Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

QUOTE(dimming @ 2013 02 07, 20:21)
aciu, ir as nesitikejau, kad taip graziai gausis : dariau, dariau... biggrin.gif man irgi patinka  wub.gif  blush2.gif  blush2.gif

Puikiai pavyko wub.gif
Atsakyti
user posted image
Tik dabar damusiau Sausio men. 'Project Life'....daug ilgiau uztruko negu tikejausi.
Daugiau vaizdu cia.
Atsakyti
Irma, labai graži pradžia - labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2013 02 07, 20:04)

Na labai viskas preciziška 4u.gif

naujienų pažerta. O aš su albumėliu nuotraukoms ir užrašams. paprastutis, rožinis smile.gif Bet su paskirtim smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 08 vasario 2013 - 12:36
Ech... smagu žiūrėti, kaip mes čia greitai vis ką nors kepam ir kepam biggrin.gif
Rodausi atviruką:
user posted image
Daugiau nuotraukyčių čia.
Atsakyti
tishka grazus atvirukas, man patinka tokie, tavo kaip visad originalus!

pagaliau rodau ir savo darba scrapping.lt konkursui

user posted image

daugiau cia thumbup.gif
Atsakyti
Man tai žiauriai įdomu stebėti, kaip tą patį darbelį visos skirtingai paliftina bigsmile.gif Į krūvą visus darbus sudėjus niekada nepasakyčiau, kad jie liftinti smile.gif

Puski, patinka man tavo variantas - su Puskiskais prieskoniais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tishka @ 2013 02 12, 11:05)
Man tai žiauriai įdomu stebėti, kaip tą patį darbelį visos skirtingai paliftina bigsmile.gif Į krūvą visus darbus sudėjus niekada nepasakyčiau, kad jie liftinti smile.gif

Puski, patinka man tavo variantas - su Puskiskais prieskoniais wink.gif

drinks_cheers.gif neatrodo liftinti skrebukai panasus kadangi 'liftintinime yra daug laipsniu: nuo totalaus lifitnimo kur tas pacias priemones vartoji ir kopijuoji a-z, iki to kad tik bandai pagauti originalios autores meniska 'dvasia'.
Abejojau kad dalyvausiu scrapping konkurse, bet vakar vakare norejau prasiblaskymo ir atsisedau ka nors 'sumesti' visa ta zodzio prasme. Tad liftinau tik Ana Marios skrebinimo dvasia - ta nerupestinga, nesuvarzyta pasitaskyma, papeckiojima....visa tai kas man issukis kadangi esu linkus labiau prie precizisku skrebuku. Gavosi man labai mielas skrebukas bet nemanau kad kas ir pasakytu kad cia liftinimas smile.gif Man niekad nesigauna kopijuoti kito zmogaus stiliu...gal todel kad tada jauciuosi kad savo kurybiskuma kompromituoju.
Atsakyti
Irmut, tai dabar laukiam parodant savo "kūdikį" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tishka @ 2013 02 12, 12:01)
Irmut, tai dabar laukiam parodant savo "kūdikį" wink.gif

pirma reikia nubegti 6 km., nufotografuoti si 'kudiki', beabejo aprasyti ir ikelti, ir dar...tikriausiai ir vaikai sugrize is mokyklos nores valgyti, bet gal makaronais 'uzkisiu' lotuliukas.gif ...manau si vakara (jum LT ryte) bus jau matoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 12 vasario 2013 - 19:20
user posted image
Pavadinimas: {tai} Zenklas

Skrebukas skirtas scrapping.lt konkursui ...daugiau vaizdu cia.
Labai ilgas irasas bloge su ivairiausia technika ir daugybe zingsnis-po-zingsbio nuotrauku; Blogo sone ikeliau 'Translate' anglu-lietuviu vertimo funkcija...neaisku ar/iki kiek nugrybauja su vertimu. jei kas neaisku prasau drasiai klauskite wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 13 vasario 2013 - 08:21
Labas rytas,

Irma labai idomu is arciau paziureti, lendu i bloga 4u.gif

nezinau ar yra dar nemaciusiu mano liftingo

daugiau cia
Atsakyti