Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

ar aš čia tiesiog daugiau kažką pritaikau, ar kuriu

idomu padiskutuoti...
Man rodos kad kuri mena (man skrebinimas meno rusis) pritaikydama ivairia technika, suolaikinio skrebinimo tendencijas ir pan.
Man sudetingiau sau atsakyti kas is mano darbu yra 'meninio dienorascio' darbai o kas tradicinis skrebas: man patinka tradicinio skrebo formatas - t.y 30cmx30cm po vieniai lapai pagrindui, bet...'issilieju' rasyba butent taip kaip daroma dienorasciuose.

Gal ir gerai man si artejanti skrebinimo pertrauka g.gif privercia mane apmastyti mano jau nukeliauta skrebinimo kelia. Man darosi vis sudetingiau gaminti dekoratyvinius tradicinius skrebukus, o gaminti dienorascius vien su paveiksliuku iskarpomis irgi nedomina ax.gif . Geriausiai jauciuosi kada rasau, tik man nelengva rasti ta auksini viduriuka tarp pakankamai vietos 'journaling' aprasymui ir pakankamai nuotraukom ir kitom labiau dekoratyvinem detalem.
Turiu du dienorascius kurie man nelimpa schmoll.gif . Vieno dydis kaip tik, bet pastebejau kad netoleruoju spirales...man si detale labai maiso kada darau dvieju puslapiu 'layout' dienorasty. O antras dienorastis tai Moleskine firmos wub.gif ...be spirales iristas ir atveriant knyga guli plokscias, bet problema tame kad pirkau didziausia knyga - tai man stabdis kadangi atveriant jausmas kad turiu tapyti didelio masto paveiksla biggrin.gif Tai manau isvada reikia daryti kad man reikia isigyti mazesni Moleskine thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 20 vasario 2013 - 19:36
user posted image

truputi placiau wink.gif
Atsakyti
dimming: kokios gamybos/firmos tas Leonardo DaVinci zmogaus antspaudas? Buvau uzmacius toki (bet mazesni) online "Shoppe at the Somerset" bet jau nera verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 21 vasario 2013 - 16:38
Aptikau siandien nauja puslapiuka smile.gif Ir ten kaip tik dabar paskelbta uzduotis - sukurti skrebuka panaudojant tik "washi tape". Primeciau, kad Puskis ir Dimming sauniai darbuojasi su tomis juostelemis biggrin.gif Pati neturiu tokio gerio, tad kitoms papasakoju apie konkursiuka ax.gif
http://thestudio.ama...nesdesigns.com/
Atsakyti
Irma, ant stampuko parasyta Vitruvian man (da Vinci) - Time2Fly, www.uptowndesign.com
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2013 02 21, 10:42)
Irma, ant stampuko parasyta Vitruvian man (da Vinci) - Time2Fly, www.uptowndesign.com

be galo tau dekoju! aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(tishka @ 2013 02 20, 17:20)

Kaip jums atrodo, ar konkrečiai LO gaminimą jūs labiau įvertintumėt kaip meno rūšį, ar kaip tiesiog technikų, patinkančio dizaino ir t.t. techninį perkėlimą ant popieriaus?

As tai manau kad tai meno rusis, gi per skrebinima isreiski save, o tai ir yra menas. Bent jau man tai tikrai, ir kuo tolau tuo labiau, nes seniau man skrebinimas buvo tik tradiciniai LO ant kuriu pasakoji istorijas, bandai perteikt simbolius ir t.t., bet su laiku viskas keiciasi atrandi tokius dalykus kaip smash knygas, Project Life, kur jau pripasakoji tiek visko, kad galiausiai tradiciniai LO man jau po truputi tampa tik grynai meninei saviraiskai (aisku dar vis neatsisakau ir pasakojimu, tik simbolis jau retai kada naudoju). Taigi LO kurimas manau tikrai menas kuriame tiesiog naudoji ivairias tecnikas, naujoves. smile.gif

Todel pvz Project Life as perdaug nesistengiu skrebint, det daug detaliu, nes jis man jau lieka grynai kaip istoriju perteikimas, kur pagrindas yra daug nuotrauku ir aprasymas. Aisku gal ateiti tai keisis, viskas visad gi keiciasi smile.gif

Tai prie to pacio ir nerodytos 5 ir 6 savaites

user posted image

user posted image

Daugiau bloge 4u.gif
Atsakyti
Puski, kaip su upu Project Life'ui? smile.gif

Man sia savaite jo nesinori, tai nieko ir nedarysiu, praleisiu viena smile.gif Sportinis interesas irgi biski apmazejo smile.gif

user posted image

biski papeckiojau ax.gif visai patiko tokio stiliaus skrebuka daryti.

Tishka, man skrebas yra saviraiska, o kadangi kuriam tam tikro stiliaus paveikslus, tai mano supratimu yra menas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 22 vasario 2013 - 18:19
Puski, man taip smagu žiūrinėt tavo PL, kai taip smagiai matosi laiką leidžiat thumbup.gif
dimming, gražūs pasiliejimai gavosi wub.gif reiktų ir man kaip nors šitą daiktą išbandyt biggrin.gif

Ačiū, merginos už nuomones dėl mūsų meno 4u.gif
Atsakyti
dimming tai aisku entuzijazmas pradzoj buna didziausias, bet vistiek darau toliau ir pasiryzus daryt smile.gif Seip as visad 1ni arba 2ni stengiuosi viska sutvarkyt ir padaryt. Daugiausiai laiko uztrunka kol nuotraukas sutvarkau, o paskui jau tik viska sudedu ir minimaliai kazka padekoruoju.

tishka tai, kad nieko ypatingo mes neveikiam, bet vis stengiuosi kazka idomesnio bent su vaikais nuveikt, jiem kazka suorganizuot smile.gif
Atsakyti
Atitempiu vyrišką savo skrebuką. Jų pas mane mažiausiai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Assol, laaabai man patiko tavo vyriškas thumbup.gif ir dar tokiam derančiam rėme... viskas labai gerai vientisai žiūrisi wub.gif
Atsakyti