Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 18

QUOTE(sapniukas @ 2012 11 04, 22:33)
Ne, nenusisnekejau, nes buvo pamineti ir klubai ir nugara (ne vien tik sanariai), kuriems, kad maziau skaudetu YRA BUTINA ne kieta ir ne minksta atrama, o stabili elastiska. Galiu siulyti tik HR poliuretana arba lateksa, kurio nemegstu arba noredamas itikti Zoran, imciau ir pradeciau meluoti zmogui pusdamas su visasi i viena duda siulydamas viskoelasta, kuris tikrai nepalengvins zmogui gyvenimo.

Nusišneki, bet vien tik tam, kad būtų kitaip nei aš sakau.

Šiaip, jei problema su atsikėlimu, tai reikia ne čiužinį kietinti ir daryti nepatogų miegą, o kelti lovos aukštį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 05 lapkričio 2012 - 20:15
QUOTE(Salmeja @ 2012 11 05, 19:29)
Sveiki, ieškau nebrangaus, iki 1000 lt čiužinio, 1400 - 1600 cm pločio. Esam su vyru  170/55 ir 175/65 ūgio/svorio smile.gif

Iki šiol miegojom ant seno spyruoklinio čiužinio, bet man kadangi jis buvo minkštokas, tai ryte pabudus skaudėdavo visus šonus. Taigi norėčiau, kad būtų vidutinio kietumo ar kietesnis čiužinys. Turiu iškrypusį stuburą.

Apie čiužinius daug žinių neturiu, tesuprantu, kad reikėtų rinktis kišeninių spyruoklių čiužinį. Patarkite prašau, man tai būtų labai naudinga prieš važiuojant pirkti naujo čiužinio smile.gif dėkoju

Abu esate nedidelio svorio, gal užtektų ir čiužinio JONĖ su viskoelastu viršuje ir 35 tankio putų poliuretanu apačioje. Vidutinio kietumo, atvirų porų, su nusegamu per 4 kraštines ir skalbiamu trikotažiniu audiniu.
Bent pabandykite expo pagulinėti.

Kitas variantas-spyruoklinis POCKET tipo čiužinys TYLA*. Jame yra labai daug spyruoklių (263/m2), todėl branduolys priskiriamas prie vidutinių ir kietesnių; perdangos- tvirto, elastingo putų poliuretano, audinys-su bamuko pluoštu.

Abu čiužiniai skirtingi, sąmoningai tokius siūlome, kad surastumėte lengviau tai, ko ieškote... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salmeja @ 2012 11 05, 20:29)
Sveiki, ieškau nebrangaus, iki 1000 lt čiužinio, 1400 - 1600 cm pločio. Esam su vyru  170/55 ir 175/65 ūgio/svorio smile.gif

Iki šiol miegojom ant seno spyruoklinio čiužinio, bet man kadangi jis buvo minkštokas, tai ryte pabudus skaudėdavo visus šonus. Taigi norėčiau, kad būtų vidutinio kietumo ar kietesnis čiužinys. Turiu iškrypusį stuburą.

Apie čiužinius daug žinių neturiu, tesuprantu, kad reikėtų rinktis kišeninių spyruoklių čiužinį. Patarkite prašau, man tai būtų labai naudinga prieš važiuojant pirkti naujo čiužinio smile.gif dėkoju

Iš Materasso kolekcijos galite pasibandyti: "Premier plus" - iš HR poliuretano kietokas su masąžiniu paviršiumi. Šiek tiek brangesnis, bet minkštesnis "Antibacterial nightly" taip pat iš HR atvirų porų poliuretano.
Galite pasibandyti čiužinius pagamintus iš AGRO vokiškų vilktų spyruoklių: "Antibakteria bio -ex" ir "Primator bio ex" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 11 05, 21:07)
Nusišneki, bet vien tik tam, kad būtų kitaip nei aš sakau.

Tie kas turi patirties su ligotais klientais, tikrai neparekomenduos niekam labai minksto viskoelastinio antciuzinio ir butent todel, kad jau tokiu klaidu yra padare ir NEBEKETINA KARTOTI.

Papildyta:
QUOTE(Djirko @ 2012 11 05, 11:02)
O į ką kreipti dėmesį iš Gemegos asortimento? Vital Pur šiek tiek išlipa jau iš mano galimybių ribos smile.gif
Po pietų važiuosiu į PC MIGDOLAS, pagulinėt ant Gemegos čiužinių. Bus proga dar ir LONO čiužinius apžiūrėt, nors apie juos atsiliepei nelabai teigiamai, bet "Harmonija" čiužinys sudomino.

Visco Pur ciuzinys pas Fey&Co, 3 matmenu linijoje (90x200, 140x200 ir 160x200), jis su 4 cm viskoelasto, patogus, ciuzinio aukstis yra 16 cm.

Gemegos su viskoelastiniu sluoksniu yra Amadeo Eucatherm patogus ir patvarus ciuzinys.
Atsakyti
QUOTE(Dalmana @ 2012 11 05, 13:52)
Sveiki!

