Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 18

QUOTE(Zoran @ 2012 10 31, 17:07)
Jeigu nėra nuovokos tai padėti neišeis.
Papildyta:
Siūlyčiau apeiti dideliu ratu šiuos. Kainos/kokybės santykis labai prastas IMHO.

Nesulyginamai geriau spyruoklinius gamina Gemega, Materasso, Lonas ir daugumas kitų. O tokio tipo viskoelastiniai yra netikėliai, viskoelasto turi būti storesnis sluoksnis, kad gauti pilną efektą ir apatinis sluoksnis gan elastingas, kad priduoti komforto.

o tai tada kuri is siu siulytumet?
http://miegocentras....-...13&p_id=253
http://www.sbabaldai...200x160x17_cm_1
http://www.sbabaldai...s_200x160x17_cm
http://www.lonas.lt/...a-sup-sup/1/58/
Atsakyti
QUOTE(samanta gen @ 2012 10 31, 18:52)

Variolux TFK su AGRO spyruoklėmis, 7 zonom, Medicot antialerginiu ir stipriu uzvalkalu, spyruoklių jame is visų paminėtujų yra daugiausiai, 5 metai garantija branduoliui.
O va dėl patogumo, tai jau čia labai individualu ir skonio reikalas, eikite, bandykite ir rinkitės smile.gif
Atsakyti
Metzeler Famos ar Superior TDI 155?? Ir ar yra jų kur Klaipėdoj pabandyti? Aš 186 cm/90 kg o žmona 168 cm/58 kg. Ačiū.
Atsakyti
dar buvome apziureti siuos: http://selene.lt/ind...ciuzi/kiseniniu
Selene - De Luxe
Fey&Co - Royal Star
Gaila bet VARIOLUX TFK siandien nespejome isbandyti.
Tad renkames tarp siu triju, ka galetumete patarti.

Atsakyti
Sveiki visi,
Kas ką gali gero ir blogo pasakyt apie Hukla čiužinį Berlin? Neketinom spyruoklinio pirkt ir net nežiūrėjom, bet labai patiko aukštis, o ir pasivarčius neblogai pasirodė...
Atsakyti
Laba diena, ieškom čiužinio 4u.gif :

1. KAUNAS.
2. Nesam dar apsisprendę. Arba 160x200 arba 180x200. Greičiausiai 160x200.
3. 156/48, 180/75.
4. Ant sofos ištiesiamos (sakyčiau kietokos).
5. Vyras nori tilpti į 1500 Lt.
6. Man norisi minkšto, vyrui kietesnio.
7. Kažkaip nesam pastebėję ar norisi šilčiau ar vėsiau miegoti.
8. Namuose nėra drėgna, nesam linkę prakaituoti.
9. Čiužinys ant grotelių bus dedamas (lova bus perkama pagal čiužinį).
10. Kaip ir kažkokių sutrikimų neturime sveikatos, bet pvz man miegant dabartinėje lovoje dažnai skauda pečiu liniją kažkaip, ir nuėjus pas masažistę visad pamini, kad pečių linija įsitempus ir ties juosmeniu nugaroje kartais paskauda tai ir masažistė mato ten kažkokį tai nukrypimą. Ne liga, bet manau atsirandanti man dėl nepatogaus miegojimo, o gal mažo vaiko nešiojimo. Žodžiu nežinau, bet pečius skaudėdavo dar ir kai vaiko neturėjau. Na ir vaikas 11 mėn dažnai su mumis miega, bet kažkaip nenorim rinktis čiužinio pagal vaiką, nes visgi manom, kad tai ilgai netruks doh.gif

vakar apvažinėjom labai daug parduotuvių, gaila čiužinių pavadinimų neįsidėmėjom, tik gulinėjom gulinėjom..nežinau, suprantu,kad turbūt pagal kainą reiktų rinktis spyruoklinį, bet mane lb erzina tų čiužinių toks spyruokliavimas...žodžiu su vyru lb nesutariam dėl čiužinio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta gen @ 2012 10 31, 18:52)

SBA naudoja Inter firmos lenkiškas spyruokles, kurios ir yra problema.
Primator Bio Ex pažiūrėkite, jis stangrokas, bet nusibos kol sudėvėsit.
Papildyta:
QUOTE(erdnixxx @ 2012 11 01, 13:28)
Laba diena, ieškom čiužinio  4u.gif :

1. KAUNAS.
3. 156/48, 180/75.
10. Kaip ir kažkokių sutrikimų neturime sveikatos, bet pvz man miegant dabartinėje lovoje dažnai skauda pečiu liniją kažkaip, ir nuėjus pas masažistę visad pamini, kad pečių linija įsitempus ir ties juosmeniu nugaroje kartais paskauda tai ir masažistė mato ten kažkokį tai nukrypimą. Ne liga, bet manau spyruokliavimas...žodžiu su vyru lb nesutariam dėl čiužinio  blush2.gif

