Sypseniki labai saunu dziugu kad tu laikai fronta kaip cia nesmagu gali buti
Sypseniki, jau koks paskutinis darbelis grazus!!! Pasaka tiesiog!
o su skrebinimu tai jo, matyt poilsis trumpam atejo
o su skrebinimu tai jo, matyt poilsis trumpam atejo
Sypseniki giedra ir sviesu darbeli jau spejau bloge apziureti ir pakomentuoti )
Puski, o PL delioji bent jau?
Labai idomu kokie bus tavo skrebukai po pertraukos, ar kas keisis , ar ne
geriau neziureti skrebukas, svieziausias
Puski, o PL delioji bent jau?
Labai idomu kokie bus tavo skrebukai po pertraukos, ar kas keisis , ar ne
geriau neziureti skrebukas, svieziausias
PL darau, jam rimtai pasiryzus ir saziningai darau!
O skrebukai ziuresim, kazkada sugrys tikiuosi
Kol kas groziuosi kitu darbais!
O skrebukai ziuresim, kazkada sugrys tikiuosi
Kol kas groziuosi kitu darbais!
sveikos. as ir vel su klausimu. rasau cia, nes anoj temoj nelabai kas lankosi. gal zinot, kaip pagalast dekoratyviu krasteliu skylmusi? pas mane jis kartu ir embosina. siandien gavau, bet man jis vienoj vietoj atrodo truputi apdrasko
QUOTE(vilze @ 2013 04 15, 17:14)
sveikos. as ir vel su klausimu. rasau cia, nes anoj temoj nelabai kas lankosi. gal zinot, kaip pagalast dekoratyviu krasteliu skylmusi? pas mane jis kartu ir embosina. siandien gavau, bet man jis vienoj vietoj atrodo truputi apdrasko
As puikiai atgaivinau stringancius ir atsipusius(blogai kertancius ir ne iki galo ikertancius) MS skylamusius Siuo paprastu naminiu budu, o seip dar yra atgaivinimo priemones. dar buvau skaicius, kad kaikurios merginos su skardine galando, bet ne visom sekmingai pavyko pasiekti norima rezultata
QUOTE(sypseniki @ 2013 04 16, 18:44)
As puikiai atgaivinau stringancius ir atsipusius(blogai kertancius ir ne iki galo ikertancius) MS skylamusius Siuo paprastu naminiu budu, o seip dar yra atgaivinimo priemones. dar buvau skaicius, kad kaikurios merginos su skardine galando, bet ne visom sekmingai pavyko pasiekti norima rezultata
aciu, pabandysiu
o klijuot popieriu prie albumo galima su pva klijais ar sausais geriau? ieskau ieskau info, tai vienur randu vienaip, kitur kitaip...
QUOTE(vilze @ 2013 04 17, 16:40)
aciu, pabandysiu
o klijuot popieriu prie albumo galima su pva klijais ar sausais geriau? ieskau ieskau info, tai vienur randu vienaip, kitur kitaip...
as pradzioj dariau pagal visus reikalavimus, t.y. skrebinti tik su acid-free priemonem ir pan. o dabar nevengiu ir pva kliju, ir sausu kliju, o siaip dar lipni dvipuse juosta ir lipnus kvadrateliai aisku eina i trasa
QUOTE(dimming @ 2013 04 17, 15:02)
as pradzioj dariau pagal visus reikalavimus, t.y. skrebinti tik su acid-free priemonem ir pan. o dabar nevengiu ir pva kliju, ir sausu kliju, o siaip dar lipni dvipuse juosta ir lipnus kvadrateliai aisku eina i trasa
aisku. sausi klijai mano tai acid-free, o slapi dekupaziniai kazkokie. man svarbiausia, kad reik dideli 30x30cm lapa klijuot, tai va ir galvoju, kuris budas geriausias
QUOTE(vilze @ 2013 04 17, 16:40)
geriausia butu su sausais arba dvipusia lipnia, nes pva klijai gali pabanguoti lapa ir ilgiau dziuti. as asmeniskai tiks sausus naudoju ir lipnia, nes pvz man nepatinka del tepliojimosi, jei drug netycia uztyksta ant geros lapo puses, ar per daug uztepus islenda is krastu. o jei kokias detales greitai paklijuoti iskilias reikia, tai puikiai tinka 3Dkvadratukai arba karsti klijai.
QUOTE(sypseniki @ 2013 04 18, 06:49)
geriausia butu su sausais arba dvipusia lipnia, nes pva klijai gali pabanguoti lapa ir ilgiau dziuti. as asmeniskai tiks sausus naudoju ir lipnia, nes pvz man nepatinka del tepliojimosi, jei drug netycia uztyksta ant geros lapo puses, ar per daug uztepus islenda is krastu. o jei kokias detales greitai paklijuoti iskilias reikia, tai puikiai tinka 3Dkvadratukai arba karsti klijai.
jau isbandziau su sausais, tai labai gerai pasiseke