Dimming, grožių grožiai,man laabai gražu
Sypseniki- kokios puikios ir gražios idėjos
Buvau gavusi atostogų, bet kažką veikiau, dykai nesėdėjau. Gal jau kas matė kitur,bet negaliu sustot dabar su užrašinėm
Sypseniki, tas mini dydis,tai mazdaug kaip mazu popieriuku, kur 15 ant 15cm buna
Pasiskundziau biskuti ryte, kad ikvepimo nera, o po to sedau skrebuka daryti
padariau )
isvada ? dazniau skustis reikia???
padariau )
QUOTE(dimming @ 2013 04 08, 13:29)
Sypseniki, tas mini dydis,tai mazdaug kaip mazu popieriuku, kur 15 ant 15cm buna
padariau )
padariau )
labas vakaras. labai grazus skrebukas noriu paklaust, o koks ten nuotrauku dydis?
ir dar, gal kuri zinot, kokios firmos cia naudotas popierius? man lyg ir i papermania butu panasus
Vilze, čia lenkiškas popierius šitas: http://galeriapapier...za-bloczek-/500
Vilze, jei tas abi foto i viena sudetum, butu 10 ant 15, tik as jas perkirpau per puse, gavosi mazesnes, kokiu man ir reikejo
QUOTE(As sol @ 2013 04 08, 18:39)
o jo galima uzsisakyt i lt ar kitas salis, nezinot? nelabai ten suprantu lenkiskai...
QUOTE(dimming @ 2013 04 08, 19:32)
Vilze, jei tas abi foto i viena sudetum, butu 10 ant 15, tik as jas perkirpau per puse, gavosi mazesnes, kokiu man ir reikejo
aciu uz atsakymus
QUOTE(vilze @ 2013 04 08, 21:54)
o jo galima uzsisakyt i lt ar kitas salis, nezinot? nelabai ten suprantu lenkiskai...
Na mes į Lietuvą sėkmingai užsisakinėjam . Esu tikra, kad ir į UK siųs, tik siuntimas reikia tartis kiek kainuos.
QUOTE(As sol @ 2013 04 08, 20:24)
Na mes į Lietuvą sėkmingai užsisakinėjam . Esu tikra, kad ir į UK siųs, tik siuntimas reikia tartis kiek kainuos.
aisku, parasiau as jau jiems, gal ir uk sius tiesa, temoj sitoj gal ne vieta sitiems mano klausimams, bet dar domintu, sitos medines? dekoracijos. tikriausiai ir kazkur lenkiskuos psl
Sveikos,
nežinau ar čia kreipiuosi, bet gal kuri žinosit ir galėsit pagelbėti...
Labai reikia kelių popieriaus lapų geltonos sp. su baltais arba juodais taškeliais, juodos sp. su baltais arba geltonais taškeliais, balto su juodais arba geltonais taškeliais..Gal žinot, kur būtų galima įsigyti?
nežinau ar čia kreipiuosi, bet gal kuri žinosit ir galėsit pagelbėti...
Labai reikia kelių popieriaus lapų geltonos sp. su baltais arba juodais taškeliais, juodos sp. su baltais arba geltonais taškeliais, balto su juodais arba geltonais taškeliais..Gal žinot, kur būtų galima įsigyti?