Į biudžetą iš nespyruoklinių tilptų Premier Plus Materasso kolekcijos, bet jis kietokas, o pas jus problema skausmų nuo per kieto čiužinio, todėl reikia žiūrėti į minkštus, o jie kokybiški ir nespyruokliniai kainuoja brangiau pvz : Herbal Antibakterial, Pilatis, Swiss Magic, Rayon.
Atsakyti
QUOTE(erdnixxx @ 2012 11 01, 12:28)
Laba diena, ieškom čiužinio  4u.gif :

1. KAUNAS.
3. 156/48, 180/75.
10. Kaip ir kažkokių sutrikimų neturime sveikatos, bet pvz man miegant dabartinėje lovoje dažnai skauda pečiu liniją kažkaip, ir nuėjus pas masažistę visad pamini, kad pečių linija įsitempus ir ties juosmeniu nugaroje kartais paskauda tai ir masažistė mato ten kažkokį tai nukrypimą. Ne liga, bet manau atsirandanti man dėl nepatogaus miegojimo, o gal mažo vaiko nešiojimo. Žodžiu nežinau, bet pečius skaudėdavo dar ir kai vaiko neturėjau. Na ir vaikas 11 mėn dažnai su mumis miega, bet kažkaip nenorim rinktis čiužinio pagal vaiką, nes visgi manom, kad tai ilgai netruks  doh.gif

vakar apvažinėjom labai daug parduotuvių, gaila čiužinių pavadinimų neįsidėmėjom, tik gulinėjom gulinėjom..nežinau, suprantu,kad turbūt pagal kainą reiktų rinktis spyruoklinį, bet mane lb erzina tų čiužinių toks spyruokliavimas...žodžiu su vyru lb nesutariam dėl čiužinio  blush2.gif

Kaip suprantu, labai skiriasi su vyru nuomonės dėl čiužinio pasirinkimo.
Bandykite taikyti į universalesnius, o ne kietą ar labai minkštą, nors pagal svorius pilnai galėtumėte žiūrėti į minkštus (pvz. HARMONIJA**).
Tarpinis variantas, kuris turėtų patikti abiems, yra HARMONIJA*, su viršutiniu viskoelastiniu sluoksniu ir perforuotu viduje HR putų poliuretanu.
Pagrindas yra kietokas, bet viršutinis sluoksnis labai gerai atsiskleidžia ant tokio putų poliuretano (geriau priima kūno linijas).
Medžiagos- atvirų porų,nesijaus karščio, viduje yra oro kanalai.
Audinys nusivelka atskirai (viršus/apačia), su bambuko pluoštu(geriau sugeria drėgmę nei medvilnė).
Garantija 7m.
Kaune firminės parduotuvės yra PC DUBINGIAI (IIa.) ir URME.

Atsakyti
Sveiki. Pagaliau surinkom vaikam 2a lova. Ciuzinis 184x80 doh.gif Nu visiskas nestandartas doh.gif Issirinkau selecta 12, reikia imt 190x80 ir nupjaut patiems tuos kelis cm g.gif ar pavyktu unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 11 01, 16:39)
Sveiki. Pagaliau surinkom vaikam 2a lova. Ciuzinis 184x80  doh.gif Nu visiskas nestandartas  doh.gif Issirinkau selecta 12, reikia imt 190x80 ir nupjaut patiems tuos kelis cm  g.gif ar pavyktu  unsure.gif ?

Yra ir kitas variantas:
užsisakyti JONĖ arba MORTA 184x80 cm ir per 2 savaites pagamins... smile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lonas @ 2012 11 01, 19:34)
Yra ir kitas variantas:
užsisakyti JONĖ arba MORTA 184x80 cm ir per 2 savaites pagamins... smile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
Na o kiek kaina pakils?
Na ciupinejau as Jone... na kieta ji man siaubingai sad.gif Nzn ranka kazkaip nekyla tokia pirkt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 11 01, 19:31)
biggrin.gif
Na o kiek kaina pakils?
Na ciupinejau as Jone... na kieta ji man siaubingai sad.gif Nzn ranka kazkaip nekyla tokia pirkt  unsure.gif

JONĖ 184*80cm Kaina 412 Lt., o MORTA 405 Lt
O dėl kietumo, tai, jei paspaudėte su ranka pjūvį-normalu, taip ir turi atrodyti.
Jūs bent jau paprašykite pardavėjo/-os , kad atitrauktų užtrauktuką ir tuomet paspaudinėkite abi puses. Bent jau pamatysite tikrą elastingumą.

Visas čiužinio kietumas jaučiasi tik atsigulus ir žinant, koks bus lovos dugnas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lonas: 02 lapkričio 2012 - 08:09