Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

Dimming, grožių grožiai,man laabai gražu wub.gif
Sypseniki- kokios puikios ir gražios idėjos clap_1.gif

Buvau gavusi atostogų, bet kažką veikiau, dykai nesėdėjau. Gal jau kas matė kitur,bet negaliu sustot dabar su užrašinėm biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 30 kovo 2013 - 12:20
keletas nauju darbeliu

skrebukas, mini uzrasine ir pan. smile.gif
Atsakyti
dimming kaip fainai sugalvojai ir igyvendinai thumbup.gif o tas mini dydis koks cia tau gavosi?

o as rodausi su laaabai dideliu lagaminu is dovanu komplektuko smile.gif
user posted image
daugiau foto CIA smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypseniki: 06 balandžio 2013 - 08:38
Wow Sypseniki, grazumelis user posted image
Atsakyti
Sypseniki, tas mini dydis,tai mazdaug kaip mazu popieriuku, kur 15 ant 15cm buna smile.gif

Pasiskundziau biskuti ryte, kad ikvepimo nera, o po to sedau skrebuka daryti biggrin.gif

padariau smile.gif)

isvada ? dazniau skustis reikia??? lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2013 04 08, 13:29)
Sypseniki, tas mini dydis,tai mazdaug kaip mazu popieriuku, kur 15 ant 15cm buna smile.gif

Pasiskundziau biskuti ryte, kad ikvepimo nera, o po to sedau skrebuka daryti biggrin.gif

padariau smile.gif)

isvada ? dazniau skustis reikia??? lotuliukas.gif

labas vakaras. labai grazus skrebukas 4u.gif noriu paklaust, o koks ten nuotrauku dydis?
ir dar, gal kuri zinot, kokios firmos cia naudotas popierius? man lyg ir i papermania butu panasus g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilze: 08 balandžio 2013 - 19:18
Vilze, čia lenkiškas popierius šitas: http://galeriapapier...za-bloczek-/500
Atsakyti
Vilze, jei tas abi foto i viena sudetum, butu 10 ant 15, tik as jas perkirpau per puse, gavosi mazesnes, kokiu man ir reikejo
Atsakyti
QUOTE(As sol @ 2013 04 08, 18:39)
Vilze, čia lenkiškas popierius šitas: http://galeriapapier...za-bloczek-/500

o jo galima uzsisakyt i lt ar kitas salis, nezinot? nelabai ten suprantu lenkiskai...

QUOTE(dimming @ 2013 04 08, 19:32)
Vilze, jei tas abi foto i viena sudetum, butu 10 ant 15, tik as jas perkirpau per puse, gavosi mazesnes, kokiu man ir reikejo

aciu uz atsakymus 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilze: 08 balandžio 2013 - 20:59
QUOTE(vilze @ 2013 04 08, 21:54)
o jo galima uzsisakyt i lt ar kitas salis, nezinot? nelabai ten suprantu lenkiskai...

Na mes į Lietuvą sėkmingai užsisakinėjam biggrin.gif . Esu tikra, kad ir į UK siųs, tik siuntimas reikia tartis kiek kainuos.
Atsakyti
QUOTE(As sol @ 2013 04 08, 20:24)
Na mes į Lietuvą sėkmingai užsisakinėjam  biggrin.gif . Esu tikra, kad ir į UK siųs, tik siuntimas reikia tartis kiek kainuos.

aisku, parasiau as jau jiems, gal ir uk sius g.gif tiesa, temoj sitoj gal ne vieta sitiems mano klausimams, bet dar domintu, sitos medines? dekoracijos. tikriausiai ir kazkur lenkiskuos psl g.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
nežinau ar čia kreipiuosi, bet gal kuri žinosit ir galėsit pagelbėti... rolleyes.gif
Labai reikia kelių popieriaus lapų geltonos sp. su baltais arba juodais taškeliais, juodos sp. su baltais arba geltonais taškeliais, balto su juodais arba geltonais taškeliais..Gal žinot, kur būtų galima įsigyti?
Atsakyti