Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

Laba,

Pas mane daugiau medinuku, tai silikoniniams pasirinkau si buda 4u.gif

http://www.youtube.c...feature=related

P.S. koki rasala stampukams patartumet naudoti "antspauduojant" seimos albuma? Turiu Tsukinedo Brilliance Archival, StazOn,
Ranger Archival, VersaMagic, Distress Ink tik nelabai zinau kuri kokiu atveju naudot. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 07 lapkričio 2012 - 10:33
http://scrapping.lt/ perskaiciau, kad patvariausi butu StazOn rasalai, bet problemyte, kad noreciau naudoti ne visai lygu, grubleta popieriu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 11 07, 12:14)
http://scrapping.lt/ perskaiciau, kad patvariausi butu StazOn rasalai, bet problemyte, kad noreciau naudoti ne visai lygu, grubleta popieriu.  g.gif

man rodos, bet koks rašalas nebus gerai, jei antspauduosi ant grublėto popieriaus...vistik geriau antspaudukai užsideda ant lygaus paviršiaus. O dėl saugumo, tai aš nelabai kreipiu dėmesį, kokį rašalą naudot - tiesiog renkuosi pagal popierių, reikiamą spalvą ar norimą išgaut efektą.
Atsakyti
Mielosios, isiverziu i jusu namucius su prasymu-pasiulymu.

Labdaros ir paramos fondas "Mamu unija" lapkricio 23-25 dienomis dalyvaus Litexpo parodoje "Vaiku salis". Cia mes prekiausime savo atvirukais, o gautos lesos bus skirtos veziu sergantiems vaikuciams.

Sumaneme priminti zmonems apie malonuma ranka rasyti atvirukus ir juos netgi patiems kurti. Norime sia akcija aprengti tuo senu graziu prisiminimu rubu - kai per visas sventes siusdavome vieni kitiems atvirukus...

Norime surengti atviruku gamybos "dirbtuveles". Taciau tam reikia ir gebanciu, ir norinciu padeti. Ar atsirastu tokiu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2012 11 07, 13:16)
man rodos, bet koks rašalas nebus gerai, jei antspauduosi ant grublėto popieriaus...vistik geriau antspaudukai užsideda ant lygaus paviršiaus. O dėl saugumo, tai aš nelabai kreipiu dėmesį, kokį rašalą naudot - tiesiog renkuosi pagal popierių, reikiamą spalvą ar norimą išgaut efektą.

Bet dauguma rasaliuku vandens pagrindu ir jei netycia suslaptu... Popierius strukturinis, nera labai jau nelygus, bet vis tiek. ax.gif Aciu uz atsakyma, gal dar kas pagelbetu? 4u.gif
Atsakyti
Pas mane daugiau medinuku, tai silikoniniams pasirinkau si buda 

http://www.youtube.c...feature=related

Pas sia irgi tas pats: skaidrus antspaudukai ant skaidraus pagrindo nelabai ka iziuresi kada reikes pasirinkti tinkama antspauda ypac jei rastas smulkus schmoll.gif

Bet dauguma rasaliuku vandens pagrindu ir jei netycia suslaptu...
keista priezastis ax.gif ....jei suslaptu tai net tik rasalas bet ir visos kitos detales susigadintu nuo dregmes.
Siaip StazOn rasalas tinkamas ne popieriui o stampavimui ant plastikos, akriliniu dazu pavirsiaus, metalo, stiklo, ir pan.
Atsakyti
Mielos skrebukes,

Kvieciu Jus i svecius, i savo naujus virtualius namus

Tuo pat, noreciau uzvesti nauja rubrika: "Patarliu issukiai". Placiau apie tai aprasiau naujame bloge Proverb Prompts puslapyje, bet cia pateiksiu konspekta.

