Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

Atsiprašau, kad ne į temą ...

QUOTE(Centime @ 2013 07 10, 22:32)
P ir Jusu gyvenimo budas, ty gyvenimas TEN, daugelio lietuviu svajoniu salyje,tiesiog uzgniauzia kvapa.... rolleyes.gif

Mano griežta nuomonė - visi taip gali ... tik reikia pasiryžti, susikrauti lagaminus ir pirmyn ... baisu ? gyvenimas ten finansiniu atžvilgiu, pigiau ir daug lengviau ... tačiau yra kitų niuansų, kurie išlenda pargyvenus metus, du ... Mano atveju, tai buvo nuostabus nuotykis ir patirtis.
Atsakyti
Aš šį kart ateinu su atviruku ax.gif

user posted image

Daugiau foto ir aprašymas blog'e..
Atsakyti
user posted image
Svieziena...daugiau info bloge.
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2013 07 11, 07:46)
Atsiprašau, kad ne į temą ...
Mano griežta nuomonė - visi taip gali ... tik reikia pasiryžti, susikrauti lagaminus ir pirmyn ... baisu ? gyvenimas ten finansiniu atžvilgiu, pigiau ir daug lengviau ... tačiau yra kitų niuansų, kurie išlenda pargyvenus metus, du ... Mano atveju, tai buvo nuostabus nuotykis ir patirtis.

Tikrai taip...pilnai pritariu. Nereikia net vaziuoti labai toli, uztenka ir cia LT.
O jūs TEN tebegyvenat...tai taps JŪSŲ namams visam laikui...įdomus ir nuostabus potyris. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2013 07 10, 23:06)
Werda, arba tokiu varžtu galima susegti paletę.

Aciu, radau ir as juos, tik kaina neikandama, nes reikia ne vienos tos paletes.bet aciu visoms uz pagalba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werda: 14 liepos 2013 - 16:42
Sveikos 4u.gif
Gal galit pasakyti, kur galima įsigyti skylamušį "inkarą" arba gal iškirstų formelių yra?
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2013 07 14, 17:51)
Sveikos 4u.gif
Gal galit pasakyti, kur galima įsigyti skylamušį "inkarą" arba gal iškirstų formelių yra?

Spalvų namuose yra kirtimo formelė; gal tiks ir tokie papuošimai - ne vienas jūrine tema mirksiukas.gif
Atsakyti
naujas konkursėlis skrebukėms thumbup.gif
kviečiu dalyvauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2013 07 16, 03:26)
naujas konkursėlis skrebukėms  thumbup.gif
kviečiu dalyvauti  mirksiukas.gif

Sveikinu iniciatyva 4u.gif thumbup.gif
As irgi galvojau apie konkursus, bet pagalvojau kad vasara...atostogos, neatsiras dalyvaujanciu. Tikiuosi kad klystu!
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2013 07 16, 16:53)
Sveikinu iniciatyva 4u.gif  thumbup.gif
As irgi galvojau apie konkursus, bet pagalvojau kad vasara...atostogos, neatsiras dalyvaujanciu. Tikiuosi kad klystu!

na ziuresim 4u.gif laiko tarpas ilgas, tai gal atsiras norinciu sudalyvauti, nes merginos musu nesnaudzia, o darbuojasi is peties thumbup.gif tik kad pasirodyti turbut laiko pritruksta g.gif
o as pagaliau irgi po ilgos pertraukos sukurpiau skrebuka blush2.gif jau tiek atviruku pridaryta, o nuotraukos vis gulejo laukdamos savo eiles... bet vakar kazkaip vis tais drugeliais besipuikuojant emiau ir sumeciau tongue.gif nelabai patenkinta rezultatu, bet kai darbo vos 10 min, tai gal ir nieko lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 17 liepos 2013 - 08:01
remini thumbup.gif mielas skrebukas- bloge komentavau jau 4u.gif
nes merginos musu nesnaudzia, o darbuojasi is peties  tik kad pasirodyti turbut laiko pritruksta 

Kad is peties darbuojasi tai pilnai pritariu, bet...Manau kad kita priezastis kodel nepasirodo... dauguma is skrebukiu darbuojasi ne ties skrebuku skirtu seimos albumam, o labiau komerciniam tikslam - vasara juk pakvietimu, sveikinimu, mini albumu ir pan. uzsakymu bumas.
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2013 07 18, 06:57)
remini  thumbup.gif mielas skrebukas- bloge komentavau jau 4u.gif

Kad is peties darbuojasi tai pilnai pritariu, bet...Manau kad kita priezastis kodel nepasirodo... dauguma is skrebukiu darbuojasi ne ties skrebuku skirtu seimos albumam, o labiau komerciniam tikslam - vasara juk pakvietimu, sveikinimu, mini albumu ir pan. uzsakymu bumas.

su šiais darbeliais juk irgi galima rodytis smile.gif (parašiau taip, tarsi pati rodyčiausi doh.gif )
Atsakyti