Gal zinote kur ciuzini Fascina galima butu isbandyti?
Noretusi Kaune, bet nuvaziuociau ir kur kitur smile.gif

Greiciausiai reikes iki Vokietijos nuvaziuoti...
Papildyta:
QUOTE(pupauoga8 @ 2012 11 05, 15:57)
renkames tarp siu ciuziniu ax.gif
TYLA*(Lonas) ar Fey&Co - Royal De Luxe?

Tyla*** (Lonas) ar Fey&Co - Royal Star?

Padekite issirinkti geriausia 4u.gif

Sunku pasakyti, kuris Jums labiausiai tiktu ir patiktu, geriausiai tai butu issibandyti, jie is esmes labai skirtingi ciuziniai, skirtingai jauciasi atsigulus.
Jei rinktumetes pagal zemiausia kaina, tai tada Royal de Luxe su agro 7 zonu spyruoklemis ir visomis reikalingomis paminkstinimo perdangomis bei skalbiamu antialerginiu uzvalkalu, jei is paminetuju brangesniu, tai jie tikrai skiriasi pagal viska ir pagal sudeti ir pagal pojucius.

Bet kaip pempe ir minejo, labai patogus ir smagus butu ciuzinys Auriga, jis su multipocket 7 zonu spyruoklytemis ir HR poliuretano 7 zonu perdangomis, uzvalkalas antialerginis medicott, labai storai prasiutas ir stiprus. Pasidomekite, gal patiks ir Jums.
Papildyta:
QUOTE(Dalmana @ 2012 11 05, 20:19)
Apejau daugeli firmu- ciuziniu gamintoju ir importuotoju. Isbandziau begale ciuziniu, "neprisimatavau" tik Diplomat ir Fascina, gaila.
Is pat pradziu buvau issirinkes PLATINUM TUBES, bet ant jo man patogu, jei pasitiesiu 5 cm viskoelastini antciuzini. Taigi pagalvojau, kad gal neverta tiek uz TUBES moketi, jeigu dakomplektuoti reikia smile.gif
Galu gale apsistojau ant to, kas man +/- patinka. Taigi gal patartumete ka pasirinkti tarp poliuretaniniu, ar vis tik jei nusprestumem rinktis tarp spyruokliniu ciuziniu:

Tarp ELEGANCE MDI 85 ir SUPERIOR TDI 145;

Tarp FIRMUS 200 TA ir Primator Bio-Ex;

Dar paliko ispudi Pilatis, nors jis gana minkstas ir nezinia ar ilgai tai bus smagu smile.gif

Elegance MDI 85 stabilus ciuzinys, o Jus kalbejote kad patinka Continental lovos efektas, ji artimiausiai isgautu Superior TDI 145.

Kiti du paminetieji yra su kiseninemis spyruoklemis, kuriu as drasiai atsisakyciau, turedamas didesnes galymybes ir rimtesni biudzeta skirtina ciuziniui. Poliuretaniniai yra daug patogesni visomis prasmemis, tik daugeliui lietuviu jie yra kol kas dar brangokas malonumas.
Papildyta:

Pasidomekite Variolux TFK H2 kietumo ciuziniu. Kietesnio nerekomenduosiu, nes Jusu svoriai yra per mazi, kad kunas galetu prisitaikyti prie kietesniu ciuziniu.
Sis ciuzinys yra su kiseninemis spyruoklemis, kurios gerai prilaikys stubura, ciuzinys nepasidarys laikui begant per minkstas, kas gali Jums, sios kainos segmente pasirinkus poliuretanini ciuzini, veliau vel sukelti nugaros skausmus.
Uzvalkalas labai kokybiskas, antialerginis, gerai nesiosis, o reikalui prispyrus visada galesite issiskalbti.
Kaina abieju paminetuju matmenu bus iki 1000 litu, jei turite vietos rinkites 160x200, tikrai nepasigailesite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalmana @ 2012 11 05, 20:19)
Apejau daugeli firmu- ciuziniu gamintoju ir importuotoju. Isbandziau begale ciuziniu, "neprisimatavau" tik Diplomat ir Fascina, gaila.
Is pat pradziu buvau issirinkes PLATINUM TUBES, bet ant jo man patogu, jei pasitiesiu 5 cm viskoelastini antciuzini. Taigi pagalvojau, kad gal neverta tiek uz TUBES moketi, jeigu dakomplektuoti reikia smile.gif
Galu gale apsistojau ant to, kas man +/- patinka. Taigi gal patartumete ka pasirinkti tarp poliuretaniniu, ar vis tik jei nusprestumem rinktis tarp spyruokliniu ciuziniu:

Tarp ELEGANCE MDI 85 ir SUPERIOR TDI 145;

Tarp FIRMUS 200 TA ir Primator Bio-Ex;

Dar paliko ispudi Pilatis, nors jis gana minkstas ir nezinia ar ilgai tai bus smagu smile.gif

Jei fascina labai norisi isbandyti viena kliente ji uzsisakiusi uz poros savaiciu atvaziuotu i vilniaus sandeli. Klientes atsiklausus leidimo, manau galima butu h2 minktuma pabandyti.
Pabandykite dar Sinuflex s 18 labai gerai prie kūno prisitaikantis čiuzinys.

