Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

Oi tu, darbininkėle biggrin.gif thumbup.gif
Man irgi patinka pasiteplioti su ta modeliavimo pasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2013 03 19, 18:29)
Papildyta:
Sypseniki, o tu kuom gyveni?

as gyvenu artejanciomis Velykomis 4u.gif neuzilgo islysiu su visais darbeliais i "eteri" smile.gif
tavo sviezienos liuks smile.gif skrebukas idomus ir kaip fainai varda apskrebinai smile.gif patiko smile.gif ir atvirukas gaiviai vasariskas smile.gif beto ar man tik taip atrodo ar tavo skrbeuku formatas yra A4?
Atsakyti
QUOTE(sypseniki @ 2013 03 21, 10:07)
as gyvenu artejanciomis Velykomis  4u.gif

lauksim eteryje thumbup.gif

taip, paskutiniu kokiu 4 skrebuku ir yra toks formatas = prireike permainu, o vaiko skrebukams toks formatas visai tinkamas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, darbštuolės:) Gal galite patarti, kur Vilniuje galima įsigyti dekoratyvinio dvipusio popieriaus POLKA DOT? Labai reikia popieriaus su burbuliukais, važiuoju į sostinę ir sakau, gal kuri gali patarti..šiaip, perku spalvunamai.lt, o dabar skubiai prireikė doh.gif
Atsakyti
[quote=Prietarai,2013 03 19, 16:20]
Gal kuri patars kur galėčiau rasti širdelės formos skylamušį?

Tik prieš kelias dienas Vilniuje "Panoramoje" Tiimari. Širdelės ten lieknesnės, labiau patęstos, nei kad jūsų pavyzdy. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Oho... tai bent nuotrauka wub.gif tai bent skrebukas thumbup.gif laaabai patiko wink.gif
Atsakyti
Tishka aciu 4u.gif
Atsakyti
Ar jauciat, kad Velykaites jau neuzkalnu? smile.gif
Jo didenybes kiausinio sostas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sypseniki labai grazus sostas!!!
Atsakyti
sypseniki, like like like
Atsakyti
Aciu merginos smile.gif
O stai sian rodausi kaip pas manes zydi pavasaris smile.gif
user posted image
Kokias priemones naudojau gamybai ir kaip pasigaminti aprasyma rasyte Mano bloge smile.gif
Atsakyti