Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

QUOTE(tishka @ 2013 06 27, 09:12)
Irma, nerealiai faina tavo darbelį pamatyt po TIEK DAUG laiko  thumbup.gif nu toks "irmiškas" gavosi, super  wub.gif

P.S. o balsą tai tavo įsivaizdavau daug griežtesnį. Nieko negaliu padaryt - tu man griežtos moters įspūdį kažkodėl sudarai. Jei būčiau iki šiol tik tavo balso skambesį girdėjus tai galėčiau spėti, kad tavo darbai turėtų būti rožinės spalvos biggrin.gif

Aciu aciu! atsispaudinau nuotraukas sekanciam skrebukui ir mintyse jau delioju kadangi dienos metu neprieinu prie skrebinimo.
o apie tai kas geltonai parasyta tai vos nenuvirtau lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
turiu as ir griezta balsa bet taikau tik vaikam kada neklauso ir pamise laksto po namus {kaip ir dabar daro}. Idomu isgirsti kaip kiti mane isivaizduoja kadangi jei tureciau speti, manau buciau galvojus kad kiti sakys jog isivaizdavo mane labiau linksmesne ir 'upbeat'.
Atsakyti
QUOTE(tishka @ 2013 06 27, 16:12)
P.S. o balsą tai tavo įsivaizdavau daug griežtesnį. Nieko negaliu padaryt - tu man griežtos moters įspūdį kažkodėl sudarai. Jei būčiau iki šiol tik tavo balso skambesį girdėjus tai galėčiau spėti, kad tavo darbai turėtų būti rožinės spalvos biggrin.gif

sutinku visu 100% drinks_cheers.gif

ir labai gera vel po pertraukos matyti tavo darbelius wub.gif kaip visada labai taikliai parinktos detales wub.gif
Atsakyti
user posted image

PL 4 savaitė čia

Papildyta:

user posted image

Ir dar vienas per skrebukių susitikimą padarytas darbelis čia
Atsakyti
user posted image

Smagu kad dar mane cia kas prisimena po tokios ilgos pertraukos 4u.gif
Tai bandau tapti darbinga ir paskrebinti dazniau, juk labai daug laiko praradau neskrebindama.

Labai geros emocijos mane aplanke konspektuojant musu jauniausio, nemirtingojo Adomuko isminties perliukus. Niekad nepagalvojau kad uzmirsiu, bet skaitydama popieriuku uzrasus nustebau kiek jau pamirsau.

Daugiau nuotrauku ir aprasymas bloge.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 28 birželio 2013 - 17:24
Sveikos gyvos, nedrasiai beldžiuosi į jūsų namučius 4u.gif kažkada domėjausi, bet paskui laiko pritrūko ir viską užmečiau. Liko vienas suplanuotas ir nepadarytas darbelis blush2.gif
Tai norėčiau dabar jūsų pagalbos. Noriu albumo viršelį skrebint, bet esu pasimetusi ir nežinau nuo ko pradėt doh.gif kaip jūs pradedat skrebinimą? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2013 06 28, 15:38)
Sveikos gyvos, nedrasiai beldžiuosi į jūsų namučius  4u.gif kažkada domėjausi, bet paskui laiko pritrūko ir viską užmečiau. Liko vienas suplanuotas ir nepadarytas darbelis  blush2.gif 
Tai norėčiau dabar jūsų pagalbos. Noriu albumo viršelį skrebint, bet esu pasimetusi ir nežinau nuo ko pradėt  doh.gif kaip jūs pradedat skrebinimą?  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

sveika 4u.gif jei pradedi tai pradek su konkreciais pavyzdziais mirksiukas.gif . Butent kokia proga mini albumas??, jei naujagymio tai paGooglink 'Baby mini album". Internete juk tiek daug pavyzdziu. As pradedu nuo stangraus kartono kuri apdengiu audiniu ar ranku darbo popierumi. Surisi albuma arba ziedeliais arba juostelem. Nemeginsi, neismoksi. Reikia daug prisvilinti pradzioj kad kokybiskai gamintum, o aplamai nuo mini albumu manau nelengva pradeti - per daug atsikandi jei tik pradedi skrebinti. Nuo atviruku butu kuo lengviau...
Atsakyti
Irma, prisidedu prie pagyrų tavo darbo kambariui wub.gif Vakar su malonumu peržiūrėjau video ir išnaršiau nuotraukų detales. Nors kambarys ne mano, tačiau jis padėjo prisikviesti man mūzą, kurią (kaip nekeista) po didžiojo skrebukių susitikimo buvau pametusi... Vėl pradedu jausti ilgesį savo popieriukams po mėnesio pertraukos.

Atiduodu duoklę - pristatau savo darbelius, gamintus susitikimo metu: skrebuką ir mini albumą.

user posted image

user posted image

Daugiau blog'e.
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2013 06 29, 04:06)
sveika  4u.gif jei pradedi tai pradek su konkreciais pavyzdziais  mirksiukas.gif . Butent kokia proga mini albumas??, jei naujagymio tai paGooglink 'Baby mini album". Internete juk tiek daug pavyzdziu. As pradedu nuo stangraus kartono kuri apdengiu audiniu ar ranku darbo popierumi. Surisi albuma arba ziedeliais arba juostelem. Nemeginsi, neismoksi. Reikia daug prisvilinti pradzioj kad kokybiskai gamintum, o aplamai nuo mini albumu manau nelengva pradeti - per daug atsikandi jei tik pradedi skrebinti. Nuo atviruku butu kuo lengviau...

