Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

Madiste ar knygu grauzike? rolleyes.gif

daugiau

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 18 lapkričio 2012 - 11:04
dimming, man tai laaabai gražu thumbup.gif ir truputį aukštos čia materijos - reiks prašytis į svečius konsultacijų apie koliažų dėliojimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tishka @ 2012 11 17, 20:03)
Oi, koks mėlynutis, toks mėlynumas mano nuotraukose ir yra tik iš Graikiškų salelių wink.gif tikiuosi į Kosą dar nulėkt - girdėjau ten su vaikais tikras rojus smile.gif

na kaip del rojaus tai nezinau ax.gif bet kol mes sala skersai isilgai maisem - jie puikiai miegojo ant galines sedynes lotuliukas.gif pasirodo reik zinot kur kokiu metu geriau vaziuot i tas salas, nes mes juroj mazai maudemes, tik kai i kita salos puse vaziavom... ten nuo kazkokiu sroviu banguotumas priklauso g.gif tai kur prie musu jura buvo, tai vaikai bijojo list, nes labai stiprus bangavimas ax.gif

dimming, koliazas wub.gif as su tishka kartu ateisiu, ok? lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kam pravers
Mazyte dezute su ivairiom priemonem skrebinimui: formeles, zibancios gelytes, is vielutes islankstytas uzrasas "Baby", lapeliai, raideles. Vadinasi "1"Baby's First Year: A Scrapbook Kit (Mini Memories Scrapbook Kits)", zodziu viskas susije su pirmais vaikiuko metais. 12lt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2012 10 26, 15:41)
nesu ir as i dienos sviesa savo skrebuka
user posted image

daugiau, kaip visada - bloge

Darau savo suneliui albumiuka ir vis susiduriu su uzrasymo klausimais. Sakykit, kaip pvz sitam skrebuke, padarytas uzrasas "tegul tave lanko tik geri sapnai"?
Atsakyti
Manau, kad išpjautas su Silhouette aparatu ir prisiūtas wink.gif
Atsakyti
O kaip suprantu si Sizzix arba cuttlebug to jau nepadarysi? Su jais tik visa abecele gali issipjauti ir tada delioti zodi, taip?
Atsakyti
Parodau ka padariau su pink popieriukais smile.gif
http://rimos-kaiyral...-in-garden.html
Atsakyti
Amira, labai netikėtas spalvinis variantas wink.gif Sėkmės konkurse 4u.gif
Atsakyti
Kokiais rašikliais jūs rašote tekstus? Paprastais tušinukais ar be rūgščių? Nerandu niekur be rūgščių sad.gif Kokius galetumėte parekomenduoti ir kur man jų nusipirkti? Noriu, kad plonai rašytų. Ar būna pirkti spec rašalo, kuris būtų naudojamas rašiklyje su plunksna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupshe: 25 lapkričio 2012 - 12:06
QUOTE(pupshe @ 2012 11 25, 12:36)
Kokiais rašikliais jūs rašote tekstus? Paprastais tušinukais ar be rūgščių? Nerandu niekur be rūgščių sad.gif Kokius galetumėte parekomenduoti ir kur man jų nusipirkti? Noriu, kad plonai rašytų. Ar būna pirkti spec rašalo, kuris būtų naudojamas rašiklyje su plunksna?

As dazniausiai tekstams ir ant nuotrauku naudoju Sakuros rasiklius
Atsakyti
QUOTE(pupshe @ 2012 11 25, 12:36)

paprastais geliniais tušinukais smile.gif

mano kaledinis skrebukas

user posted image
Atsakyti