Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

Geriausia naudoti dvipuses lipnias juosteles. Yra ir Senukuose, bet jos gana plačios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Toast @ 2013 05 06, 13:05)
Gal kas galite patarti, kokius klijus naudoti? Gaminu kvietimus, ant storesnio popieriaus klijuoju plonesnį popierių su tekstu, bet džiūvant susibanguoja  verysad.gif Naudoju PVA klijus, anksčiau bandžiau su pieštukiniais klijais, bet tie visai nelaiko... Ar čia bėda pačiuose PVA klijuose, ar tiesiog lapas per plonas?  unsure.gif

PVA klijai visad subanguoja plona popieriu. naudok dvipuse lipnia juostele arba sausus kokybiskus piestukinius klijus, tik ne is pigiuju, nes papigiukai klijai dazniausiai atkimba ir nelaiko, as naudoju PRITT piestukinius klijus, tad su jais niekad nesu turejus problemu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypseniki: 06 gegužės 2013 - 15:15
Ačiū labai visoms, mėginsim ieškoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Toast @ 2013 05 06, 14:34)
Ačiū labai visoms, mėginsim ieškoti wink.gif

Geriausia vieta ieškoti dvipusės lipnios juostos- kanceliarinių prekių skyreliai mirksiukas.gif ar parduotuvės
Atsakyti
Mano naujausi puslapiai krikštynų tematika:

user posted image user posted image

user posted image user posted image

Didesnės nuotraukos blog'e
Atsakyti
O mergaitės, jūs nenaudojat juosteliniu kliju, juk su jais paprasta ir laiko puikiai, ka ir tos pacios pritt firmos? ax.gif
Atsakyti
Naujas mano darbelis, su kuriuo dalyvauju konkurse.

user posted image

Didesnė nuotrauka blog'e
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2013 05 07, 14:23)
Naujas mano darbelis, su kuriuo dalyvauju konkurse.

Didesnė nuotrauka blog'e

thumbup.gif labai patiko
Atsakyti
Aš vis dar su atvirukais. skrebukų kol kas apskritas nulis
user posted image
Atsakyti
Labas, merginos! žinau, kad ne į temą, bet nežinau, kur daugiau teirautis... ax.gif Gal kuri Kaune ar Vilniuj galėtumėte už kažkiek tai pinigėlių man išmušti drugelių formas ir kokius nors apskritimukus? Ruošiuos krikštynoms, norisi gražiai papuošti, o tik dėl tiek pirkti skylamušius ir kirtimo formas brangoka...
Atsakyti
Kur visos su skrebukais pradingusios? A?

Mano nauji darbeliai:

user posted image

user posted image

Didesnės nuotraukos blog'e.
Atsakyti
Oi as tai turiu visko prigaminus, bet tik siandien sugebejau nufotkint. Tai po truputi viska sukelsiu. Visu pirma skrebukas smile.gif

user posted image

daugiau cia 4u.gif
Atsakyti