Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

QUOTE(ersketroze @ 2013 07 26, 10:56)
Sveikos merginos smile.gif

Padariau savo pirmą albumėlį, bet dar neturiu big bito savo. Gal kuri Vilniuje galėtų viršelyje man išmušti skyles ir įmušti kniedes žiedams įverti? Atsilyginčiau smile.gif
Ar gal žinote kur galėčiau tai padaryti?

Man tokios paslaugėlės reiktų Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2013 07 26, 02:56)
Sveikos merginos smile.gif

Padariau savo pirmą albumėlį, bet dar neturiu big bito savo. Gal kuri Vilniuje galėtų viršelyje man išmušti skyles ir įmušti kniedes žiedams įverti? Atsilyginčiau smile.gif
Ar gal žinote kur galėčiau tai padaryti?

Su salyga kad parodysi mini albuma cia smile.gif
Galeciau, bet...per toli tektu keliauti...
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2013 07 26, 15:48)
Su salyga kad parodysi mini albuma cia  smile.gif
Galeciau, bet...per toli tektu keliauti...

Parodysiu, nors nėra ką rodyt, tokioms patyrusioms kaip jūs smile.gif Nebent, mokymosi tikslais.
Mano viršelis medžiaga, sinteponas, kartonas, todėl nedrįstu su rankiniu mušti.
Kaip sunku pradedančiąjam susivokti koks įrankis naudingiausias ir kas kaip veikia. Visai norėčiau poros valandėlių kursų apie pagrindinius įrankius. Kad pačai pačiupinėti ir pažiūrėti galimybes. Galėtų kokia skrebukė, kuri turi įrankių tokius suorganizuoti. Mielai sudalyvaučiau ir susimokėčiau smile.gif
Atsakyti
user posted image
naujas skrebukas aprasytas bloge.
Atsakyti
o naujas Irmos skrebukas, sukeliu savo PL ir lekiu ziuret

user posted image
user posted image
user posted image

kol kas tiek, is arciau cia, o veliau bandysiu sutvrakyt daugiau smile.gif
Lekiam laukan!! smile.gif
Atsakyti
Skrebuke Irma, jau ir man niežti rankos kokiam LO g.gif Manau prieš įkeliant PL kitas savaites reiktų ką suskrebint ... ale reik kokio įkvėpimo. Gal kokį konkursiuką sugalvot, sudalyvaut ?

Puski, PL thumbup.gif jau pasisakiau bloge 4u.gif
Atsakyti
Irma, labai smagus skrebukas thumbup.gif
Puski, nu ir ištverminga gi tu moteris biggrin.gif taip džiaugiuosi, kad taip atkakliai PL pildai, visada smalsu būna įkišti nosį į albumą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2013 07 31, 02:38)
Skrebuke Irma, jau ir man niežti rankos kokiam LO  g.gif Manau prieš įkeliant PL kitas savaites reiktų ką suskrebint ... ale reik kokio įkvėpimo. Gal kokį konkursiuką sugalvot, sudalyvaut ?

Puski, PL  thumbup.gif jau pasisakiau bloge  4u.gif

Gal man koki tradicinio skrebuko konkursa surengti? Ar atsirastu norinciu dalyvauti?
Atsakyti
Irmut, atsirastų clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2013 07 31, 18:30)
Gal man koki tradicinio skrebuko konkursa surengti? Ar atsirastu norinciu dalyvauti?

Man būtų stipri motyvacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Puski, kaip visad smagu akies krasteliu stebet kaip augat thumbup.gif saunuole, kad pildai PL wub.gif

ei, o tai kuo mano konkurselis netinka? g.gif juk uzduotis ne tokia sunki tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios,

kadangi jau vasara ipusejo ir greit vel mokslo metai, noriu vel i jus kreiptis su pagalba wink.gif Lygiai pries metus irgi jums rasiau, ir atsirado nuostabiu moteru - mamu, kurios atidave savo likucius, nereikalingus daiktelius.

taigi siais metais, vel drystu paprasyti - ivairiu popieriuku, siukslyciu, likuciu, kazkokiu nereikalingu priemoniu, jei turite.

As dirbu Viltyje, Karoliniskese, su labai sunkia negalia turincius suaugusiuosius, mes su jais darome atvirutes, kartais puosiame dezutes. atviruciu pagaminome nemazai, didzioji dalis - buvo skirta dovanoms.
siemet jau reikia papildyti atsargas, gal atsiras, kas vel nores mums padeti smile.gif
turiu ir foto, kad mes dirbam, tik siuo metu kompas mano uzluzes, rasau is kito smile.gif

jei kas nors noresite prisideti prie gero darbo - galite man parasyti asmenine zinute smile.gif

atsiprasau uz off topic smile.gif
Atsakyti