Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

Labas rytas (labai ankstyvas smile.gif) Pas mane nemiga...

Tad ilindau pasirodyti su paskutiniais, biskuti netradiciniais darbeliais....

cia
Atsakyti
ku ku!....si tema visiskai merdi g.gif priezastis vasara nebeskrebiname ar tiesiog SM skrebukes nebendrauja daugiau?
Atsakyti
As asmeniskai tai prie kompo tik trumpam prisedu pastaruoju metu, aisku ir darbeliu apmazejo, bet dar padarau padarau. PL tvarkingai vygdau smile.gif O kaip tau Irma su jo gamyba?
Atsakyti
Spėju, kad čia greičiausiai šilti orai ir prasidėjęs atostogų sezonas kaltas... Nors aš pati tai šiaip apsileidau su pasirodymu (turiu du nerodytus LO, laukiančius, kol susimesiu viską į internetinę erdvę)... O darbuotis tai darbuojuosi, užsikroviau "dideliais projektais", kad jau toks įkvėpimas pagavęs. Užgriūsiu tikrai dar su savo kūriniais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2013 06 20, 00:33)
As asmeniskai tai prie kompo tik trumpam prisedu pastaruoju metu, aisku ir darbeliu apmazejo, bet dar padarau padarau. PL tvarkingai vygdau smile.gif O kaip tau Irma su jo gamyba?

Mano 'Project Life' tapo "Project No Life" biggrin.gif ...sustojau ties Sausio men. kadangi pastaraji pusmeti musu seimynos gyvenime nemenki pokyciai, tai ne tas galvoj buvo wink.gif
Bet bet...turiu ka parodyti bigsmile.gif
Pagaliau isikuriau naujame skrebo kambaryje!, ir ta proga netgi pagaminau rankdarbiu kambario 'video tour' - mano pirmas video, tai bent man issukis buvo!
Turiu dar paruosti ir ikelti i bloga bet neuzilgo....

tishka Puski; Kaip jus sugebate laikyti skrebukus nerodytus? (nebent pernelyg asmeniski)...as iskarto pagaminus nufotkinu ir tada ramia galva uzmirstu ir kibu i sekanti projekta.
Atsakyti
Aš irgi dirbu ... Patingėjau mėnesį ir vėl iki nakties ties PL sėdžiu. Vakar nuotraukas internetu užsisakiau. Jau iki šių dienų doh.gif Vakar 8 savatę pabaigiau ax.gif blush2.gif Greit įkelsiu .....
Atsakyti
Buna kad norisi greit viska parodyt, bet dazniau buna taip, kad kai pabaigiu daryt atskelia vaikas ir tada viskas nuplaukia, o kai nuplaukia tai ir pasimirsta, tada jau laukiu kol prisikaupia kruva ir viska fotkinu, o paskui dar tas tvarkymas foto...
Sanrita ir kaip tu atsimeni kas buvo taip senai? as jei paveluoju 1-2 sav padaryt, tai vos sugebu kazka parasyt kas vyko... tikrai prastai man jau su atmintim
Atsakyti
trauma man girdeti savo balso irasa, betgi perlipau save ir pirma karta nufilmavau savo randarbiu kambario video.
Kvieciu i svecius...
Atsakyti

Irma, super kambarys! smagu buvo isgirst ir balsa smile.gif
as tai po truputi darbuojuos ax.gif tik nespeju visur pasidoryti doh.gif vasara daro savo - dabar beveik visa diena praleidziame kieme, tai kompas p[as mane sekundei tik pribegt... bet visad pasiziuriu kas naujo cia 4u.gif

grazios dieos visoms! neperkaiskit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2013 06 21, 06:40)
Sanrita ir kaip tu atsimeni kas buvo taip senai? as jei paveluoju 1-2 sav padaryt, tai vos sugebu kazka parasyt kas vyko... tikrai prastai man jau su atmintim

Matai, žinojau kad taip bus.... viską konspektavau, rašiau, nuotraukas dariau labai atsakingai. Iškart dėjau į papkutę ir kai užrašai po nosim ... dabar labai malonu viską prisimint smile.gif
Atsakyti
Irma, user posted image
PASAKA user posted image
Kaip norėčiau tam kambaryje imti ir gyventi.... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2013 06 21, 15:41)
Irma, user posted image
PASAKA user posted image
Kaip norėčiau tam kambaryje imti ir gyventi.... user posted image

aciu aciu! as irgi ten noreciau gyventi, bet daznai man primena kad turiu kazkokias atsakomybes seimai - isivaizduoji kad jie reikalauja vakarienes ir svariu rubu rolleyes.gif
Atsakyti