir rekomenduoju geriau apsistoti ties kiseninemis spyruoklemis, jei tikrai neplanuojate isleisti daugiau nei 1000 litu, kitu atveju ir as rekomenduociau rinktis tik poliuretanini.
Pasidomekite Variolux Schaum, Visco Pur ciuziniais, ju poliuretanai su atviromis poromis, kaisti nekaisite, bet laikui begant jie palengva paminksteja-prisitaiko, o tai nera tolygu issigulejimui. Issigulejimas konstatuojamas, kai susiformuoja duobes.
Papildyta:
QUOTE(Vyckaju @ 2012 11 07, 17:50)
Savaitgali teko siek tiek skirti laiko ciuziniams Nemuno baldu centre.
Isbandem isgirtaji Pilatis, Swiss magic ir dar keleta kitu.
Supratom, kad po musu senojo ciuzinio visi jie puikus ir pajusti dideli skirtuma sunku. Siai dienai apsistome ties swiss magic nes nepajautem 900lt verto skirtumo nuo Pilatis.
Dar sia savaite karta planuojame nuvykti ir jau normaliai pagulineti  biggrin.gif
kas sukele sypsena, tai puikus Pilatis uzvalkalo audinys su silko siulais kurie labai gerai veikia oda. teks miegoti be paklodes, kad pajusti silko poveiki odai biggrin.gif

Pasidomekite Vital Pur arba Prestige KS 55 ciuziniais, jie pagal pojucius butu panasus i ta ciuzini, kuri jus paminejote kaip pateisinusi Jusu lukescius.
Atsakyti
Sveiki visi forumiečiai. Aš irgi ieškau čiužinio smile.gif
Nemažai aš čia perskaičiau, nemažai sužinojau, į nemažai klausimų radau atsakymų, bet dar daugiau iškilo. Paprasčiau noriu pasidalinti savo pastebėjimais (ir sužinoti Jūsų nuomone apie juos):

1. Šią forumo skiltį valdo suinteresuoti asmenys, pardavėjai (patys žinot apie kuriuos čia dažnai besireiškiančius asmenis aš kalbu). Savo suinteresuotomu jie įneša visišką sumaištį ir neaiškumą (laiks nuo laiko dar pasipjauna tarpusavyje smile.gif ). Jie suinteresuoti parduoti kuo brangesnį produktą. Man juokingiausi jų teiginiai, daugmaž kad vidutinio lygio groteles 90x200 kainuoja nuo 500 LT, bet čia lyrinis nukrypimas.
2. Aš neneigiu, kad už 4000 nusipirkti gerą čiužinį yra daugiau šansų nei už 2000 Lt. Bet esu tiktas, kad yra už 2000 Lt geresnių už kainuojančius 4000 Lt. Samsung irgi kažkada buvo dukart pigesni produktai nei Sony, nors kažin ar prastesnės kokybės. Dabar Sony nueina, o Samsungas išeina. Čia irgi lyrinis nukrypimas
3. Labai , labai, labai trūksta vartotojų, jau nusipirkusių čiužinių atsiliepimų. Jūsų atsiliepimai yra daug vertingesni už prekę siūlančių agentų nuomonę, nes Jūs čiužinį praktiškai išbandėte ir galite padėti kitiems, kai pardavėjams labiau rūpi procentas nuo parduodamo čiužinio.
4. Kol nebus vartotojų atsiliepimų, tol šis forumas neatliks savo funkcijos - suteikti maksimaliai teisingą informaciją būsimam pirkėjui.
5. Nieko neturiu asmeniškai prieš pardavėjus, bet vartotojams siūlyčiau pasieškoti objektyvesnės informacijos rusų ar anglų kalbomis

P.S. man irgi reikia čiužinio gal kas galit patarti smile.gif
Atsakyti
1. Vilnius
2. 160x200
3. 192cm/110kg ir 170cm/80kg
4. Miegama ant išskleidžiamos sofos.
Ieškomas antčiužinis, nes sofa jau išgulėta ir norisi miegoti geriau, bei minkščiau, nes dabar kieta.
Atsakyti