QUOTE(tishka @ 2013 02 20, 17:20)
Kaip jums atrodo, ar konkrečiai LO gaminimą jūs labiau įvertintumėt kaip meno rūšį, ar kaip tiesiog technikų, patinkančio dizaino ir t.t. techninį perkėlimą ant popieriaus?
As tai manau kad tai meno rusis, gi per skrebinima isreiski save, o tai ir yra menas. Bent jau man tai tikrai, ir kuo tolau tuo labiau, nes seniau man skrebinimas buvo tik tradiciniai LO ant kuriu pasakoji istorijas, bandai perteikt simbolius ir t.t., bet su laiku viskas keiciasi atrandi tokius dalykus kaip smash knygas, Project Life, kur jau pripasakoji tiek visko, kad galiausiai tradiciniai LO man jau po truputi tampa tik grynai meninei saviraiskai (aisku dar vis neatsisakau ir pasakojimu, tik simbolis jau retai kada naudoju). Taigi LO kurimas manau tikrai menas kuriame tiesiog naudoji ivairias tecnikas, naujoves.

Todel pvz Project Life as perdaug nesistengiu skrebint, det daug detaliu, nes jis man jau lieka grynai kaip istoriju perteikimas, kur pagrindas yra daug nuotrauku ir aprasymas. Aisku gal ateiti tai keisis, viskas visad gi keiciasi

Tai prie to pacio ir nerodytos 5 ir 6 savaites

Daugiau
bloge