O tu tai šaunuolė. Tiesa, labai buvo keista išgirst tavo balsą, nes visai kitaip aš jį įsivaizdavau. Bet dabar jau jaučiuosi dar artimiau susipažinus su tavim Gražus kambariukas Aš jau nekantrauju tavo apipavidalintą langelį pamatyti
Dekui
Tik man idomu jau kelinta karta pamineta tu kas mate video kad balsas visai kitoks negu isivaizdavo....tai koki isivaizdavot? QUOTE
Irma, paskutiniu metu nesugebu sukelti į internetinę erdvę nuotraukų, nes pradėjau labai daug skrebukų vienu metu daryti. Čia gal pas mane perbėgo dimming mūza, nesuprantu, bet vis norisi daryti daryti... Šokinėju pirmyn atgal, o prie kompo tai prišoku arba jau savo darbinių pareigų vykdyt, arba tvarkyt nuotraukas, kurias noriu atsispausdinti...
musu visu skrebinimo eiga skirtinga...Man pavyz., yra malonumas kada pabaigiu skrebuka (kaip ir dabar - turiu jau nauja
) ji nufotografuoti, dar apziurineti detales dienai ar keliom, ikelus pasidalinti su kitais bendraminciais ir susilaukti kitu nuomones....tuo laiku susitvarkyti skrebinimo kambari ir finale imesti skrebuka i imaute. Tas ritualas tai lyg atsisveikinimas su siuo darbeliu ir pasiruosimas naujom nuotraukom, naujom mintim, naujo momento iamzinimui...visa atsiduodu naujam projektui tad palikti kruva skrebuku nenufotografuotu man jaustusi nasta - kaip sakoma lyg galai dar neuzristi.