Tai va peržiūrėjau tamstos blogą mirksiukas.gif nerealių darbelių turi wub.gif
Dėl darbelių pradžios doh.gif esu pasidariusi mažosios pupos 1 metų albumą ir dabar noriu jo viršelį apipavidalint. Jis jau su drobe ir ant kartono. Tik va bijau perkraut ir padaryt be ryšio kažką... doh.gif
Reiks pasinaudot tavo patarimu pasigooglint ir pamėgint pradžiai kokias atvirukes pasidaryt ax.gif
Atsakyti
Irma, prisidedu prie pagyrų tavo darbo kambariui  Vakar su malonumu peržiūrėjau video ir išnaršiau nuotraukų detales. Nors kambarys ne mano, tačiau jis padėjo prisikviesti man mūzą, kurią (kaip nekeista) po didžiojo skrebukių susitikimo buvau pametusi... Vėl pradedu jausti ilgesį savo popieriukams po mėnesio pertraukos.

Atiduodu duoklę - pristatau savo darbelius, gamintus susitikimo metu: skrebuką ir mini albumą.

Pakomentavau bloge 4u.gif
smagu kad ir kitiem mano kambariukas jaukus, o dar kad ir prisidejo prie tamstos muzos pabudimo tai isvis gera cool.gif
Tai va peržiūrėjau tamstos blogą  nerealių darbelių turi 
Dėl darbelių pradžios  esu pasidariusi mažosios pupos 1 metų albumą ir dabar noriu jo viršelį apipavidalint. Jis jau su drobe ir ant kartono. Tik va bijau perkraut ir padaryt be ryšio kažką... 

Aciuks 4u.gif
Tai krauk ant virselio ir deliok kaip patinka, juk kol nepriklijuota zalos nepadaryta virseliui.
Atsakyti
Mano paskutinis apsiprekinimas...manija traferetams. Juos skaitau kaip ir nesuvartojamus 'irankius' kuriu pagalba pati sugebu pasigaminti ivairaus dizaino bei atspalviu rastuotus popierius. Gal del to ne taip blogai jauciuosi del islaidu ax.gif

Foto bloge...
Kas jus dabar labiausiai vilioja is skrebinimo produkcijos?
Atsakyti
Sveiki! Bandau nepastebimai grizti i foruma.

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2013 06 30, 04:02)
Kas jus dabar labiausiai vilioja is skrebinimo produkcijos?

Kadangi niekados nesigyriau ir greiciausiai niekados nepasigirsiu ivairiausiu skrebo priemoniu gausa, tad savaime suprantama, kad man dar labai daug liko neisciupineta, nepabandyta. Todel nuomones kas mane labiausiai traukia is skrebinimo produkcijos nera. Aisku, noretusi viska pabandyt: ivairiausius skylamusius, antspaudus, purskiamus dazus, kirtimo masinele, mediumus, niekados nesu bandes embossinimo... Ketinu ir tikiu, kad tikrai dar daug visko pabandysiu, kol po truputi susikaups mano skrebo priemoniu asortimentas. smile.gif

Juolab kad manyje kovoja dvi skirtingo stiliaus priespriesos. Labai zaviuosi Art Journalingu, Mixed Media kuriniais, ivairiais paveikslais ir pan. Bet taip pat mane zavi ir tas kruopstus 'Clean and Simple' stilius. Tad ir priemones tokiu ivairiu darbu turetu buti skirtingos. g.gif

P.S. Irma, jusu balsa as isivaizdavau irgi kiek kitoki, galbut toki labiau zemesni. Ir jusu skrebo kambarys ir pats namas, tai... mega_shok.gif OhoHoho! Tikra pilis! O pats kambarys... Nepakartojamas, tikra svajone. Ir taipogi labai ikvepiantis kurti! smile.gif

Atsakyti
P.S. Irma, jusu balsa as isivaizdavau irgi kiek kitoki, galbut toki labiau zemesni. Ir jusu skrebo kambarys ir pats namas, tai...   OhoHoho! Tikra pilis! O pats kambarys... Nepakartojamas, tikra svajone. Ir taipogi labai ikvepiantis kurti!

Uff doh.gif ....tikrai labai seniai cia lankeisi kadangi uzmirsai ax.gif
Dazniau cia pabendrausi prisiminsi wink.gif
Aciu uz komplimentus 4u.gif Skrebinimo lobyna nesurinkau per keleta dienu, juk skrebinu nuo 2004m. Pamatysi, laikui begant susikaupsi visko ko reikia.
Juolab kad manyje kovoja dvi skirtingo stiliaus priespriesos.

Manyje jos iki siol kovoja smile.gif bet apsipratau ta mintimi kad gal ir gerai neprisiplakti prie butent vieno stiliaus o skrebinti pagal nuotaika wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 30 birželio 2013 - 22:09