Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

QUOTE(Puskis @ 2013 05 13, 16:23)

Oi as tai turiu visko prigaminus, bet tik siandien sugebejau nufotkint. Tai po truputi viska sukelsiu. Visu pirma skrebukas smile.gif

Oi as tai turiu visko prigaminus, bet tik siandien sugebejau nufotkint. Tai po truputi viska sukelsiu. Visu pirma skrebukas smile.gif

Nusimato graži savaitė bigsmile.gif Reikia daug kavos prisiruošti hihihi.gif
Atsakyti
Labai vėluodama, tačiau skubu pasivyti ir pristatau savo Project Lije titulinis, 1 savaitė, 2 savaitė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 15 gegužės 2013 - 15:04
Sanrita, žinai, su tokiais žieminiais vaizdais visai neatrodo, kad kur nors vėluotum biggrin.gif thumbup.gif
Puski, labai geras spalvų derinukas wub.gif
Poisson'e, ot smagu žiūrėt, kaip didėja tavo kūrinių gausa mirksiukas.gif patinka man, kaip sugebi daug nuotraukų sutalpint į vieną skrebuką thumbup.gif

Aš tai seniai jau čia ką besirodžiau, tai pagalvojau, kad atėjo laikas pasitaisyti ax.gif

user posted image

Daugiau čia.
Atsakyti
Sveikos smile.gif nezinau ar cia pataikiau smile.gif bet norejau jusu paklausti gal zinote kur galeciau gauti stai toki nesciosios trafareta? Aciu uz info wink.gif http://www.google.co...s...tml;400;304
Atsakyti
QUOTE(Matrioske @ 2013 05 24, 09:48)

Sveikos smile.gif nezinau ar cia pataikiau smile.gif bet norejau jusu paklausti gal zinote kur galeciau gauti stai toki nesciosios trafareta? Aciu uz info wink.gif http://www.google.co...s...tml;400;304

Prasom smile.gif http://www.spalvunam...cy-stencil.html
Atsakyti
Sveikos,

pasirodau, kad gyva mirksiukas.gif

user posted image

daugiau - bloge
Atsakyti
seniai cia lankiausi ax.gif bet bent prisistatysiu kad skrebo dar visiskai neapleidau...pakolkas tik irengiame mano nauja rankdarbiu kambari - progresas(!)
skrebo kambarys
Atsakyti
Ziurbuti pakomentavau tavo originaluji skrebuka smile.gif

Irma kaip smagu, kad vel pasirodai, darbo kambario irengimo pradzia jau labai grazi smile.gif sviestuvas man laaabai patiko thumbup.gif

O as per didiji LT skrebukiu susitikima prisigaminau sau rekordiskai daug skrebuku(net 6!!), tad kas nemate pasirodau, kad cia daug neuzkimsus temos imetu viena, o kam idomu pasiziureti daugiau kvieciu uzsukti i mano bloga smile.gif
user posted image
Atsakyti
smile.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

ikeliu ir as paskutini, turiu dar kelis bloge is susitikimo, tai visus norincius pasmalsauti kvieciu i svecius ir primenu adresa www.aderavi.blogspot.com, nes jau matyt ir primirsot, seniai besirodziau mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas naudojatės popieriaus pjaustyklėmis?
Man karts nuo karto tenka karpyti vienodas korteles, gal 5х7cm, tai su žirklėmis ir liniuotėmis žiauriai privargstu ir gadinu daug popieriaus, kol gražiai iškarpau biggrin.gif
Giljotina man šiek tiek per brangi, o kažin kaip su trimeriu - ar geras daiktas? Vis dairaus ir galvoju, gal visai palengvintų darbelį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Toast @ 2013 05 31, 12:34)

Man karts nuo karto tenka karpyti vienodas korteles, gal 5х7cm, tai su žirklėmis ir liniuotėmis žiauriai privargstu ir gadinu daug popieriaus, kol gražiai iškarpau  biggrin.gif
Giljotina man šiek tiek per brangi, o kažin kaip su trimeriu - ar geras daiktas? Vis dairaus ir galvoju, gal visai palengvintų darbelį  g.gif

Man karts nuo karto tenka karpyti vienodas korteles, gal 5х7cm, tai su žirklėmis ir liniuotėmis žiauriai privargstu ir gadinu daug popieriaus, kol gražiai iškarpau  biggrin.gif
Giljotina man šiek tiek per brangi, o kažin kaip su trimeriu - ar geras daiktas? Vis dairaus ir galvoju, gal visai palengvintų darbelį  g.gif

pjaustykle tikrai geras ir nepakeiciama daiktas pjaustant popieriuka. tik jei po viena kortele pjaustysi, tai daug laiko sugaisi, o jei norisi kelias vienu metu, tai puikiai tinka tam giljotina. paieskojus galima rasti uz puikia kaina giljotina ir pjaustykle viename, as tokia kai nusipirkau tai be jos darbuose ne krust smile.gif
Atsakyti