ar aš čia tiesiog daugiau kažką pritaikau, ar kuriu
idomu padiskutuoti...
Man rodos kad kuri mena (man skrebinimas meno rusis) pritaikydama ivairia technika, suolaikinio skrebinimo tendencijas ir pan.
Man sudetingiau sau atsakyti kas is mano darbu yra 'meninio dienorascio' darbai o kas tradicinis skrebas: man patinka tradicinio skrebo formatas - t.y 30cmx30cm po vieniai lapai pagrindui, bet...'issilieju' rasyba butent taip kaip daroma dienorasciuose.
Gal ir gerai man si artejanti skrebinimo pertrauka privercia mane apmastyti mano jau nukeliauta skrebinimo kelia. Man darosi vis sudetingiau gaminti dekoratyvinius tradicinius skrebukus, o gaminti dienorascius vien su paveiksliuku iskarpomis irgi nedomina . Geriausiai jauciuosi kada rasau, tik man nelengva rasti ta auksini viduriuka tarp pakankamai vietos 'journaling' aprasymui ir pakankamai nuotraukom ir kitom labiau dekoratyvinem detalem.
Turiu du dienorascius kurie man nelimpa . Vieno dydis kaip tik, bet pastebejau kad netoleruoju spirales...man si detale labai maiso kada darau dvieju puslapiu 'layout' dienorasty. O antras dienorastis tai Moleskine firmos ...be spirales iristas ir atveriant knyga guli plokscias, bet problema tame kad pirkau didziausia knyga - tai man stabdis kadangi atveriant jausmas kad turiu tapyti didelio masto paveiksla Tai manau isvada reikia daryti kad man reikia isigyti mazesni Moleskine