Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 11 09, 07:03)
Shop'as issirituliuos letai, dar ne viska ismokau virtualiuose namuose...sia skilti ivesti sudetingiausia dalis man...reikia MB IT ekspertizes, o tas man atsako su patarle: "Jei zmogui duosi zuvies, tai pavalgys vienai dienai, jei ismokinsi zvejoti tai valgys visam gyvenimui."  box.gif Atseit pati ismok  rolleyes.gif
* Aguonos is arciau cia

Kartais atrodo, kad visi vyrai vienodi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Zmogiuke, maniškis tai su patarlėm nedraugauja biggrin.gif O jei rimtai, tai čia gal daugiau tiesiog nepedagoginis žmogaus būdas, nes aš pvz. irgi mėgstu taip žmones "nukreipinėti", bet manau, kad čia mano tiesiog nepedagogika suveikia wink.gif
Pasirodau su savo galaktiniu skrebuku ax.gif

user posted image

Daugiau bloge.
Atsakyti
Irma, tavo nauji namai fantastiški wub.gif Sveikinu įsikūrus. Dalyvaučiau visur ... bet jau keli mėnesiai, kaip kovoju su ispanų lėtapėdiškumu ir nesusikalbėjimu doh.gif mano internetas per lėtas bet kokiems projektams verysad.gif Aš net savo darbų į blogą įkelti negaliu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 10 lapkričio 2012 - 11:00
Nesu darbeli i scrapping.lt konkursa. Kvieciu ir Jus paziureti mano sportuojancio kudikio mirksiukas.gif
http://rimos-kaiyral...sportuojam.html
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2012 11 07, 16:19)
Norime surengti atviruku gamybos "dirbtuveles". Taciau tam reikia ir gebanciu, ir norinciu padeti. Ar atsirastu tokiu? 4u.gif

superine ideja wink.gif labai dziugu girdeti, tokias idejas wink.gif

na o as irgi su prasymu smile.gif zinau, kad pas kiekviena yra likusiu kazkokiu nereikalingu detaliu, popieriuku ir pan. gal norite pasidalinti ? as dirbu su neigaliaisiais Viltyje Karoliniskese, mes gaminame ivairius atvirukus, ir labai norime pasiruosti sventems, bet kadangi esame Valstybine istaiga, tai tos lesos veiklai ner dideles, viska perku is savo kisenes, todel labai idomu, gal yra nors kazkokiu likuciu pas jus ir norite jais pasidalinti? smile.gif
gal kazka galetume ir perpirkti? smile.gif rasykite man asmenisai wink.gif aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
darbukas pagal Irmos patarle

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2012 11 13, 10:35)
gal yra nors kazkokiu likuciu pas jus ir norite jais pasidalinti? smile.gif
gal kazka galetume ir perpirkti? smile.gif rasykite man asmenisai wink.gif aciu is anksto smile.gif

smulkiu likuciu parinksiu smile.gif
Atsakyti
dimming, gražu...
Man, kaip ir Puskiui, atrodo, kad art journaling tai tavo "arkliukas" wink.gif ane? smile.gif
Atsakyti
kokas dar ne arkliukas, Tishka :)toli man dar... nezinau iki ko smile.gif

mano arkliukas -skrebukai; vieni daugiau vyke, kiti maziau, bet vistiek

atvirutes tik tarp kitko

O dabar ruosiuosi daryti mokomuju rytietisku pasaku albuma ir December Daily -tik sutrumpinta varianta

O cia -

valandos senumo skrebukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2012 11 13, 14:07)
O dabar  ruosiuosi daryti mokomuju rytietisku pasaku albuma ir December Daily -tik sutrumpinta varianta

Va labai į temą ... Šias metais ir aš pasiruošusi projektui "December Daily". Bus labai įdomu pažiūrėti ...

Beja, pažiūrėjau tavo skrebukus - man labai patinka tavo stilius: išdėstymas, spalvos ir dizainas... Puikiai sekasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 14 lapkričio 2012 - 11:03
QUOTE(Sanrita @ 2012 11 14, 10:56)
Va labai į temą ... Šias metais ir aš pasiruošusi projektui "December Daily". Bus labai įdomu pažiūrėti ...

Taip taip, ir aš ruošiuosi, ir aš... biggrin.gif

Dimming, labai įdomi idėja su tom pasakom, smalsu bus žvilgtelt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2012 11 14, 11:56)

Beja, pažiūrėjau tavo skrebukus - man labai patinka tavo stilius: išdėstymas, spalvos ir dizainas... Puikiai sekasi  thumbup.gif

Aciu Sanrita ax.gif
Atsakyti