Issukiai bus vedami tokia tvarka:
*Kas antra ir ketvirta men. ketvirtadieni istrauksiu viena patarles lapeli is dezutes. Jums issukis interpretuoti bele kaip: tradiciniu skrebuku arba meninio dienorascio irasu 'Art journaling'. Nebutina sutikti su patarles 'isminties perliukais'...perziurejus patarles lapelius atradau kelis kurie priesina mano nuomone.
*Nebus terminu, nebus balsavimu ar skelbiamos nugaletojos....tiesiog atpildas bus kad turesite dar viena prasminga skrebuka kurio nebutu buve be pateikto issukio.
*Mano pacios formatas siu patarliu igyvendimui, bus 9x12" coliu atskiri lapai kurie projekto finale bus surisami spirale i knyga. Tai bus mano vertybiu/isitikinimu/tikslu irasai.
*Siam issukiui sukuriau atskira Flicker galerijos Grupe, skatinu prisijungti.
Jei bus neaisku kaip prisijungti prie flickr ar kaip prisijungus ikelti savo skrebukus i sios grupes galerija, prasau rasykite i az.
Taip pat jei flickr netinka, visad galite pakomentuoti mano bloge, palikdami nuoroda i savo darbeli.

Pirmas Proverb Prompt issukis yra: "More than enough is too much."....jei bandysiu isversti i lietuviu k. tai gausis panasu i: "Daugiau negu pakanka yra per daug."

Tikiuosi atsiras norinciu dalyvauti, o jei ne tai bent as atsiduosiu siam projektui. Reikejo man kazko griebtis kad muza manes amzinai nepaliktu, kadangi as pradejau isivaizduoti gyvenima be skrebo, ir man labai baisu pasidare unsure.gif

O cia mano interpretacija pirmo 'Proverb Prompt' patarliu issukio:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 08 lapkričio 2012 - 08:20
Irma, oi tu ir darbininkėlė thumbup.gif
Tiesą pasakius kažkurią čia dieną aš galvojau apie buvusį tavo blogą - mąsčiau, kad greičiausiai aš per žiopla jam, kad man taip sudėtinga būna kokią nors įrašų istoriją ten pasivartyti... Ir žiūrėk tu man - va jau viskas ir naujuose namučiuose, super, man labai patiko visas svetainės išdėstymas - net ir tokiems žiopliams kaip aš viskas ten kaip 2x2 biggrin.gif
Labai įdomi tavo nauja rubrika - atverianti tikrai plačias erdves interpretacijoms, linkiu, kad sulauktų daug sekėjų ir pati labai tikiuosi prie jos prisijungti wink.gif
O skrebukas taip pat NEREALUS - privertė nusišypsoti, nes nors ir trupučiuką, bet jau pažiūrėjus primena ir mane pačią. Liuks interpretacija wub.gif
Atsakyti
Irma, apziurejau naujus namucius smile.gif

Beje, man Irma ir skrebas- tai sinonimai, tikiuosi sitos abejones bus laikinos, ir toliau kursi
Atsakyti
Irma, kokie puikūs nauji namučiai. Kai aš persikraustysiu (realiai), tai prisėsiu išstudijuot tavo virtualius namučius! Šaunuolė, kad turėsi patarlių užduotėles - turėtų būt įdomu. Atsiprašau, kad taip ir neatrašiau tau dėl to prašymo (dėl blog'o), bet sustojo mano darbai šiuo momentu, tai būtinai parašysiu, kai išsikraustysiu iš dėžių gyvenimo etapo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 11 07, 18:55)
Pas sia irgi tas pats: skaidrus antspaudukai ant skaidraus pagrindo nelabai ka iziuresi kada reikes pasirinkti tinkama antspauda ypac jei rastas smulkus  schmoll.gif

keista priezastis  ax.gif ....jei suslaptu tai net tik rasalas bet ir visos kitos detales susigadintu nuo dregmes.
Siaip StazOn rasalas tinkamas ne popieriui o stampavimui ant plastikos, akriliniu dazu pavirsiaus, metalo, stiklo, ir pan.

1. Nesakau, kad tai geriausias budas, tiesiog man jis patiko, nes nereikalavo papildomu islaidu. Ir kaip minejau jis tinka pradedanciosioms, kurios neturi daug tu stampuku. smile.gif Man pavyzdziui smagu atsiverti 3-4 dezutes ir pasigrozeti taip stampukais pries ka nors su jais darant biggrin.gif