Už šią sumą tik viskoelastinį galima Visco duo, Vico pur, Visco starr. Spyruoklinio grieztai ne. O kad pagelbėtų rimtai tai Softi hr tinkama bet kaina 1920 lt.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2012 11 06, 18:38)
Tie kas turi patirties su ligotais klientais, tikrai neparekomenduos niekam labai minksto viskoelastinio antciuzinio ir butent todel, kad jau tokiu klaidu yra padare ir NEBEKETINA KARTOTI.

Taip susapnavo sapniukas ir paraudo apsimeląves.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 11 06, 20:17)
Taip susapnavo sapniukas ir paraudo apsimeląves.

Zoran, tebunie as su savo tiesa, o Jus su savo.
Zmones patys nuspres issibande ir viena ir kita, kas jiems geriau.

Jei turite noro koliotis, pasiieskokite kitu pasnekovu, nes Jusu argumentai nebeitikina nei manes nei daugelio kitu sio forumo dalyviu.
Atsakyti
QUOTE(Salmeja @ 2012 11 05, 19:29)

mes turim Jone jau metus. man labai patinka, irgi nugaros problemu turiu daznai. vyrui kietokas. bet abu esam sunkesni uz jusu pora blush2.gif .
Atsakyti

Reikia pagalbos,ieskau ciuzinio vaikui 2 metu su trupuciu ,norim perkelti i didesne lova.
ciuzinio reikia 90 cm *195cm ,storio neisivaizduoju kokio, bus ant groteliu. o visa kita net nezinau ,siandien buvau parduotuvej, kurioj prekiauja gemega ciuzinais ir net nezinau ar pirkti brangesni ilgaamziskesni,ar pigesni amadeo ,nes paziurejus kietuma jis atrode kietas kaip vaikui,dar turim 5 cm angliskai vadinama memory foam antciuzini ,galvojom kloti ant virsaus. nuo mazumes miegojo ant kazkokio nefirminio ciuzinuko su spiruoklem ir paralonu ,bet jau matosi kaip isgulejimas . gyvename mazeikiuose .aciu is anksto padejusiems ir patarusiems.
Atsakyti
QUOTE(zmogelis @ 2012 11 06, 23:17)
Reikia pagalbos,ieskau ciuzinio vaikui 2 metu su trupuciu ,norim perkelti i didesne lova.
ciuzinio reikia 90 cm *195cm ,storio neisivaizduoju kokio, bus ant groteliu. o visa kita net nezinau ,siandien buvau parduotuvej, kurioj prekiauja gemega ciuzinais ir net nezinau ar pirkti brangesni ilgaamziskesni,ar pigesni amadeo ,nes paziurejus kietuma jis atrode kietas kaip vaikui,dar turim 5 cm angliskai vadinama memory foam antciuzini ,galvojom kloti ant virsaus. nuo mazumes miegojo ant kazkokio nefirminio ciuzinuko su spiruoklem ir paralonu ,bet jau matosi kaip isgulejimas . gyvename mazeikiuose .aciu is anksto padejusiems ir patarusiems.

Vaikučiams paprastai siūlome čiužinukus MORTA (su gera oro ventiliacija, geru prisitaikymu, kietesnis) ir JONĖ (su viskoelastu, minkštesnė pusė).
Medžiagos praleidžiančios orą, audiniai-skalbiami, nuvelkami atskirai per 4 kraštines (viršus/apačia atskirai), trikotažiniai.
Čiužiniuose vaikams akcentuojame tvirtesnę atramą, oro pralaidumą, patogią priežiūrą (skalbti), medžiagų nekenksmingumą (sertifikatai).
Visa kita sprendžiate Jūs (patogumas, kaina, kiek greitai reikia).

Čiužinuką MORTA galite rasti LAUMĖS BALDAI, Tirkšlių g. 5B, prie SENUKŲ, o čiužinuką JONĖ- LAUMĖS BALDAI, Ventos g.49, (PC ĄŽUOLAS).

Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2012 11 06, 21:03)
Zoran, tebunie as su savo tiesa, o Jus su savo.
Zmones patys nuspres issibande ir viena ir kita, kas jiems geriau.

Jei turite noro koliotis, pasiieskokite kitu pasnekovu, nes Jusu argumentai nebeitikina nei manes nei daugelio kitu sio forumo dalyviu.

Įdomu nuo kada sapniukas žino daugumos šio forumo dalyvių nuomonę, matyt ektrasensas pasidarė.

Papildyta:
QUOTE(zmogelis @ 2012 11 07, 00:17)

Rayon, Swiss Magic, Herbal antibakterial, Natur Biogreen comfort, Premier plus...
Pasižiūrėkite pagal kainą į kurį labiau telpate, tai vieni geriausių atstovų savo klasėse ir visi tinkantys vaikams, kuo brangesnis modelis, tuo minkštesnis.

Kas vėl patarė vaikui pirkti spyruoklinius, nejau dulkių pasiilgote?
Atsakyti