Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

Taip, Vilze, lenkiškos. Jos kartoninės, pjautos lazeriu iš storo kartono. Čia http://www.scrapinie...amy-i-ramki/208. Gali tiesiog bendrą siuntimą iš PL organizuotis. Viena pardė nusiunčia kitos adresu, o pastaroji jau nusiunčia tau į UK. Atsiskaityti per PayPal galima abiejose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As sol: 09 balandžio 2013 - 08:18
QUOTE(As sol @ 2013 04 09, 07:16)
Taip, Vilze, lenkiškos. Jos kartoninės, pjautos lazeriu iš storo kartono. Čia http://www.scrapinie...amy-i-ramki/208. Gali tiesiog bendrą siuntimą iš PL organizuotis. Viena pardė nusiunčia kitos adresu, o pastaroji jau nusiunčia tau į UK. Atsiskaityti per PayPal galima abiejose.

o dar ir taip galima bigsmile.gif reiks bandyt, nes uk nors ir visko yra, bet tokiu grozybiu kazkaip nemaciau g.gif bet va tu popieriuku atsiuntimas 70 zlotu, tai daugoka kazkaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 04 09, 12:39)
o dar ir taip galima  bigsmile.gif  reiks bandyt, nes uk nors ir visko yra, bet tokiu grozybiu kazkaip nemaciau  g.gif  bet va tu popieriuku atsiuntimas 70 zlotu, tai daugoka kazkaip doh.gif

Kaip susitarsi, taip ir galima mirksiukas.gif . O dėl siuntimo išlaidų, tai į LT kainuoja popierius siųstis 30 zlotų (jei kiekis nedidelis), Tai sakyčiau nieko nuostabaus, kad į UK kainuos 70. Bet juk visada galima kooperuotis kelioms. Kiek žinau, tai čia lankosi dar merginų iš UK. Pašto išlaidas galima ir pačiai pasiskaičiuoti http://cennik.poczta-polska.pl/ ten yra kainininkas (kalkulator uslug zagranicznych).
Atsakyti
Laba diena,

Esame gyvūnų globos organizacija ir ieškome žmogaus, mokančio skrebinti kompiuteriniu būdu. Reikėtų paskrebinti vieną nuotrauką-plakatėlį. Darbas savanoriškas. Susidomėjusios arba norinčios daugiau informacijos rašykite AŽ.
Atsakyti
žiauriai viskas žalia

šiandien pas mane žalių darbų diena lotuliukas.gif
Atsakyti
dimming superinis tavo skrebukas, ypac patiko kaip pasigaminai pagrinda smile.gif
Na, o as dar paerzinsiu ziemisku dvigubu skrebuku biggrin.gif
user posted image
Didesnes foto Mano bloge smile.gif
Atsakyti
Šypseniki, erzini dvigubom dozėm lotuliukas.gif Aš tai šiandien dar mačiau - kai kas December Daily daro... Bet tai jeigu tos žieminės nuotraukos tokios gražios, tai koks skirtumas, kada skrebinti biggrin.gif
Smagutis lengvutis dvigubas žieminukas thumbup.gif
Atsakyti
Dekui tishka, man asmeniskai ir vasara nematau bedos paskrebinti ziemiskai, nes jei vadovausiuosi metu laikais ar savo mazosios nuotrauku menesiu eiliskumu, tai seniai upas dingtu skrebukus gaminti. tad manau svarbu imti ir skrebinti ta foto kuti butens cia akimirka patinka ir kilo minciu smile.gif
tai sian rodau skrebuka pavasariu kvepianti, gavosi labai minimalus, nes prie tokiu pavasario karalieniu, nieko daugiau konkurencijai nesinorejo deti 4u.gif
user posted image
kip gaminau ir didesnes foto galite pamatyti mano Bloge smile.gif
Atsakyti
o jus niekur nesikooperuojat bendram popieriu uzsakymui is Lenkijos?
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 04 13, 19:02)
o jus niekur nesikooperuojat bendram popieriu uzsakymui is Lenkijos?

Taip darom bendrus uzsakymus scrapping.lt forume, turgaus temoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseniki @ 2013 04 13, 17:06)
Taip darom bendrus uzsakymus scrapping.lt forume, turgaus temoje smile.gif

aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Net nebedrasu vienai paciai ise eiles su tiek skrebuku rodytis.... aaauuuu merginos nejau neskrebinat??
user posted image
Atsakyti