Sveikutes, gal kuri nors galetu man padeti reikia dekoruoti viena knyga, tai yra reikia vieno dekoriuko, papasakociau placiau per AZ. pirkti is parduotuviu tiesiog neapsimoka, nes ten didesni kiekiai nei man reikia
Atleiskit uz sutrukdyma, ir is anksto aciu atsiliepusioms
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2013 07 22, 07:43)
skrebukem visom po
Malonu ziureti kaip darbuojates! As negaliu atsispresti ar man 'atgaivinti' Project Life kuri apleidau sausio men., ar pradeti didyji mini albuma -namu statybos tematika.
Lengviausia man atspausdinti viena nuotraukele ir ja suskrebinti, o kada atsiranda tokie ipareigojantys projektai pabunda manyje tas kapryzingas, uzsispyres vaikas kuriai niekas netinka
Malonu ziureti kaip darbuojates! As negaliu atsispresti ar man 'atgaivinti' Project Life kuri apleidau sausio men., ar pradeti didyji mini albuma -namu statybos tematika.
Lengviausia man atspausdinti viena nuotraukele ir ja suskrebinti, o kada atsiranda tokie ipareigojantys projektai pabunda manyje tas kapryzingas, uzsispyres vaikas kuriai niekas netinka
Aš išvis skrebinima atradau tik paskaičius apie Project life ir taip uzsidegiau,ir dar kiekvienos dienos nuotrauka skrebint pagal mano suvokima ir nora..ir ka tik sausio 2 savaites padariau ir sustojau...db labai patinka artimiesiems atvirukus gaminti...ju nedaug ir padarius,bet kai jau sedu tai derinu valandu valandas....o jau kiek medziagu prisipirkus,kiek isleidus, bet taip smagu...o va apie PL vis galvoju,vis saugaus kokia smulkmenas,iskarpas,bilietus..nors kazin ar atgaivinsiu- per daug laiko praejo ir vos 2 men rasiausi kas kur kada vyko,paskui viskas uzsimirsta.
Pasipasakojau
Oi ne ...
Man PL tai kaip dienoraštis. Šiandien knygyne iškojau pasaulio žemėlapio ... labai prireikė (idėja fix) - sustojau ties 15 savaite. Ale kaip fain ... radau. Mano mergos tuo tarpu nusiaubė knygyna Visos išėjom laimingos.
Jau dabar į pirmąsias savaites žiūrinėdama, jaučiu tokį pasitenkinimą ... jausmų kalnai o ir dukrytės pastoviai ... duok pažiūrėt ... duok pažiūrėt ...
Man PL tai kaip dienoraštis. Šiandien knygyne iškojau pasaulio žemėlapio ... labai prireikė (idėja fix) - sustojau ties 15 savaite. Ale kaip fain ... radau. Mano mergos tuo tarpu nusiaubė knygyna Visos išėjom laimingos.
Jau dabar į pirmąsias savaites žiūrinėdama, jaučiu tokį pasitenkinimą ... jausmų kalnai o ir dukrytės pastoviai ... duok pažiūrėt ... duok pažiūrėt ...
Aš išvis skrebinima atradau tik paskaičius apie Project life ir taip uzsidegiau,ir dar kiekvienos dienos nuotrauka skrebint pagal mano suvokima ir nora..ir ka tik sausio 2 savaites padariau ir sustojau...db labai patinka artimiesiems atvirukus gaminti...ju nedaug ir padarius,bet kai jau sedu tai derinu valandu valandas....o jau kiek medziagu prisipirkus,kiek isleidus, bet taip smagu...o va apie PL vis galvoju,vis saugaus kokia smulkmenas,iskarpas,bilietus..nors kazin ar atgaivinsiu- per daug laiko praejo ir vos 2 men rasiausi kas kur kada vyko,paskui viskas uzsimirsta.
Pasipasakojau
Pasipasakojau
Manau per daug atsikandai gaminti kas savaite, gal reikejo pradeti kas menesi? As irgi uzsirasius si ta, bet man dar pakolkas nuotraukos primena kas vyko. Mac'o iPhoto programa uzfiksuoj ir nuotrauku data, tai tebelieka paziureti inuotraukas ir prisimenu kas vyko.
Aplamai, mazais kas pasiliko ties PL. Amerikieciu forumuose kiek jau temu "Pabodo, igryso, nekenciu to PL" Todel stebiuosi keliom musu labiau istvermingom ir pasiryzusiom skrebukem kurios neapleido PL.
As pagaliau pajudejau ir atspausdinau visas Vasario men. nuotraukas - o tai puse PL darbo! Rodos kad si vakara jau bus atliktas vasario PL.
Butinai reikia padekoti Sanritai kad mane 'prikele is numirusiu' ir dave ikvepimo neapleisti si projekta
Butinai reikia padekoti Sanritai kad mane 'prikele is numirusiu' ir dave ikvepimo neapleisti si projekta
Irma, mintis del namo statybu albumo superine As kazkada irgi planuoju suskrebinti apie statybas, persikraustyma ir naujus namus..bet nesinau kada man tai pavyks, nes kaip visada milijonas ideju minimaliai laiko..
O del PL , tai man labai patinka..tik sunkiausia viska sutalpinti i lapa, nes visada per savaite prifotkinu daug..tai vaiku pasiekimai..tai isvyka, tai gimtadienis..tai sunkiausia sudelioti..o dar dabar kai atsilikau 4 savaitem..nuotrauku kruva..namie spausdinti gaila, kai tiek daug...reik uzsakineti..o tai uztrunka..reik fotoservisui viska suredaguoti, nes kitaip tik 10*15 paprastai atspausdins..o jei nori, kad i tokia foto, tilptu 2 ar kokie 4 kadrai reik viska redaguoti..tas labiausiai atbaido..bet nuo PL nesustabdo..
Man PL kaip iliustruotas dienorastis. labai smagu ji vartyti ir viska prisiminti..
Merginos nepasiduokit ir darykit Prject of your life
O del PL , tai man labai patinka..tik sunkiausia viska sutalpinti i lapa, nes visada per savaite prifotkinu daug..tai vaiku pasiekimai..tai isvyka, tai gimtadienis..tai sunkiausia sudelioti..o dar dabar kai atsilikau 4 savaitem..nuotrauku kruva..namie spausdinti gaila, kai tiek daug...reik uzsakineti..o tai uztrunka..reik fotoservisui viska suredaguoti, nes kitaip tik 10*15 paprastai atspausdins..o jei nori, kad i tokia foto, tilptu 2 ar kokie 4 kadrai reik viska redaguoti..tas labiausiai atbaido..bet nuo PL nesustabdo..
Man PL kaip iliustruotas dienorastis. labai smagu ji vartyti ir viska prisiminti..
Merginos nepasiduokit ir darykit Prject of your life
QUOTE(Eglu @ 2013 07 22, 23:05)
Irma, mintis del namo statybu albumo superine As kazkada irgi planuoju suskrebinti apie statybas, persikraustyma ir naujus namus..bet nesinau kada man tai pavyks, nes kaip visada milijonas ideju minimaliai laiko..
As statybu - buto irengimo albuma padarius. Tik niekur nerodziau, kazkaip pamirsau... Baisiai storas jis gavosi, visko pilnas ir dar iki galo nebaigtas, nes pats remontas dar galutinai nebaigtas...
O PL tai man baisiai patinka. Ir kas jame labiausiai patinka, kad Nojus ji labai megsta vartyt, kai tik darau kiekviena savaite, ji pasidedu atsivertus, tai tuoj randu Noju jau pavarciusi ar vartanti si albuma. Tai man tik dar didesnis stimulas daryti toliau. Seip atsilikt labai netasilieku, daugiausiai 2 sav. Turiu jau visa sistema kaip ka darau: specialiam PL folderi kompe turiu atskirai kiekviena savaite, i kuria sudedu foto atrinktas, tada jas sutvarkau, atspauzdinu, susipjaustau ir suskrebinu. Tik va pats skrebinimas ziuriu mano labai kinta, tai darau paprastai su mazai dekoraciju, tai su daug ir t.t. Cia jau priklauso ar daug laiko ir noro turiu ar nelabai Va man labai patiko Sanritos stilius, kur viskas tvarkinga svaru, nuotrauka per visa imaute, deja man taip neiseina, nes nuotraukas dedu i A4 lapa ir spaudinu, tai nelabai pavyksta atitaikyt, kad butu viskas tiksliai pagal ismatavimus.
Seip aisku projektas jau tampa gyvenimo dalimi, nes visad fotkini fotkini, buna jau net seimyna skundziasi Ir dar neapsisprendziu ar cia geras dalykas ar nelabai, bet darant PL padarau maziau skrebuku, nes is esmes stengiesi visas idomiausias foto sudet i PL, todel veliau nejauciu tokios reikemybes, butinybes skrebint tradicinius LO. Ir apskritai, kol nepadarau praejusios savaites PL, atrodo negaliu daryt nieko kito, PL visad pirmenybe O kaip jum, ar nesumazejo noras daryt tradicinukus, darant PL?
Beja mano PL albumas jau pilnas, reik pirkt antraji. Ir imautes pasibaige, tai dabar tik darausi korteles, kol gausiu nauja albuma ir imautes Taigi metam, darant kiekviena savaite, tikrai reik 2 albumu
Tai tiek apie mano PL, ta proga gal reik eit ji pafotkint, senai rodziau...
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2013 07 22, 18:42)
Jėėėėė kaip fain Laukiu - nesulaukiu
QUOTE(Puskis @ 2013 07 23, 08:35)
Beja mano PL albumas jau pilnas, reik pirkt antraji. Ir imautes pasibaige, tai dabar tik darausi korteles, kol gausiu nauja albuma ir imautes Taigi metam, darant kiekviena savaite, tikrai reik 2 albumu
Aha ir man užsisakiau antrą segtuvą, kortelių ir įmaučių ...
PL visad pirmenybe O kaip jum, ar nesumazejo noras daryt tradicinukus, darant PL?
Man yra taip kad darant PL jauciuosi ipareigota tai testi, o kada jauciuosi ipareigota kurybos srity, aplamai dingsta noras tam projektui. Gamindama PL tikrai isitikinau kad PL ne man Tai bus mano pirmi ir paskutiniai metai su PL. Noras tradicinukam tik isiliepsnojo - gamindama PL svajoju apie koki tradicini galeciau sumesti su sia ar ana PL naudojama nuotrauka. Visi teigia kad PL yra daaaaug paprasciau - rodos tik sumeti nuotraukas bei uzrasus i imautes kisenukus ir gatava. Man PL daug sudetingiau kadangi ir dideli kieki nuotrauku reikia paruosti (o man patinka po 1-2 skrebinti), reikia ir konspektuoti menesio ivykius, dar as atskirus lapus aprasymo idedu tarp menesio dvigubu imauciu - man uztrunka daug ilgiau negu tradicinuka sumesti per vakara.
Ir pagaliau, isitikinau kad PL man per itin paprasta - t.y. primena senu laiku paprastus foto albumus su kisenukais. Man patinka isbandyti ivairius mediumus, bei technika, sukurti labiau meniskus darbelius o PL tai apriboja. Jei atsiras koks didesnis projektas kuri nesugebesiu papasakoti 1-2 nuotraukom, tai butinai gaminsiu mini albumus - kurybiskumui ne bus tiek stabdziu kaip su PL.
Busiu musu skrebukiu PL fene bet tai ne man.
Puski: nesk i sviesa savo namu statybu albuma...reikia ideju pasisemti.[/B]
Jėėėėė kaip fain Laukiu - nesulaukiu
Teks palaukti dar, vakar su MB Scrabble zaidziau vakare - atrode idomesnis budas praleisti vakara negu skrebinti PL
Merginos, o jus per kiek lapu isipleciat su viena savaite? du?ar daugiau? nes as darau ant vieno 30*30 formato lapo, ir man sunkiai sekasi sutilpti..