Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

Tikrai Irma pas tave ten lobynai! O i tokias dezes su naujom priemonem paziurejus, net gera pasidaro. Bet va kas geriausiai kazka isigijus, kad iskart ateina ikvepimas, norisi isbandyt viska, tada darai darai! O dabar va senai nieko naujo nepirkau, tai kazkaip ir retai prisedu...
O is priemoniu tai man geriausia popierius, jo galeciau kalnus turet, nes jo pakarpai, paplesai ir t.t. ir ko daugiau reikia biggrin.gif Trafaretai irgi super dalykas, as ir juos vis perku ir perku, nes su jais tikrai nemazai gali nuveikt.
Atsakyti
Kaip tylu čia unsure.gif

Ateinu su CD dėkliuku:

user posted image

Daugiau foto blog'e.
Atsakyti
user posted image

Nu kad nebutu taip tylu cia, rodausi....ir vel ax.gif Labai ilga pertrauka isgyvenau be skrebo, tai dabar visus kankinsiu savo skrebukais biggrin.gif
bloge placiau...
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2013 07 03, 06:48)
Nu kad nebutu taip tylu cia, rodausi....ir vel ax.gif Labai ilga pertrauka isgyvenau be skrebo, tai dabar visus kankinsiu savo skrebukais  biggrin.gif
bloge placiau...

Pagaliau clap.gif lotuliukas.gif

Labai gražios spalvos wub.gif Lendu arčiau į blogą panagrinėti.
Atsakyti
sveikos,

Reikia vieno aparato siekt tiek kitiems tikslams nei skrebinimas. Nezinau i ka kreiptis del informacijos, pagalvojau apie Jus biggrin.gif
Gal zinote, kur gauti toki aparata, kuris supresuotu kazkoki kieki storu lapu, ir juos butu galima sukti apie savo asi.
Reikia imonei daryti spalvu paletes, ir neisivaizduoju koks aparatas cia butu reikalingas.
Labai dekoju uz pagalba
Atsakyti
werda: apie kzka panasaus kalba eina?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2013 07 09, 17:58)
werda: apie kzka panasaus kalba eina?
user posted image

aha, svarbiausiai kad tos paletes lapai sukiotusi, ir kad galeciau suspausti skirtinga kieki tokiu juosteliu. bukletu storiai skirtingi
Atsakyti
Po poros bemiegiu mano vyro naktu ... pagaliau turiu naujus, visiškai atnaujintus mano darbų publikacijai skirtus namus. Ir ateinu ne tusčiomis, o su PL savaitemis.

PL 5 savaitė čia

PL 6 savaitė čia

PL 7 savaitė čia

PL 8 savaitė čia

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 10 liepos 2013 - 08:33
werda jei kiekis juosteliu mazesnis tai pramusk skyles su skylamusa ar tiksliu Crop-a-Dile 'Big Bite' ir suseg su tokiais vinukais kuriu ausytes uzsilenkia (kancelerinese gal pas jus tokiu?)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2013 07 10, 08:28)
Po poros bemiegiu mano vyro naktu ... pagaliau turiu naujus, visiškai atnaujintus mano darbų publikacijai skirtus namus. Ir ateinu ne tusčiomis, o su PL savaitemis.

Nuostabiai atsinaujino blogas..toks šiuolaikiškas tapo, judesį tarsį įgaves, nestatiskas.. bigsmile.gif
Neatsistebiu jūsų pasiryzimu testi PL, as deja paluzau ties sausiu.... doh.gif cool.gif
P ir Jusu gyvenimo budas, ty gyvenimas TEN, daugelio lietuviu svajoniu salyje,tiesiog uzgniauzia kvapa.... rolleyes.gif
Atsakyti
Werda, arba tokiu varžtu galima susegti paletę.
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2013 07 10, 16:06)
Werda, arba tokiu varžtu galima susegti paletę.

thumbup.gif dar geresnis variantas!
Atsakyti