Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

Skaitant mergaitėm prieš miegą, visuomet galvoju, kad tai ką skaitau - pakoreguočiau ... Didžioji dalis knygų - skaityti mažiems vaikams prieš miegą ... nelabai tinka: tai miške vieną paliko, tai užmušė, tai pati kai kurių žodžių nesuprantu ...
Aš mąsčiau apie Eglę žalčių karalienę ir savo interpretaciją ...
Gal kada susiruošiu ... g.gif
Atsakyti
man dauguma LT pasaku - ziaurios

idealu - mokomosios pasakos, pasakecios
Atsakyti
labas 4u.gif
kaip as cia senai buvau... kazkaip nepastebejau kada temuke sena baigesi ir uzstrigo man doh.gif jau galvojau duosiu velniu, ko temute merdi, jus cia darbuojates is peties thumbup.gif visus 6 psl perskaiciau ir darbelius apziurejau wub.gif kaip grazu...
pati ir po truputi skrebinu blush2.gif
pagaliau pabaigiau (jei galima taip pasakyti, nes dar neaprasiau...) savo dideli minialbuma ax.gif na, ir padedant visokiems konkurseliams (gerai, kad spiria truputi i uzpakaliuka ir paskatina skrebint) bandau taisyti klaida ir pildyti mazosios albuma ax.gif
o kad tusciai nepliurpti idedu paskutiniji savo darbeli blush2.gif
user posted image
ir kvieciu pas save i svecius daugiau darbeliu paziureti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 14 lapkričio 2012 - 19:53
user posted image
Auksiniai prisiminimai...

2010 m. apturejau fantastiskai, nerealiai nuostabia foto sesija su savo bachurais; Nepamenu nei karto kad tureciau tiek daug man mielu nuotrauku. Planavau visas talpinti i mini albuma, bet 2 metai o nuo pradinio tasko nepajudejau, tad pagaminau tradicini skrebuka.
Daugiau nuotrauku/technika pamatysite uzsuke i svecius wink.gif

labas  

sveika remini 4u.gif
uzmaciau tavo si skrebuka balsavimo irase scrapping.lt, einu is arciau apziureti bloge wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 15 lapkričio 2012 - 03:28
Remini, saldus skrebukas thumbup.gif
Irma, net nusišypsojau - kaip tik ruošiausi su šituo "vainikėliu" gamint skrebuką biggrin.gif Kaip man pasisekė, turiu vieną variantą liftinimui biggrin.gif Laaabai man patiko šitas tavo darbelis, visas toks dvelkiantis kažkokia nostalgija...
Atsakyti
Ir rodau savo interpretaciją Irmos patarlių/posakių tematika:

user posted image

Daugiau, kaip visada - čia.
Atsakyti
Labai grazus paskutiniai skkrebukai, Remini ir Irma smile.gif

Tishka, pakomentavau bloge.

Labai faina komentuoti bloguose, kai isjungtas skaiciu ir raidziu ivedimas (kuris prisipazinsiu - mane nervina ir trukdo biggrin.gif), tad tikrai aciu toms merginoms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2012 11 15, 10:24)
Labai grazus paskutiniai skkrebukai, Remini ir Irma smile.gif

Tishka, pakomentavau bloge.

Labai faina komentuoti bloguose, kai isjungtas skaiciu ir raidziu ivedimas (kuris prisipazinsiu - mane nervina ir trukdo biggrin.gif), tad tikrai aciu toms merginoms wink.gif

Aciu 4u.gif
Mane irgi nervina tas raidziu/skaiciu ivedimas...pradedu galvoti gal man senatve kad visad klystu ir neiziuriu per n kartu.
O kaip mano naujam bloge komentuoti...koki reikalavimai (tikiuosi nereikia ivesti to paslaptingu kodu)? net nemeginau pati, reiketu patikrinti, dabar tai pagal 'default' kas parinkta moderavimui.
Papildyta:
Ir rodau savo interpretaciją Irmos patarlių/posakių tematika:

Pakomentavau bloge smile.gif

O kadangi prie temos cia apie Smash knygas, norejau pranesti kad tik siandien buvau Target parduotuveje kurioje uzmaciau visiskai naujas Smash knygas;
user posted image

user posted image
Violetinis Smash vadinasi "Pocket Style" kuris esa extra large lyg albumas (matmenys psl. 26cm x 34cm). Viduj daug kisenuku, plastikine imaute mini nuotraukom. Pavaizduota vidiniai puslapiai virsuj.

Ir....taip pat uzmaciau 'December Daily' tipo smash knyga (standartinio dydzio). Ta tai su neoniniu-zaliu stuburu (foto neturiu)...vidiniai psl. visi su Kaledu tematika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 15 lapkričio 2012 - 18:06
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 11 15, 18:00)
O kadangi prie temos cia apie Smash knygas, norejau pranesti kad tik siandien buvau Target parduotuveje kurioje uzmaciau visiskai naujas Smash knygas;

Oi tos pagundos... Ir kaip joms atsispirti - vėl norisi TURĖTI biggrin.gif Gražios knygos...
Atsakyti
Aš gal ir imčiau tokią kalėdinę knygą ...
ax.gif aš ligonė
Atsakyti
tishka, labai idomus darbelis thumbup.gif man tokie- tai kaip aukstoji matematika lotuliukas.gif
Irma, baik gundyt tongue.gif
o cia mano pagaliau pabaigtas atostogu prisiminimas :girl_blush
user posted image
daugiau kaip visada bloge 4u.gif
Atsakyti
Oi, koks mėlynutis, toks mėlynumas mano nuotraukose ir yra tik iš Graikiškų salelių wink.gif tikiuosi į Kosą dar nulėkt - girdėjau ten su vaikais tikras rojus smile.gif
Atsakyti