Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

dimming, patinka man tavo art journal puslapiukai wub.gif
manęs tai šiuo metu laukia net trys dėžės (vadinasi, skrebinu, jau net gėda darosi blush2.gif ) - anūkų krikštynų albumas vis nuotraukų prašančiai močiutei, DD albumas ir rūžavas atvirukas smile.gif tik negarantuoju, kad pirmiausiai užbaigsiu ką nors iš čia išvardintų - gal dar kokį naują projektą pradėsiu ir pabaigsiu anksčiau nei šituos biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Pagalvojau... yra galimybe kad mano tinklarastis taps tik busto statybos tematika, tad taisau situacija ir ikeliu si ta skrebisko....

Cia rodau tik 'Project Life' albumo minimaliai dekoruota virseli, o titulini puslapi pamatyti kvieciu i bloga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 01 vasario 2013 - 23:02
Irma, as taves pasiilgau - buvo labai smagu ikisti nosi i tavo albumeli wink.gif ir labai sukele nostalgiskus prisiminimus ta jusu seimos nuotrauka, super smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tishka @ 2013 02 01, 16:32)
Irma, as taves pasiilgau - buvo labai smagu ikisti nosi i tavo albumeli wink.gif ir labai sukele nostalgiskus prisiminimus ta jusu seimos nuotrauka, super smile.gif thumbup.gif

Aciu! Smagu kad kzks manes pasigenda 4u.gif
Sakai sukeliau nostalgiskus prisiminimus smile.gif ...jo, cia panasiai kaip tarybiniais laikais seima i foto atelje biggrin.gif . Bet pasiekiau savo tiksla - visa seimyna viename kadre, o tai nzn net kiek metu praejo o mes nei vienos nuotraukos neturime kartu - tai as su vaikais, tai MB. Aisku man mielesnes foto namuose darytos...planavau pati surengti foto sesija, bet vaikai nepasiduoda mano planam, pagalvojau kad gal kitos fotografes labiau klausys, bet pasirode kad nelabai tongue.gif
Atsakyti
Irma, nuostabu, kad kartais sugrįžti iš "statybų" - eisiu pašniukštinėti. bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Irmos šeimynėle išties nerealiai fotogeniška bigsmile.gif , tokie keturi grožiai 4u.gif

Retai pasirodau, tai atsinešu savo "spalvų sprogimą" biggrin.gif

user posted image

Daugiau nuotraukų čia: http://neandertaliet...s-pakrasty.html
Atsakyti
Retai pasirodau, tai atsinešu savo "spalvų sprogimą" 

Aciu As sol 4u.gif
Kokia linksma spalvyne bigsmile.gif skrebukas toks dinamiskas....energija spirga tiesiog!
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
Nu va Ader su Assol prirode vasariniu spalvotu skrebuku, kad taip uzsimaniau vasaros!!! Reiks man eit padaryt koki vasarini darbeli, kad bent kiek ja prisiminciau smile.gif
O dabar rodau senus beveik pamirstus darbelius.
user posted image
user posted image
user posted image

Paskutinis darbelis darytas vyro.
Atsakyti
oho!!!!! smile.gif Puski, tavo vyras bus turbut pirma antroji skrebinancioji puse biggrin.gif

man uzkliuvo viena detale, nezinau ar pasisakyti; ai - pasisakysiu : 2 kart mama, o nuotraukos 3... cia siaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2013 02 05, 12:47)
oho!!!!! smile.gif Puski, tavo vyras bus turbut pirma antroji  skrebinancioji puse biggrin.gif
man uzkliuvo viena detale, nezinau ar pasisakyti; ai - pasisakysiu : 2 kart mama, o nuotraukos 3... cia siaip smile.gif

man atrodo buvo dar lawrutes vyras kazka skrebines.. lyg tais
o del pastabos, tai as kazkaip pastaruoju metu nelabai teikiu reiksmes simbolizmui, turejau 3 foto (nes vis normaliai neatsispauzdino) tai kad nesimetytu ir sudejau visas, o pavadinimas dazniausia pas mane buna paskutinej vietoj, taigi taip ir gavosi smile.gif
Atsakyti
aisku smile.gif
Atsakyti