Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

ader tavo panele kokia jau uzaugus bigsmile.gif ....dailus vasaraiskas skrebukas.
Puski thumbup.gif kad TB skrebina...labai isradingas skrebukas is atlieku thumbup.gif
man uzkliuvo viena detale, nezinau ar pasisakyti; ai - pasisakysiu : 2 kart mama, o nuotraukos 3... cia siaip

man neuzkliuvo ax.gif gal del to kad tos 3 nuotraukos vienodos...sumesta viena ant kitos suteikia skrebukui gilmes, bet visvien suprantama ir ziurisi kaip vienas kadras. Butu kas kitka jei skrebintum apie abieju vaiku skirtingas asmenybes ir 3-cia (skirtinga) nuotrauka atsirastu kokio pusbroliuko, tada butu g.gif
Atsakyti
Aciu Irma,
cia nuotrauka dar uzpraeitos vasaros, tai dabar dar didesne. tik neturiu atsispausdinusi paskutiniu nuotrauku smile.gif
Atsakyti
Nu kaip man patinka ryškūs spalvoti skrebukai wub.gif O Puskio vyras - tai iš viso prie meno, nerealus vyriškas skrebukas (aš dar kol nebuvau perskaičius, kad čia vyro darbas - pagalvojau sau "oho... kokia įdomi pliuso formos detalė...") thumbup.gif
dimming, Puski ten tos nuotraukos trys matyt todėl, kad šiuo metu du, o trečias minty biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tishka @ 2013 02 05, 19:08)

dimming, Puski ten tos nuotraukos trys matyt todėl, kad šiuo metu du, o trečias minty biggrin.gif

ir kaip as nepagalvojau is karto lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tishka @ 2013 02 05, 19:08)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif stai ir pasamone viska atskleide lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos...paskaitinėju vis šią temą, bet nerandu laiko parašyt blush2.gif

Šį kartą aš irgi su skrebuku (labai retas atvejis):

user posted image
didesnė foto čia
Atsakyti
Juste, tavo rankų darbo popieriukai nerealūs ... Skrebukas labai orginalus ir taip gerai žiūrisi ...
Atsakyti
user posted image

dekoruotas art journal virselis

daugiau nuotrauku

labas rytas smile.gif

Papildyta:
art journal temute

jau sukurta

tad kvieciu visus pazaisti i sia "smelio deze" ax.gif
Atsakyti
Viska apziurejau, pasigrozejau, o dabar kvieciu paziuret PL 4 savaite 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Puski, pasiziuriu as i tavo PL savaites,dienas ir pagalvoju, juk visai fainos savaites smile.gif Grazi ta musu mamu kasdienybe, kai per daug nenuvargstam biggrin.gif

p.s. rytoj pas mus pirmasis gimtadienis smile.gif
Atsakyti
Merginos, labai gražūs darbai. Dimming, tavo Art Journal nuotrauką pamačius akys sužibo - labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2013 02 07, 19:44)
Merginos, labai gražūs darbai. Dimming, tavo Art Journal nuotrauką pamačius akys sužibo - labai gražu  wub.gif

aciu, ir as nesitikejau, kad taip graziai gausis : dariau, dariau... biggrin.gif man irgi patinka wub.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti