QUOTE(Eglu @ 2013 07 22, 23:05)
Irma, mintis del namo statybu albumo superine

As kazkada irgi planuoju suskrebinti apie statybas, persikraustyma ir naujus namus..bet nesinau kada man tai pavyks, nes kaip visada milijonas ideju minimaliai laiko..
As statybu - buto irengimo albuma padarius. Tik niekur nerodziau, kazkaip pamirsau... Baisiai storas jis gavosi, visko pilnas ir dar iki galo nebaigtas, nes pats remontas dar galutinai nebaigtas...
O PL tai man baisiai patinka.

Ir kas jame labiausiai patinka, kad Nojus ji labai megsta vartyt, kai tik darau kiekviena savaite, ji pasidedu atsivertus, tai tuoj randu Noju jau pavarciusi ar vartanti si albuma. Tai man tik dar didesnis stimulas daryti toliau. Seip atsilikt labai netasilieku, daugiausiai 2 sav. Turiu jau visa sistema kaip ka darau: specialiam PL folderi kompe turiu atskirai kiekviena savaite, i kuria sudedu foto atrinktas, tada jas sutvarkau, atspauzdinu, susipjaustau ir suskrebinu. Tik va pats skrebinimas ziuriu mano labai kinta, tai darau paprastai su mazai dekoraciju, tai su daug ir t.t. Cia jau priklauso ar daug laiko ir noro turiu ar nelabai

Va man labai patiko Sanritos stilius, kur viskas tvarkinga svaru, nuotrauka per visa imaute, deja man taip neiseina, nes nuotraukas dedu i A4 lapa ir spaudinu, tai nelabai pavyksta atitaikyt, kad butu viskas tiksliai pagal ismatavimus.
Seip aisku projektas jau tampa gyvenimo dalimi, nes visad fotkini fotkini, buna jau net seimyna skundziasi

Ir dar neapsisprendziu ar cia geras dalykas ar nelabai, bet darant PL padarau maziau skrebuku, nes is esmes stengiesi visas idomiausias foto sudet i PL, todel veliau nejauciu tokios reikemybes, butinybes skrebint tradicinius LO. Ir apskritai, kol nepadarau praejusios savaites PL, atrodo negaliu daryt nieko kito, PL visad pirmenybe

O kaip jum, ar nesumazejo noras daryt tradicinukus, darant PL?
Beja mano PL albumas jau pilnas, reik pirkt antraji. Ir imautes pasibaige, tai dabar tik darausi korteles, kol gausiu nauja albuma ir imautes

Taigi metam, darant kiekviena savaite, tikrai reik 2 albumu

Tai tiek apie mano PL, ta proga gal reik eit ji pafotkint, senai rodziau...