Taip, Vilze, lenkiškos. Jos kartoninės, pjautos lazeriu iš storo kartono. Čia http://www.scrapinie...amy-i-ramki/208. Gali tiesiog bendrą siuntimą iš PL organizuotis. Viena pardė nusiunčia kitos adresu, o pastaroji jau nusiunčia tau į UK. Atsiskaityti per PayPal galima abiejose.
QUOTE(As sol @ 2013 04 09, 07:16)
Taip, Vilze, lenkiškos. Jos kartoninės, pjautos lazeriu iš storo kartono. Čia http://www.scrapinie...amy-i-ramki/208. Gali tiesiog bendrą siuntimą iš PL organizuotis. Viena pardė nusiunčia kitos adresu, o pastaroji jau nusiunčia tau į UK. Atsiskaityti per PayPal galima abiejose.
o dar ir taip galima reiks bandyt, nes uk nors ir visko yra, bet tokiu grozybiu kazkaip nemaciau bet va tu popieriuku atsiuntimas 70 zlotu, tai daugoka kazkaip
QUOTE(vilze @ 2013 04 09, 12:39)
o dar ir taip galima reiks bandyt, nes uk nors ir visko yra, bet tokiu grozybiu kazkaip nemaciau bet va tu popieriuku atsiuntimas 70 zlotu, tai daugoka kazkaip
Kaip susitarsi, taip ir galima . O dėl siuntimo išlaidų, tai į LT kainuoja popierius siųstis 30 zlotų (jei kiekis nedidelis), Tai sakyčiau nieko nuostabaus, kad į UK kainuos 70. Bet juk visada galima kooperuotis kelioms. Kiek žinau, tai čia lankosi dar merginų iš UK. Pašto išlaidas galima ir pačiai pasiskaičiuoti http://cennik.poczta-polska.pl/ ten yra kainininkas (kalkulator uslug zagranicznych).
Laba diena,
Esame gyvūnų globos organizacija ir ieškome žmogaus, mokančio skrebinti kompiuteriniu būdu. Reikėtų paskrebinti vieną nuotrauką-plakatėlį. Darbas savanoriškas. Susidomėjusios arba norinčios daugiau informacijos rašykite AŽ.
Esame gyvūnų globos organizacija ir ieškome žmogaus, mokančio skrebinti kompiuteriniu būdu. Reikėtų paskrebinti vieną nuotrauką-plakatėlį. Darbas savanoriškas. Susidomėjusios arba norinčios daugiau informacijos rašykite AŽ.
dimming superinis tavo skrebukas, ypac patiko kaip pasigaminai pagrinda
Na, o as dar paerzinsiu ziemisku dvigubu skrebuku
Didesnes foto Mano bloge
Na, o as dar paerzinsiu ziemisku dvigubu skrebuku
Didesnes foto Mano bloge
Dekui tishka, man asmeniskai ir vasara nematau bedos paskrebinti ziemiskai, nes jei vadovausiuosi metu laikais ar savo mazosios nuotrauku menesiu eiliskumu, tai seniai upas dingtu skrebukus gaminti. tad manau svarbu imti ir skrebinti ta foto kuti butens cia akimirka patinka ir kilo minciu
tai sian rodau skrebuka pavasariu kvepianti, gavosi labai minimalus, nes prie tokiu pavasario karalieniu, nieko daugiau konkurencijai nesinorejo deti
kip gaminau ir didesnes foto galite pamatyti mano Bloge
tai sian rodau skrebuka pavasariu kvepianti, gavosi labai minimalus, nes prie tokiu pavasario karalieniu, nieko daugiau konkurencijai nesinorejo deti
kip gaminau ir didesnes foto galite pamatyti mano Bloge
o jus niekur nesikooperuojat bendram popieriu uzsakymui is Lenkijos?
QUOTE(vilze @ 2013 04 13, 19:02)
o jus niekur nesikooperuojat bendram popieriu uzsakymui is Lenkijos?
Taip darom bendrus uzsakymus scrapping.lt forume, turgaus temoje
QUOTE(sypseniki @ 2013 04 13, 17:06)
Taip darom bendrus uzsakymus scrapping.lt forume, turgaus temoje
aciu uz info