Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

Ačiū, Irma. 4u.gif

Dimming, mačiau, jūs ten labai smagų skrebinį apsikeitimą susiorganizavote. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2013 02 17, 13:37)
Ačiū, Irma.  4u.gif

Dimming, mačiau, jūs ten labai smagų skrebinį apsikeitimą susiorganizavote. smile.gif

Taip, buvo smagu ax.gif

Aciu uz kruva komentaru, palepinai mano "ego" , sirdi paglostei lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image

pradejau rodytis tik su kas antru darbeliu, nes kazkaip nepatogu, nes ir taip daznai cia smezuoju blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dimming, nu kad labai gražu, nepatogu būtų nerodyti biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

daugiau cia

Atsakyti
Sanrita: thumbup.gif wub.gif placiau bloge...pati negaliu prieiti prie skrebo, ir nezinia kada galesiu verysad.gif , bet uztai pasigrozesiu tavo skrebukais cool.gif
Atsakyti
Sanrita, vau! Fantastiškas skrebukas. Tie dangiški atspalviai...mmmm.... Super wub.gif

Aš irgi netuščiom smile.gif

user posted image

detales galit apžiūrėti čia: http://neandertaliet...isiminimai.html
Atsakyti
Sveikutes, kiek visokiu grozybiu apziurejau, tik atsiprasau, kad nieko kol kas neparasiau... Kita dienele atleksiu pas kai kurias su prasymu del liftinimo blush2.gif
Turiu du naujus darbelius smile.gif
http://rimos-kaiyral...-in-moment.html
Atsakyti
Assol, Sanrita, koks nostalgiškas mėlynumas wub.gif
Amira, man tas LO, kur su leliuku, labai įdomiai pasluoksniuotas thumbup.gif
O aš baigiau savo liftinimą, rodausi smile.gif

user posted image

Daugiau čia.
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2013 02 18, 21:25)
pradejau rodytis tik su kas antru darbeliu

fantastiskai grazu, labai gerulis thumbup.gif

QUOTE(Sanrita @ 2013 02 19, 13:17)

mielai siltas... toks jaukus... wub.gif

nors is manes eksprete ne kokia smile.gif bet man taip gera jūsų temoje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 20 vasario 2013 - 09:05
senai bedariau koliazini skrebuka. Pagaliau prisiruosiau smile.gif

user posted image

daugiau kaip visad cia
Atsakyti
Puski, pasikartosiu - nuostabus koliažas, o ožiukas tai man visai nepanašu, kad tokiu gali būti (čia mane tikriausiai tos romantiškos garbanėlės klaidina) biggrin.gif

Mane tai šį momentą labai kankina viena dilema - gal padėsit man ją išspręsti? Norėčiau išgirst tvirtų nuomonių, jei tokių atsiras (o ne tokių sviruojančių, kaip mano) biggrin.gif
Kaip jums atrodo, ar konkrečiai LO gaminimą jūs labiau įvertintumėt kaip meno rūšį, ar kaip tiesiog technikų, patinkančio dizaino ir t.t. techninį perkėlimą ant popieriaus? Kažkaip niekaip aš sau nerandu atsakymo, ar aš čia tiesiog daugiau kažką pritaikau, ar kuriu biggrin.gif Kažkodėl dėl meninių dienoraščių man klausimų nekyla, bet va su LO... tikra bėda... O gal čia labai priklauso nuo kiekvieno žmogaus asmeninių savybių? m? g.gif
Atsakyti