Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

Remini, tinka tinka, aš kaupiuosi smile.gif Kai duodi tiek daug laiko, tai atidėlioju paskutinei savaitei biggrin.gif
Bet va Irmos konkursų tai jau laaaabai pasiilgau bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(As sol @ 2013 07 31, 13:09)
Remini, tinka tinka, aš kaupiuosi  smile.gif  Kai duodi tiek daug laiko, tai atidėlioju paskutinei savaitei  biggrin.gif
Bet va Irmos konkursų tai jau laaaabai pasiilgau  bigsmile.gif .

Drugeliu tematika man skraido galvoj, tik 'nenutupe' prie konkretaus Plano skrebukui;)
Galvoju apie konkursa - nenoriu nuvilti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2013 07 31, 19:51)
ei, o tai kuo mano konkurselis netinka?  g.gif  juk uzduotis ne tokia sunki  tongue.gif

Kazka praleidau g.gif einu i tavo bloga ziuret ax.gif

Irma, nu cia tai geras ... su drugeliais. Atsiguliau su viena ideja ir visa nakti drugeliai sapnavosi. Visa ryta sedziu prie kompo ir drugeliu foto ziuriu ... ir galu gale skaitau tavo posta apie tavo ideja - kazkokie burtai thumbup.gif
Papildyta:
Remini, ir tavo tema drugeliai ?
Atsakyti
Sanrita, Remini jau senokai paskelbusi konkursą su drugeliais tongue.gif Va, kaip šaunu - gausi pagaminti du skrebukus: vieną su drugeliais Remini konkursui, kitą Irmos konkursui, kai jis bus paskelbtas biggrin.gif

P.S. Aš su drugeliais mažai draugauju, kadangi du bachūriukus auginu.
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2013 08 01, 09:02)
Kazka praleidau  g.gif einu i tavo bloga ziuret  ax.gif

ne bloge -FB konkurselis mirksiukas.gif Cia laukiu ivairiu darbeliu su drugeliais 4u.gif

As sol,kaupkis greiciau, nes paskui buna lauki lauki... ir praziopsai doh.gif

man tai drugeliu manija lotuliukas.gif Irma, labai smagu butu ir tavo darbelio sulaukti konkursui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2013 08 01, 14:50)

As sol,kaupkis greiciau, nes paskui buna lauki lauki... ir praziopsai  doh.gif

Būtent taip ir būna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Irma, labai smagu butu ir tavo darbelio sulaukti konkursui 

Butu smagu man paciai jei sulauksciau ikvepimo drugeliams ax.gif Ziuresim kaip cia bus. Savo konkurso temos dar nesumasciau, bet juk dar ir skrebuka tureciau sumesti skelbiant g.gif
Atsakyti
Remini konkursui jau sukuriau kai ka ... ax.gif
Ikelsiu po savaitgalio thumbup.gif
Atsakyti
Aš šiuo metu skrebinu tik prispirta reikalo biggrin.gif Paskutinis paprastutis CD dėkliukas:

user posted image

Daugiau nuotraukų blog'e.
Atsakyti
o as galvoju, gal kas nors is vilnieciu turi drugeliu stampukus ir dar gal kokiu nors formu stampukus ir galetu pas mus ateiti pastampuoti? popieriuku rastume 4u.gif ax.gif jei kas nors galetumet, labai busiu dekinga bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti