Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

Sanrita, pakomentavau bloge smile.gif

Puski, man lb patiko albumiukas, kaip ir visi taviskiai; o ypac toks smashintas virselis , labai labai, reiks ir man pabandyti

Sypseniki, is pradziu (vos ne ) pagalvojau, kad visa skrebuka pavertei nespalvota nuotrauka ir rodaisi biggrin.gif O paskui tik patyrinejus paaiskejo smile.gif
Ka skaudejo princesei?
Atsakyti
dimming istikro sunkiai sekesi man si pilka skrebuka nufotografuoti, nes vis melynai atrodydavo, o seip tai viskas ant pilko ir pilkom juostelem cia padaryta smile.gif ir tikrai ant skrebuko spec. efektu nedeta smile.gif
o buvom apsirgusios netiketai tridiene karstine.. tad "prasedejom" abi tris dienas ir naktis besilinguodamos, niekaip nenorejo nuo manes atsitraukti.. man ziauriai sunku kai vaikas aktyvistas ir netiketai tampa isvis ramus, pasyvus ir liudnas.... sunku, bet tokia jau mamu dalia, kad viska istvers smile.gif
Atsakyti
karstine ir mes turejom, savaitei likus iki kaledu smile.gif tai isivaizduoju smile.gif

anyway, skrebukas labai grazus
Atsakyti
Mano naujausias darbelis, kuris pareikalavo daug laiko, nes dėliojosi labai sunkiai...

user posted image

Didesnė nuotrauka čia.
Atsakyti
Naujas skrebukas

user posted image
Atsakyti
Sanrita, nuostabus albumas thumbup.gif Aš pati turiu dvi pradėtų panašių albumų dėžes, laukiančias-nesulaukiančias mano rankų biggrin.gif Įkvepi mane vėl sėsti prie nebaigtų darbų wink.gif
Poizone (labai sunkus nikas biggrin.gif), gražus skrebukas - tikrai vertėjo žinok vargti, nes dabar galima ilgėliau akis pavargint į jį žiūrint thumbup.gif
Puski, nuostabus skrebukas, o jau ta žydrynė... wub.gif Mes su mama vis svaičiojam apie vaikų žydras akis, tik va, kaip paruduoja - taip paruduoja biggrin.gif
Atsakyti
ir viens (atvirukas)

user posted image

ir du (skrebukas)

user posted image
Atsakyti
ir dar prie to paties - trečias

user posted image

daugiau apie viska - pas mane
Atsakyti
Stai ir mano Project Life

user posted image

user posted image

daugiau bloge
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2013 01 31, 09:51)
Stai ir mano Project Life

Metų tikslai thumbup.gif
Prašiau jau ir bloge teisę idėja liftinti. Kaip įdomu metų gale pažiūrėti, kaip sekėsi ...

Atsakyti
Labas, isduokit paslapti, kur perkat kokio grazesnio popieriaus? Reikia krikstynu kvietimams, visokioms stalo dekoracijoms rolleyes.gif musu kaime yra tik vienspalviai spalvoti popieriaus lapai, o noriu paderinti kazkokiu margesniu, smulkiais rasteliais, link vintage stiliuko wub.gif Gal kokia int.parduotuve yra kur tokiu visokiu butu?
Nepykit jei ka, visos temos neskaiciau blush2.gif
Atsakyti
Rutele_S, Spalvų namuose, Skrebink.lt, Senas Naujas pažiūrėk mirksiukas.gif
Atsakyti