Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

vasara daro savo - dabar beveik visa diena praleidziame kieme, tai kompas p[as mane sekundei tik pribegt...

taip ir turetu buti!
viską konspektavau, rašiau, nuotraukas dariau labai atsakingai. Iškart dėjau į papkutę ir kai užrašai po nosim ... dabar labai malonu viską prisimint

'respect' tau! as prarandu azarta Project Life'ui, ir tai juk as neskrebinu PL kas savaite kaip jus o tik kas menesi. Tai kada pasirodysi?
Atsakyti
user posted image

Sukurtas per skrebukių susitikimą, oficialiai nepublikuotas bigsmile.gif čia
Atsakyti

user posted image

PL 3 savaitė čia
Atsakyti
Sanrita, be galo grazus skrebukas smile.gif Labai patiko.. O as sekmingai neskrebinu, nezinau kada grisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2013 06 24, 18:18)
Sanrita, be galo grazus skrebukas smile.gif Labai patiko.. O as sekmingai neskrebinu, nezinau kada grisiu smile.gif

Kas per nuotaikos ? Mūza pabėgo ?
Atsakyti
Sanrita, kokia tu saunuole! labai graziai darbuojies wub.gif
o man paskutiniu metu visai skrebukai nesilipdo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2013 06 24, 21:21)
Kas per nuotaikos ? Mūza pabėgo ?

viskas pabego lotuliukas.gif
Atsakyti
Sanrita, fainuoliški skrebučiai thumbup.gif Kažkodėl tavo siluetas palinkęs prie kirtimo mašinėlės man vis akyse stovi biggrin.gif

Irma, paskutiniu metu nesugebu sukelti į internetinę erdvę nuotraukų, nes pradėjau labai daug skrebukų vienu metu daryti. Čia gal pas mane perbėgo dimming mūza, nesuprantu, bet vis norisi daryti daryti... Šokinėju pirmyn atgal, o prie kompo tai prišoku arba jau savo darbinių pareigų vykdyt, arba tvarkyt nuotraukas, kurias noriu atsispausdinti...
O tu tai šaunuolė. Tiesa, labai buvo keista išgirst tavo balsą, nes visai kitaip aš jį įsivaizdavau. Bet dabar jau jaučiuosi dar artimiau susipažinus su tavim biggrin.gif Gražus kambariukas thumbup.gif Aš jau nekantrauju tavo apipavidalintą langelį pamatyti smile.gif

dimming, kas tas "viskas" pabėgo? gal kartais netyčia rasiu bevaikščiodama kaimyniniais rajonais - sugrąžinsiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2013 06 25, 07:40)
viskas pabego lotuliukas.gif

Ot neneudėlė mūza ... Bet jau taip būna su tais menininkais lotuliukas.gif
Nieko ... pašaukimas ir talantas niekur nedingsta ...
Papildyta:
QUOTE(tishka @ 2013 06 25, 08:31)
Sanrita, fainuoliški skrebučiai  thumbup.gif Kažkodėl tavo siluetas palinkęs prie kirtimo mašinėlės man vis akyse stovi  biggrin.gif

Man tas aparatas dabar po kaire ... ant darbo stalo ... fainuolis thumbup.gif tik va nedaug kortelių ... bet kaip lengva ir paprasta naudot thumbup.gif
Gerai kai buvo kur pasibandyt thumbup.gif
Atsakyti
O tu tai šaunuolė. Tiesa, labai buvo keista išgirst tavo balsą, nes visai kitaip aš jį įsivaizdavau. Bet dabar jau jaučiuosi dar artimiau susipažinus su tavim  Gražus kambariukas  Aš jau nekantrauju tavo apipavidalintą langelį pamatyti

Dekui hi.gif Tik man idomu ax.gif jau kelinta karta pamineta tu kas mate video kad balsas visai kitoks negu isivaizdavo....tai koki isivaizdavot? g.gif
Irma, paskutiniu metu nesugebu sukelti į internetinę erdvę nuotraukų, nes pradėjau labai daug skrebukų vienu metu daryti. Čia gal pas mane perbėgo dimming mūza, nesuprantu, bet vis norisi daryti daryti... Šokinėju pirmyn atgal, o prie kompo tai prišoku arba jau savo darbinių pareigų vykdyt, arba tvarkyt nuotraukas, kurias noriu atsispausdinti...

musu visu skrebinimo eiga skirtinga...Man pavyz., yra malonumas kada pabaigiu skrebuka (kaip ir dabar - turiu jau nauja bigsmile.gif ) ji nufotografuoti, dar apziurineti detales dienai ar keliom, ikelus pasidalinti su kitais bendraminciais ir susilaukti kitu nuomones....tuo laiku susitvarkyti skrebinimo kambari ir finale imesti skrebuka i imaute. Tas ritualas tai lyg atsisveikinimas su siuo darbeliu ir pasiruosimas naujom nuotraukom, naujom mintim, naujo momento iamzinimui...visa atsiduodu naujam projektui tad palikti kruva skrebuku nenufotografuotu man jaustusi nasta - kaip sakoma lyg galai dar neuzristi.
Atsakyti
user posted image
Pagaliau po ilgos pertraukos neskrebinimo vel susipazinu su savo muza; Susimete labai greitai kadangi dariau CSI konkursui, tai kada man buna apribojamas priemoniu pasirinkimas tada zaibisku greiciu susidelioja thumbup.gif

...daugiau blogo irase...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 26 birželio 2013 - 07:34
Irma, nerealiai faina tavo darbelį pamatyt po TIEK DAUG laiko thumbup.gif nu toks "irmiškas" gavosi, super wub.gif

P.S. o balsą tai tavo įsivaizdavau daug griežtesnį. Nieko negaliu padaryt - tu man griežtos moters įspūdį kažkodėl sudarai. Jei būčiau iki šiol tik tavo balso skambesį girdėjus tai galėčiau spėti, kad tavo darbai turėtų būti rožinės spalvos biggrin.gif
Atsakyti