2. Kazkur skaiciau, kad tinka visiems pavirsiams, reiks isbandyt. Jei netiks popieriui, vadinasi bus panaudotas ant mediniu dezuciu. Aciu uz nuomone. Lauksiu shop skirtuko aktyvavimo. O tas aguonas is pradinio puslapio butu galima pamatyti is arciau?user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 08 lapkričio 2012 - 15:26
QUOTE(tishka @ 2012 11 08, 01:32)
Irma, oi tu ir darbininkėlė  thumbup.gif
Tiesą pasakius kažkurią čia dieną aš galvojau apie buvusį tavo blogą - mąsčiau, kad greičiausiai aš per žiopla jam, kad man taip sudėtinga būna kokią nors įrašų istoriją ten pasivartyti... Ir žiūrėk tu man - va jau viskas ir naujuose namučiuose, super, man labai patiko visas svetainės išdėstymas - net ir tokiems žiopliams kaip aš viskas ten kaip 2x2 biggrin.gif
Labai įdomi tavo nauja rubrika - atverianti tikrai plačias erdves interpretacijoms, linkiu, kad sulauktų daug sekėjų ir pati labai tikiuosi prie jos prisijungti wink.gif
O skrebukas taip pat NEREALUS - privertė nusišypsoti, nes nors ir trupučiuką, bet jau pažiūrėjus primena ir mane pačią. Liuks interpretacija  wub.gif

Malonu kad mano naujuose namuciuose gerai jauciasi ir kiti smile.gif MB man seniau dave pastaba kad blogai kurie sonuose prikimsti visokiu 'blog candy' ir panasiu 'groziu' labai vargina akis ir daug ka atima nuo tai ka rodau - t.y. paciu skrebuku. Ilgam laikui ignoravau jo pastaba, bet man paciai pagaliau tapo per daug visko.
O srebinimo lobiai...jooo po truputi, po truputi atkeliauja pro duris, net nejuciomis uzvaldo darbo vieta. Atsargiai su tuo skrebvirusu biggrin.gif

Irma, apziurejau naujus namucius

Beje, man Irma ir skrebas- tai sinonimai, tikiuosi sitos abejones bus laikinos, ir toliau kursi

Dekui 4u.gif Man kzkp atvirksciai gaunasi...kuo ilgiau skrebinu, tuo rimtesniu abejoju antpludziai uzeina unsure.gif Neperseniausiai perziurejau savo 12-tos klases piesinius - a lia naturmortus ir tikrai neblogai man gaudavosi atkartoti realistiniu stiliumi ta ka matau. Bet tada net nebuvo tokiu abejoniu - tiesiog zinojau kad sugebu piesti. Reikia kazkokias isvadas daryti... g.gif galbut kad per daug esame prisiziureja darbu internetinese platybese ir nejuciomis lyginames su kitais?
sorry, kzkur nuklydau i dausas.... biggrin.gif
Irma, kokie puikūs nauji namučiai. Kai aš persikraustysiu (realiai), tai prisėsiu išstudijuot tavo virtualius namučius! Šaunuolė, kad turėsi patarlių užduotėles - turėtų būt įdomu. Atsiprašau, kad taip ir neatrašiau tau dėl to prašymo (dėl blog'o), bet sustojo mano darbai šiuo momentu, tai būtinai parašysiu, kai išsikraustysiu iš dėžių gyvenimo etapo

Kada issikraustysi is deziu etapo, tada as gyvensiu deziu issikraustymo etape biggrin.gif . Kokie sutapimai kad daugel is musu persikrausto siais metais.
Tikiuosi gal prisijungsi prie pararliu wink.gif
O man dar kilo tokia mintis....ar scrapping.lt turi flickr grupe kur bendrai visi lietuviai galetu ikelti savo skrebukus? Ne pro sali butu cool.gif

2. Kazkur skaiciau, kad tinka visiems pavirsiams, reiks isbandyt. Jei netiks popieriui, vadinasi bus panaudotas ant mediniu dezuciu. Aciu uz nuomone. Lauksiu shop skirtuko aktyvavimo. O tas aguonas is pradinio puslapio butu galima pamatyti is arciau?

Jei StazOn vartosi ant popieriaus, nieko jam neatsitiks, tik...reikes spec. rasalo valiklio kadangi ilgalaikiu rasalu nenuplausi su vandeniu wink.gif
Shop'as issirituliuos letai, dar ne viska ismokau virtualiuose namuose...sia skilti ivesti sudetingiausia dalis man...reikia MB IT ekspertizes, o tas man atsako su patarle: "Jei zmogui duosi zuvies, tai pavalgys vienai dienai, jei ismokinsi zvejoti tai valgys visam gyvenimui." box.gif Atseit pati ismok rolleyes.gif
* Aguonos is arciau cia
Atsakyti