QUOTE(Dalmana @ 2012 11 05, 13:52)
Sveiki!
Gal zinote kur ciuzini Fascina galima butu isbandyti?
Noretusi Kaune, bet nuvaziuociau ir kur kitur
Greiciausiai reikes iki Vokietijos nuvaziuoti...
Papildyta:
QUOTE(pupauoga8 @ 2012 11 05, 15:57)
renkames tarp siu ciuziniu
TYLA*(Lonas) ar Fey&Co - Royal De Luxe?
Tyla*** (Lonas) ar Fey&Co - Royal Star?
Padekite issirinkti geriausia
Sunku pasakyti, kuris Jums labiausiai tiktu ir patiktu, geriausiai tai butu issibandyti, jie is esmes labai skirtingi ciuziniai, skirtingai jauciasi atsigulus.
Jei rinktumetes pagal zemiausia kaina, tai tada Royal de Luxe su agro 7 zonu spyruoklemis ir visomis reikalingomis paminkstinimo perdangomis bei skalbiamu antialerginiu uzvalkalu, jei is paminetuju brangesniu, tai jie tikrai skiriasi pagal viska ir pagal sudeti ir pagal pojucius.
Bet kaip pempe ir minejo, labai patogus ir smagus butu ciuzinys Auriga, jis su multipocket 7 zonu spyruoklytemis ir HR poliuretano 7 zonu perdangomis, uzvalkalas antialerginis medicott, labai storai prasiutas ir stiprus. Pasidomekite, gal patiks ir Jums.
Papildyta:
QUOTE(Dalmana @ 2012 11 05, 20:19)
Apejau daugeli firmu- ciuziniu gamintoju ir importuotoju. Isbandziau begale ciuziniu, "neprisimatavau" tik Diplomat ir Fascina, gaila.
Is pat pradziu buvau issirinkes PLATINUM TUBES, bet ant jo man patogu, jei pasitiesiu 5 cm viskoelastini antciuzini. Taigi pagalvojau, kad gal neverta tiek uz TUBES moketi, jeigu dakomplektuoti reikia
Galu gale apsistojau ant to, kas man +/- patinka. Taigi gal patartumete ka pasirinkti tarp poliuretaniniu, ar vis tik jei nusprestumem rinktis tarp spyruokliniu ciuziniu:
Tarp ELEGANCE MDI 85 ir SUPERIOR TDI 145;
Tarp FIRMUS 200 TA ir Primator Bio-Ex;
Dar paliko ispudi Pilatis, nors jis gana minkstas ir nezinia ar ilgai tai bus smagu
Elegance MDI 85 stabilus ciuzinys, o Jus kalbejote kad patinka Continental lovos efektas, ji artimiausiai isgautu Superior TDI 145.
Kiti du paminetieji yra su kiseninemis spyruoklemis, kuriu as drasiai atsisakyciau, turedamas didesnes galymybes ir rimtesni biudzeta skirtina ciuziniui. Poliuretaniniai yra daug patogesni visomis prasmemis, tik daugeliui lietuviu jie yra kol kas dar brangokas malonumas.
Papildyta:
QUOTE(Salmeja @ 2012 11 05, 20:29)
Sveiki, ieškau nebrangaus, iki 1000 lt čiužinio, 1400 - 1600 cm pločio. Esam su vyru 170/55 ir 175/65 ūgio/svorio
Iki šiol miegojom ant seno spyruoklinio čiužinio, bet man kadangi jis buvo minkštokas, tai ryte pabudus skaudėdavo visus šonus. Taigi norėčiau, kad būtų vidutinio kietumo ar kietesnis čiužinys. Turiu iškrypusį stuburą.
Apie čiužinius daug žinių neturiu, tesuprantu, kad reikėtų rinktis kišeninių spyruoklių čiužinį. Patarkite prašau, man tai būtų labai naudinga prieš važiuojant pirkti naujo čiužinio
dėkoju
Pasidomekite Variolux TFK H2 kietumo ciuziniu. Kietesnio nerekomenduosiu, nes Jusu svoriai yra per mazi, kad kunas galetu prisitaikyti prie kietesniu ciuziniu.
Sis ciuzinys yra su kiseninemis spyruoklemis, kurios gerai prilaikys stubura, ciuzinys nepasidarys laikui begant per minkstas, kas gali Jums, sios kainos segmente pasirinkus poliuretanini ciuzini, veliau vel sukelti nugaros skausmus.
Uzvalkalas labai kokybiskas, antialerginis, gerai nesiosis, o reikalui prispyrus visada galesite issiskalbti.
Kaina abieju paminetuju matmenu bus iki 1000 litu, jei turite vietos rinkites 160x200, tikrai nepasigailesite