Skaitant mergaitėm prieš miegą, visuomet galvoju, kad tai ką skaitau - pakoreguočiau ... Didžioji dalis knygų - skaityti mažiems vaikams prieš miegą ... nelabai tinka: tai miške vieną paliko, tai užmušė, tai pati kai kurių žodžių nesuprantu ...
Aš mąsčiau apie Eglę žalčių karalienę ir savo interpretaciją ...
Gal kada susiruošiu ...
man dauguma LT pasaku - ziaurios
idealu - mokomosios pasakos, pasakecios
idealu - mokomosios pasakos, pasakecios
labas
kaip as cia senai buvau... kazkaip nepastebejau kada temuke sena baigesi ir uzstrigo man jau galvojau duosiu velniu, ko temute merdi, jus cia darbuojates is peties visus 6 psl perskaiciau ir darbelius apziurejau kaip grazu...
pati ir po truputi skrebinu
pagaliau pabaigiau (jei galima taip pasakyti, nes dar neaprasiau...) savo dideli minialbuma na, ir padedant visokiems konkurseliams (gerai, kad spiria truputi i uzpakaliuka ir paskatina skrebint) bandau taisyti klaida ir pildyti mazosios albuma
o kad tusciai nepliurpti idedu paskutiniji savo darbeli
ir kvieciu pas save i svecius daugiau darbeliu paziureti
kaip as cia senai buvau... kazkaip nepastebejau kada temuke sena baigesi ir uzstrigo man jau galvojau duosiu velniu, ko temute merdi, jus cia darbuojates is peties visus 6 psl perskaiciau ir darbelius apziurejau kaip grazu...
pati ir po truputi skrebinu
pagaliau pabaigiau (jei galima taip pasakyti, nes dar neaprasiau...) savo dideli minialbuma na, ir padedant visokiems konkurseliams (gerai, kad spiria truputi i uzpakaliuka ir paskatina skrebint) bandau taisyti klaida ir pildyti mazosios albuma
o kad tusciai nepliurpti idedu paskutiniji savo darbeli
ir kvieciu pas save i svecius daugiau darbeliu paziureti
Auksiniai prisiminimai...
2010 m. apturejau fantastiskai, nerealiai nuostabia foto sesija su savo bachurais; Nepamenu nei karto kad tureciau tiek daug man mielu nuotrauku. Planavau visas talpinti i mini albuma, bet 2 metai o nuo pradinio tasko nepajudejau, tad pagaminau tradicini skrebuka.
Daugiau nuotrauku/technika pamatysite uzsuke i svecius
labas
sveika remini
uzmaciau tavo si skrebuka balsavimo irase scrapping.lt, einu is arciau apziureti bloge
Labai grazus paskutiniai skkrebukai, Remini ir Irma
Tishka, pakomentavau bloge.
Labai faina komentuoti bloguose, kai isjungtas skaiciu ir raidziu ivedimas (kuris prisipazinsiu - mane nervina ir trukdo ), tad tikrai aciu toms merginoms
Labai faina komentuoti bloguose, kai isjungtas skaiciu ir raidziu ivedimas (kuris prisipazinsiu - mane nervina ir trukdo ), tad tikrai aciu toms merginoms
QUOTE(dimming @ 2012 11 15, 10:24)
Labai grazus paskutiniai skkrebukai, Remini ir Irma
Aciu
Mane irgi nervina tas raidziu/skaiciu ivedimas...pradedu galvoti gal man senatve kad visad klystu ir neiziuriu per n kartu.
O kaip mano naujam bloge komentuoti...koki reikalavimai (tikiuosi nereikia ivesti to paslaptingu kodu)? net nemeginau pati, reiketu patikrinti, dabar tai pagal 'default' kas parinkta moderavimui.
Papildyta:
Ir rodau savo interpretaciją Irmos patarlių/posakių tematika:
Pakomentavau bloge
O kadangi prie temos cia apie Smash knygas, norejau pranesti kad tik siandien buvau Target parduotuveje kurioje uzmaciau visiskai naujas Smash knygas;
Violetinis Smash vadinasi "Pocket Style" kuris esa extra large lyg albumas (matmenys psl. 26cm x 34cm). Viduj daug kisenuku, plastikine imaute mini nuotraukom. Pavaizduota vidiniai puslapiai virsuj.
Ir....taip pat uzmaciau 'December Daily' tipo smash knyga (standartinio dydzio). Ta tai su neoniniu-zaliu stuburu (foto neturiu)...vidiniai psl. visi su Kaledu tematika.
Aš gal ir imčiau tokią kalėdinę knygą ...
aš ligonė
aš ligonė