Remini, tinka tinka, aš kaupiuosi Kai duodi tiek daug laiko, tai atidėlioju paskutinei savaitei
Bet va Irmos konkursų tai jau laaaabai pasiilgau .
QUOTE(As sol @ 2013 07 31, 13:09)
Remini, tinka tinka, aš kaupiuosi Kai duodi tiek daug laiko, tai atidėlioju paskutinei savaitei
Drugeliu tematika man skraido galvoj, tik 'nenutupe' prie konkretaus Plano skrebukui;)
Galvoju apie konkursa - nenoriu nuvilti
QUOTE(remini @ 2013 07 31, 19:51)
ei, o tai kuo mano konkurselis netinka? juk uzduotis ne tokia sunki
Kazka praleidau einu i tavo bloga ziuret
Irma, nu cia tai geras ... su drugeliais. Atsiguliau su viena ideja ir visa nakti drugeliai sapnavosi. Visa ryta sedziu prie kompo ir drugeliu foto ziuriu ... ir galu gale skaitau tavo posta apie tavo ideja - kazkokie burtai
Papildyta:
Remini, ir tavo tema drugeliai ?
Sanrita, Remini jau senokai paskelbusi konkursą su drugeliais Va, kaip šaunu - gausi pagaminti du skrebukus: vieną su drugeliais Remini konkursui, kitą Irmos konkursui, kai jis bus paskelbtas
P.S. Aš su drugeliais mažai draugauju, kadangi du bachūriukus auginu.
P.S. Aš su drugeliais mažai draugauju, kadangi du bachūriukus auginu.
QUOTE(Sanrita @ 2013 08 01, 09:02)
Kazka praleidau einu i tavo bloga ziuret
ne bloge -FB konkurselis Cia laukiu ivairiu darbeliu su drugeliais
As sol,kaupkis greiciau, nes paskui buna lauki lauki... ir praziopsai
man tai drugeliu manija Irma, labai smagu butu ir tavo darbelio sulaukti konkursui
QUOTE(remini @ 2013 08 01, 14:50)
Būtent taip ir būna
Irma, labai smagu butu ir tavo darbelio sulaukti konkursui
Butu smagu man paciai jei sulauksciau ikvepimo drugeliams Ziuresim kaip cia bus. Savo konkurso temos dar nesumasciau, bet juk dar ir skrebuka tureciau sumesti skelbiant
Remini konkursui jau sukuriau kai ka ...
Ikelsiu po savaitgalio
Ikelsiu po savaitgalio
o as galvoju, gal kas nors is vilnieciu turi drugeliu stampukus ir dar gal kokiu nors formu stampukus ir galetu pas mus ateiti pastampuoti? popieriuku rastume jei kas nors galetumet, labai busiu dekinga