QUOTE(skrilis @ 2012 10 31, 20:37)
Metzeler Famos ar Superior TDI 155?? Ir ar yra jų kur Klaipėdoj pabandyti? Aš 186 cm/90 kg o žmona 168 cm/58 kg. Ačiū.
Rinkciausi Jusu vietoje greiciausiai Superior TDI 155, nes jis yra dvipusis, viena puse su viskoelastu, o kita su poliuretanu. Ventiliacija pas si ciuzini irgi yra ryskiai geresne.
Papildyta:
QUOTE(samanta gen @ 2012 10 31, 21:55)
dar buvome apziureti siuos:
http://selene.lt/ind...ciuzi/kiseniniu
Selene - De Luxe
Fey&Co - Royal Star
Gaila bet VARIOLUX TFK siandien nespejome isbandyti.
Tad renkames tarp siu triju, ka galetumete patarti.
Royal star butu is siu 3 variantu idomiausias ir patogiausias, kokybes prasme jis irgi siame trejete yra geriausias.
Papildyta:
QUOTE(krakadiabla @ 2012 11 01, 08:02)
Sveiki visi,
Kas ką gali gero ir blogo pasakyt apie Hukla čiužinį Berlin? Neketinom spyruoklinio pirkt ir net nežiūrėjom, bet labai patiko aukštis, o ir pasivarčius neblogai pasirodė...
Blogo nieko niekas nepasakyk, jei patiko tai ir pirkite. Aukstas smagus ciuzinys.
Papildyta:
QUOTE(erdnixxx @ 2012 11 02, 18:30)
agha, mes ir ta royal star ziurinejom, kaip ir nieko, bet jei rinktis is tu tokiu spyruokliniu tai man lb patiko auriga
gaila vyrui per minkstas jis...
Auriga H3 kietumo yra ganetinai tvirta.
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 11 01, 17:39)
Sveiki. Pagaliau surinkom vaikam 2a lova. Ciuzinis 184x80
Nu visiskas nestandartas
Issirinkau selecta 12, reikia imt 190x80 ir nupjaut patiems tuos kelis cm
ar pavyktu
?
Nupjauti pavyktu, bet geriau bandykite uzsisakyti reikiamu matmenu. Pas kai kuriuos prekybininkus yra dabar vaikiskiems ciuziniams akcija, tai gamindami nestandartiniu matmenu, panasiai ta skirtuma ir sutaupysite.
Papildyta:
QUOTE(erdnixxx @ 2012 11 01, 13:28)
Laba diena, ieškom čiužinio
:
1. KAUNAS.
2. Nesam dar apsisprendę. Arba 160x200 arba 180x200. Greičiausiai 160x200.
3. 156/48, 180/75.
4. Ant sofos ištiesiamos (sakyčiau kietokos).
5. Vyras nori tilpti į 1500 Lt.
6. Man norisi minkšto, vyrui kietesnio.
7. Kažkaip nesam pastebėję ar norisi šilčiau ar vėsiau miegoti.
8. Namuose nėra drėgna, nesam linkę prakaituoti.
9. Čiužinys ant grotelių bus dedamas (lova bus perkama pagal čiužinį).
10. Kaip ir kažkokių sutrikimų neturime sveikatos, bet pvz man miegant dabartinėje lovoje dažnai skauda pečiu liniją kažkaip, ir nuėjus pas masažistę visad pamini, kad pečių linija įsitempus ir ties juosmeniu nugaroje kartais paskauda tai ir masažistė mato ten kažkokį tai nukrypimą. Ne liga, bet manau atsirandanti man dėl nepatogaus miegojimo, o gal mažo vaiko nešiojimo. Žodžiu nežinau, bet pečius skaudėdavo dar ir kai vaiko neturėjau. Na ir vaikas 11 mėn dažnai su mumis miega, bet kažkaip nenorim rinktis čiužinio pagal vaiką, nes visgi manom, kad tai ilgai netruks
vakar apvažinėjom labai daug parduotuvių, gaila čiužinių pavadinimų neįsidėmėjom, tik gulinėjom gulinėjom..nežinau, suprantu,kad turbūt pagal kainą reiktų rinktis spyruoklinį, bet mane lb erzina tų čiužinių toks spyruokliavimas...žodžiu su vyru lb nesutariam dėl čiužinio
Kaina diktuoja, kad reiketu rinktis 160x200 ciuzini, nes 180 yra jau viskas ir lova ir ciuzinys brangiau.
Is pigesniu, tai Variolux Schaum H2 kietumo,
o jei bandant parinkti kiekvienam atskira kietuma, tai Vital Pur arba Prestige KS55. Sie du ciuziniai po vienu uzvalkalu gali buti su skirtingais branduoliais, Jums H2-minkstesnis branduolys, o Jusu vyrui H3 -kietesnis. Kaina siek tiek virsytu Jusu nurodyra biudzeta, bet nemanau, kad skirtumas yra toks didelis, kad nebutu verta sio ciuzinio issibandyti.