Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

as skrebuoju skrebuoju tongue.gif
ir sau ir uzsakymams,, daug ko nenufotkinau dar , daug ko neikeliau. ateis laikas kai atsilaisvinsiu nuo pazadu ir tada jau uzkimsiu tema biggrin.gif

o uzsakytais gaminiais kazkaip nesinori cia makaluotis, yra tamatskira tema ir fb, tai kas nori susiranda ir pasiziuri smile.gif
Atsakyti
su šiais darbeliais juk irgi galima rodytis   (parašiau taip, tarsi pati rodyčiausi   )

beabejo mirksiukas.gif
Bet faktas kad fotografavimas, nuotrauku redagavimas, blogo irasai, bei darbeliu ikelimas i ivairius portalus uztrunka nemazai laiko. Darbingum suletina tai tikrai, o jei dar uzsakymu nemazai ar nemenkas kiekis, manau tai ne prioritetas tada.

Pati daznai pagalvoju kad si dalis skrebinimo taip mane suletina, kad vietoj to galejau dar viena skrebuka pagaminti. Bet juk norisi ir pasidalinti savo darbo vaisiais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 18 liepos 2013 - 13:39
Čia mano mažas mažas darbelis, per nepilną valandą paskubom padarytas močiutei vietoj atviruko
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaste: 19 liepos 2013 - 13:15
astaste jau koks fainas darbelis!!! wub.gif super, toks zaismingas, mielas, trykstantis gera nuotaika!!! Man laaaaabai patiko!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puskis: 19 liepos 2013 - 14:01
100-metu, kaip buvau cia...laikas pradeti cia lankytis dazniau:)

Astate, labai grazi dovana mociutei 4u.gif

Mano paskutinis darbukas "Svajoniu knygele"
user posted image

Daugiau, kaip visada tai cia:)
Atsakyti
Čia mano mažas mažas darbelis, per nepilną valandą paskubom padarytas močiutei vietoj atviruko

labai labai mielas skrebukas wub.gif
Mano paskutinis darbukas "Svajoniu knygele"

pati ideja thumbup.gif ...knygele labai grazi!
Atsakyti
Koks atvirukas močiutei...pasakiškas, mano mano mano stiliaus,skonio - ar kaip ten sakoma bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
mergaites gal galit patart kaip pasidaryt vestuviu atviruka ? Brolio vestuviu proga noriu kazka savo pagaminta iteikti .Gal kokiom nuorodom galit pasidalinti ? 4u.gif
Atsakyti
astaste, labai grazu!!! isivaizduoju kaip patiko maociutei wub.gif
Eglu, pasakiska knygele wub.gif

Yunica, paziurek google kiek pavyzduku daug - tikrai rasi kas tau patiks ir ikveps mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz grazius zodzius 4u.gif
Kuriam toliau:)
user posted image
Daugiau Cia:)tik cia:)
Atsakyti
astaste, tavo mažosios princesės lange tokios žavingos. Darbelis tavo stiliuje ... namukai jau išskirtinis tavo braižas thumbup.gif
Eglu, užrašinė labai simpatiška. Tokia net gal labiau vyriška ...

Aš vejuosi ... lėtai bet judu ax.gif

PL 9 savaitė čia

PL 10 savaitė čia

PL 11 savaitė čia

PL 12 savaitė čia

Atsakyti
skrebukem visom po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Malonu ziureti kaip darbuojates! As negaliu atsispresti ar man 'atgaivinti' Project Life kuri apleidau sausio men., ar pradeti didyji mini albuma -namu statybos tematika.

Lengviausia man atspausdinti viena nuotraukele ir ja suskrebinti, o kada atsiranda tokie ipareigojantys projektai pabunda manyje tas kapryzingas, uzsispyres vaikas kuriai niekas netinka biggrin.gif
Atsakyti