mes su Puskiu etatines rodytojos pasidarem jauciu ir nusibosim greitai visiems
mano pirmasis skrebukas Primai , na ne Primai, o jos konkursui
mano pirmasis skrebukas Primai , na ne Primai, o jos konkursui
Sveikos, auksarankės:) Be galo žaviuosi Jūsų visų darbeliais, jie tokie nuostabūs, kad net kvapą gniaužia, pačios svajonė išmokti scrapbooking'o subtilybių, tik vis atidedu tą malonumą, nors kasdien dairausi:)
Norėjau pasiklausti, gal yra kur nors internete kažkokių šabloniukų pvz. rėmelių, kuriuose galima ką nors įrašyti pačiai ir atsispausdinti? Noriu vaiko gimtadieniui padaryti maisto kortelių su užrašėliais smagiais, gal sakau netycia žinote ir galite pasidalinti kokiais smagiais, spalvingais šablonais, nežinau, ar aiškiai surašiau ir, ar tikrai į šią temą pataikiau
Norėjau pasiklausti, gal yra kur nors internete kažkokių šabloniukų pvz. rėmelių, kuriuose galima ką nors įrašyti pačiai ir atsispausdinti? Noriu vaiko gimtadieniui padaryti maisto kortelių su užrašėliais smagiais, gal sakau netycia žinote ir galite pasidalinti kokiais smagiais, spalvingais šablonais, nežinau, ar aiškiai surašiau ir, ar tikrai į šią temą pataikiau
Sju, i ta tema pataikei
realiai nieko issisaugojusi labai neturiu, nes jei kazko panasaus reikia, tiesiog googlinu angliskai : pvz printable birthday tags, printable arba free food tags
realiai nieko issisaugojusi labai neturiu, nes jei kazko panasaus reikia, tiesiog googlinu angliskai : pvz printable birthday tags, printable arba free food tags
Irma skrebukas labai idomus ir toks lengvas, o ta foto samanu sirdies man labai labai grazi, na ir pataikyk tokia iamzinti
dimming skrebuko spalvos tikrai nuostabios ir "kvepiancios pavasariu" ir lysiu i svecius ziureti ka ten naujo turi ir dar primisko
Puski nuostabus tavo skrebukai, o tas juodai baltas tai labai labai gerulis
o stai as siandien su mazaja greit pasidarbavom ir stalo puosmenas pasigaminom, gi tokia grazi diena
Tad linkiu visom, kad meiles netruktu niekada ir kad kiekviena diena su artimaisiais butu vien valentiniskos!!
dimming skrebuko spalvos tikrai nuostabios ir "kvepiancios pavasariu" ir lysiu i svecius ziureti ka ten naujo turi ir dar primisko
Puski nuostabus tavo skrebukai, o tas juodai baltas tai labai labai gerulis
o stai as siandien su mazaja greit pasidarbavom ir stalo puosmenas pasigaminom, gi tokia grazi diena
Tad linkiu visom, kad meiles netruktu niekada ir kad kiekviena diena su artimaisiais butu vien valentiniskos!!
Sypseniki, labai grazios puosmenos ir super ideja!
Kur buvai dingusi?
Kur buvai dingusi?
QUOTE(dimming @ 2013 02 14, 17:55)
Ačiūkas nemaniau, kad kazkas gali manes pasigesti smagu buvau sveikatos "gerinti" biski...
Ziurbuti placiau bloge